Sales Mastery

[PDF and VCE] Latest M8010-238 Exam Practice Materials Free Downloading

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest M8010-238 QAs exam! Get yourself well prepared for the Sales Mastery Hotest M8010-238 vce dumps IBM Commerce Solutions Selling/Order Mgmt Sales Mastery Test v1 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update M8010-238 new questions. With We latest M8010-238 dumps, you’ll pass the Sales Mastery May 30,2022 Newest M8010-238 study guide IBM Commerce Solutions Selling/Order Mgmt Sales Mastery Test v1 exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest M8010-238 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the M8010-238 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our M8010-238 dumps.Real questions from M8010-238 free dumps. Download demo of M8010-238 dumps to check the validity.

Question 1:

IBM Sterling OM provides a single order repository that enables a user to modify, update or track all orders real-time for what type of channel?

A. Field Sales

B. Retail Store

C. Call Center

D. Any combination of channels.

Correct Answer: D

Reference: http://www.redbooks.ibm.com/redpieces/pdfs/redp4766.pdf (Page 5, table1)


Question 2:

The ability to have multiple quotes assigned to a single opportunity enables sales people to ________________.

A. find the optimal price point of a quote

B. handle approvals of quotes

C. make quote negotiations more effective since alternative quotes can be presented to a prospect

D. Both A and B.

Correct Answer: D


Question 3:

How do today\’s customers interact with a brand?

A. Customers expect the brand to provide a seamless and consistent cross-channel experience.

B. Customers expect a dedicated and independent system for each channel for more focused service.

C. Customers are increasing using only a single channel for all their interactions.

D. None of the above.

Correct Answer: A

Reference:

ftp://ftp.software.ibm.com/software/solutions/soa/pdfs/FINAL_Cross_channel_Commerce_b rochure.pdf

(page 2, second paragraph, right column)


Question 4:

WebSphere Commerce platform empowers business users to manage the brand experience using which of the following tools?

A. WebSphere Commerce Admin Console

B. Management Center tools

C. Starter Stores

D. Rational Application Development tools

Correct Answer: B

Reference: http://www-01.ibm.com/software/genservers/commerce/socialcommerce/ (third paragraph on the page right after bulleted points)


Question 5:

WebSphere Commerce helps businesses to deliver and manage BRAND EXPERIENCE across which of the following channels and touchpoints?

A. All direct channels.

B. All direct channels including mobile touchpoints.

C. Both direct and extended channels like social networks.

D. Web, mobile, call center, and in-store.

Correct Answer: C

Reference: http://www-01.ibm.com/software/genservers/commerce/commerce_enhancements_v7/ (see What we offer and check mobile commerce and social commerce)


Question 6:

IBM Sterling Order Management was built for multi-enterprise business processes in which of the following business models?

A. B2B

B. B2C

C. B2B, B2C

D. B2B, B2C, B2B2B, B2B2C

Correct Answer: C

Reference: http://www-01.ibm.com/software/genservers/commerceproductline/ (first paragraph, last sentence)


Question 7:

What are the 2 Smart Applications examples for IBM Sterling CPQ?

A. Provides Discount Advisor for sales people and calculates Customer Ratings for dynamic approval limits.

B. Provides Discount Advisor for sales people and many CPQ related standard reports.

C. CPQ Datamart and CPQ standard reports.

D. Approval sequence and Customer Ratings for dynamic approval limits.

Correct Answer: A

Reference:ftp://ftp.software.ibm.com/software/commerce/Sterling_customers/IBM_Sterling_Selling_an d_Fulfillment_Suite_Helps_You_Improve_FINAL.pdf (slide 15 and 16)


Question 8:

How does WebSphere Commerce support the business need of running multiple sites or micro-sites?

A. Starter store sites

B. Extended sites

C. Widgets

D. Site Management Tools

Correct Answer: B

Reference: http://www-01.ibm.com/software/genservers/commerce/extended/ (Overview, first paragraph)


Question 9:

IBM Sterling Order Management enables commerce across a ______________.

A. Dynamic Business Network

B. Wide Area Network

C. Storage Area Network

D. EDI Network

Correct Answer: A

Reference: http://www-142.ibm.com/software/products/us/en/category/SWH00 (topic: order management)


Question 10:

What type of capability is NOT provided by Delivery and Services Scheduling?

A. Ability to schedule appointment at the time of creating an order.

B. Ability to determine the best delivery crew or service provider.

C. Ability to setup warranty based annual service maintenance schedules.

D. Ability to connect Inventory availability with crew availability.

Correct Answer: B

Reference:

http://public.dhe.ibm.com/common/ssi/ecm/en/zzd03092usen/ZZD03092USEN.PDF (page 1, second

paragraph, page 2, first paragraph)


Question 11:

In order to price a deal using the IBM Sterling quoting capability, what deal knowledge is required by selling partners?

A. The number of selling partners who will use Field Sales.

B. PVUs required in order to run IBM Sterling Quotes.

C. The number of internal sales people who will use Field Sales.

D. Millions of quote lines per year created by selling partners.

Correct Answer: B


Question 12:

What component of IBM Sterling Order Management allows companies to efficiently handle returns and exchange processes?

A. Sterling Collaboration Network

B. Reverse Logistics

C. Sourcing and Scheduling

D. Vendor Management

Correct Answer: B

Reference: http://www.redbooks.ibm.com/redpieces/pdfs/redp4766.pdf (Page 6, 3rd paragraph)


Question 13:

Which of the following components is included in the standard IBM Sterling Order Management solution bundle?

A. Pricing and Promotions

B. Global Inventory Visibility

C. Product Configurator

D. Marketing

Correct Answer: B

Reference: http://www.redbooks.ibm.com/redpieces/pdfs/redp4766.pdf (page 4, third last bulleted point on the page)


Question 14:

What does WebSphere Commerce “Customer Interaction Platform” strategy enables businesses to do?

A. Sell on the web.

B. Sell across multiple channels.

C. Connect web and in-store experience.

D. Monitor all customer interactions.

Correct Answer: B

Reference: http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/wchelp/v7r0m0/index.jsp?topic=/com.ibm.com merce.admin.doc/concepts/covoverall.htm (second paragraph)


Question 15:

In which deployment option is the Salesforce.com integration supported?

A. IBM Sterling CPQ on premise

B. IBM Sterling CPQ SaaS Premium

C. IBM Sterling CPQ on Cloud

D. All of the above.

Correct Answer: D