Splunk Enterprise Security Certified Admin

SPLK-3001 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

How to pass Latest SPLK-3001 pdf dumps exam easily with less time? We provides the most valid SPLK-3001 dumps to boost your success rate in Splunk Enterprise Security Certified Admin Mar 23,2022 Hotest SPLK-3001 vce Splunk Enterprise Security Certified Admin exam. If you are one of the successful candidates with We SPLK-3001 new questions, do not hesitate to share your reviews on our Splunk Enterprise Security Certified Admin materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest SPLK-3001 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the SPLK-3001 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our SPLK-3001 dumps.Although questions are from SPLK-3001 free dumps, the validity and accuracy of the SPLK-3001 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

The Add-On Builder creates Splunk Apps that start with what?

A. DA

B. SA

C. TA

D. App-

Correct Answer: C

Reference: https://dev.splunk.com/enterprise/docs/developapps/enterprisesecurity/abouttheessolution/


Question 2:

Which of the following are examples of sources for events in the endpoint security domain dashboards?

A. REST API invocations.

B. Investigation final results status.

C. Workstations, notebooks, and point-of-sale systems.

D. Lifecycle auditing of incidents, from assignment to resolution.

Correct Answer: D

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/User/EndpointProtectionDomaindashboards


Question 3:

When creating custom correlation searches, what format is used to embed field values in the title, description, and drill-down fields of a notable event?

A. $fieldname$

B. “fieldname”

C. %fieldname%

D. _fieldname_

Correct Answer: C

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ITSI/4.4.2/Configure/Createcorrelationsearch


Question 4:

What feature of Enterprise Security downloads threat intelligence data from a web server?

A. Threat Service Manager

B. Threat Download Manager

C. Threat Intelligence Parser

D. Therat Intelligence Enforcement

Correct Answer: B


Question 5:

The Remote Access panel within the User Activity dashboard is not populating with the most recent hour

of data. What data model should be checked for potential errors such as skipped searches?

A. Web

B. Risk

C. Performance

D. Authentication

Correct Answer: A

Reference: https://answers.splunk.com/answers/565482/how-to-resolve-skipped-scheduled-searches.html


Question 6:

In order to include an eventtype in a data model node, what is the next step after extracting the correct fields?

A. Save the settings.

B. Apply the correct tags.

C. Run the correct search.

D. Visit the CIM dashboard.

Correct Answer: C

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/CIM/4.15.0/User/UsetheCIMtonormalizeOSSECdata


Question 7:

What role should be assigned to a security team member who will be taking ownership of notable events in the incident review dashboard?

A. ess_user

B. ess_admin

C. ess_analyst

D. ess_reviewer

Correct Answer: B

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/User/Triagenotableevents


Question 8:

Which column in the Asset or Identity list is combined with event security to make a notable event\’s urgency?

A. VIP

B. Priority

C. Importance

D. Criticality

Correct Answer: B

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/User/Howurgencyisassigned


Question 9:

What does the risk framework add to an object (user, server or other type) to indicate increased risk?

A. An urgency.

B. A risk profile.

C. An aggregation.

D. A numeric score.

Correct Answer: C

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/User/RiskScoring


Question 10:

Which indexes are searched by default for CIM data models?

A. notable and default

B. summary and notable

C. _internal and summary

D. All indexes

Correct Answer: D

Reference: https://answers.splunk.com/answers/600354/indexes-searched-by-cim-data-models.html


Question 11:

Which setting is used in indexes.conf to specify alternate locations for accelerated storage?

A. thawedPath

B. tstatsHomePath

C. summaryHomePath

D. warmToColdScript

Correct Answer: B

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/Splunk/8.0.2/Knowledge/Acceleratedatamodels


Question 12:

Which of the following is a way to test for a property normalized data model?

A. Use Audit -> Normalization Audit and check the Errors panel.

B. Run a | datamodel search, compare results to the CIM documentation for the datamodel.

C. Run a | loadjob search, look at tag values and compare them to known tags based on the encoding.

D. Run a | datamodel search and compare the results to the list of data models in the ES normalization guide.

Correct Answer: B

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/CIM/4.15.0/User/ UsetheCIMtonormalizedataatsearchtime


Question 13:

When investigating, what is the best way to store a newly-found IOC?

A. Paste it into Notepad.

B. Click the “Add IOC” button.

C. Click the “Add Artifact” button.

D. Add it in a text note to the investigation.

Correct Answer: B


Question 14:

How is it possible to navigate to the list of currently-enabled ES correlation searches?

A. Configure -> Correlation Searches -> Select Status “Enabled”

B. Settings -> Searches, Reports, and Alerts -> Filter by Name of “Correlation”

C. Configure -> Content Management -> Select Type “Correlation” and Status “Enabled”

D. Settings -> Searches, Reports, and Alerts -> Select App of “SplunkEnterpriseSecuritySuite” and filter by “-Rule”

Correct Answer: A

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/ES/6.1.0/Admin/Listcorrelationsearches


Question 15:

Which of the following are data models used by ES? (Choose all that apply)

A. Web

B. Anomalies

C. Authentication

D. Network Traffic

Correct Answer: B

Reference: https://dev.splunk.com/enterprise/docs/developapps/enterprisesecurity/datamodelsusedbyes/