Oracle Cloud

[PDF and VCE] Latest 1Z0-1017 Exam Practice Materials Free Downloading

Attention please! Here is the shortcut to pass your 1Z0-1017 exam! Get yourself well prepared for the Oracle Cloud 1Z0-1017 Oracle Benefit Cloud 2018 Implementation Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-1017 pdf. With We latest 1Z0-1017 exam questions, you’ll pass the Oracle Cloud 1Z0-1017 Oracle Benefit Cloud 2018 Implementation Essentials exam in an easy way

Visit our site to get more 1Z0-1017 Q and As:https://www.pass1day.com/1z0-1017.html (60 QAs Dumps)
Question 1:

What are the different types of open enrollment options available under Scheduled tab in program?

A. Open All and Unrestricted All

B. Open Scheduled and Unrestricted Scheduled

C. Open New Hire Enrollment and Unrestricted New Hire Enrollment

D. Open Enrollment and Open Unrestricted Enrollment

Correct Answer: C


Question 2:

A plan is created for a calendar year from January 1, 2017 and ends on December 31, 2017. The company wants to create an event on the occurrence of life event date. What will be the life event start date?

A. as of rate start date

B. as of coverage start date

C. as of event start date

D. as of enrollment start date

Correct Answer: C


Question 3:

The reinstatement rule enables you to restore elections during which two events?

A. The open event was backed out by the administrator from the Benefits Service Center.

B. The intervening life event activated the open event.

C. An intervening life event backed out the open event.

D. The open event was accidentally backed out.

Correct Answer: CD

https://docs.oracle.com/cd/E51367_01/globalop_gs/FACMB/F1420689AN14307.htm


Question 4:

A company wants to display the following text on its Benefit Employee Self Service:

“Your core annual holiday benefit comprises 20 days of holidays and 8 public holidays. You can purchase additional days through the.”

How do you configure this?

A. Configure plan type grouping display -> administration usage -> self-service description text

B. Configure plan type grouping display -> self-service usage -> self-service description text

C. Manage enrollment authorization -> administration usage -> self-service description text

D. Manage enrollment authorization -> self-service usage -> self-service description text

Correct Answer: C


Question 5:

A benefits administrator processed an enrollment for one employee, and manually added the life event “XYZ” as of August 1, 2016. Since there were two more life events in the detected phase as of August 15, 2016, the benefits administrator

clicked “Collapse Life Event”. Upon processing the life event tab, the benefits administrator received an error saying two or more life events were in the detected phase.

Why did the collapsing rule fail?

A. The number of proximity days was specified as 20.

B. The number of proximity days was specified as 0.

C. The life event had expired.

D. The number of proximity days was specified as 15.

Correct Answer: D


Question 6:

Which statement about configuring Designation Requirements is true?

A. A Designation Requirement can be configured for a plan with no option.

B. A plan must have multiple options for Designation Requirement to be configured.

C. A plan must have the waive option for Designation Requirement to be configured.

D. A Designation Requirement cannot be configured for a plan with no option.

Correct Answer: B


Question 7:

How do you configure the link between the payroll module and benefits?

A. Link the element to the plan rate.

B. Link the element to the plan coverage.

C. Link the payroll to the plan salary basis.

D. Link the payroll to the plan coverage.

Correct Answer: A


Question 8:

How many life events can be included in a collapsing rule?

A. 10

B. 8

C. 12

D. 7

Correct Answer: A


Question 9:

XX Global Health Plan has multiple options attached. Option i: XX Annual Health Insurance Option 2: Monthly Health Insurance The plan cycle starts every year from April 1 to March 31. An employee opted for this plan on July 1, 2015 and his employment service was terminated on Oct 25, 2015- Business wants to trigger a Termination life event on the 12th of the termination month for the employee, irrespective of the actual termination date, for payroll reasons. Which is the correct configuration for the Life event – Termination?

A. Configure Termination as a Life event under the Enrollment tab of XX Global Health Plan with “Formula” as the enrollment period start date, attaching a customized Enrollment period start date type formula.

B. Configure Termination as a Life event under the Enrollment tab of XX Global Health Plan with “Mid of the month” as the enrollment period start date.

C. Configure Termination as a Life event under the Enrollment tab of XX Global Health Plan with “Number of Days from the event” as the enrollment period start date and the number field as 15.

D. Configure Termination as a Life event under the Enrollment tab of XX Global Health Plan with “Formula” as the enrollment period start date, attaching a customized Enrollment Opportunity type formula.

E. Configure Termination as a Life event under the Enrollment tab of XX Global Health Plan, with “As of event date” as the enrollment period start date.

Correct Answer: A


Question 10:

Your customer does NOT want the system to detect temporal events whenever a marriage life event is detected and processed by the application. How do you accomplish this requirement?

A. On the life event creation page, select “Do not detect past temporal events” as the Temporal Detection Rule.

B. On the life event creation page, select “Never detect this temporal life event” as the Temporal Detection Rule.

C. On the life event creation page, select “Do not detect future temporal events” as the Temporal Detection Rule.

D. On the life event creation page, select “Never detect Past or future temporal events” as the Temporal Detection Rule.

E. On the life event creation page, select “Do not detect past or future temporal events” as the Temporal Detection Rule.

Correct Answer: C


Question 11:

Can you upload student and disability status for multiple persons at one time?

A. Yes, it can be accomplished through a benefit administrator task.

B. Yes, it can be accomplished by creating a benefit group.

C. Yes, it can be accomplished through the spreadsheet loader.

D. No, this option isn\’t available.

Correct Answer: C


Question 12:

Your customer wants its employees to submit signed hard copies of confirmation while managing benefits online from Benefits Self-Set vice. How do you accomplish this requirement?

A. Select Display Signature in the Confirmation section while managing Benefits Self-Service configuration.

B. Confirm that the correct self-service category is selected on the Configure Plan Type Grouping Display page for administrators.

C. Select the same administrator category on the Edit Plan Type page while managing Benefits Self-Service configuration.

D. Confirm that the correct self-service category is selected on the Configure Plan Type Grouping Display page.

E. Select Display Signature in the Confirmation section while managing Enrollment Authorizations.

Correct Answer: B


Question 13:

Your customer wants to create an explicit life event that can be used only in two specific legal entitles. How do you accomplish this requirement?

A. On the Create Life Event page under General Information, leave the Global check box blank and add specific legal entities.

B. On the Create Life Event page under Additional Information leave the Self-Assigned check box blank and add specific legal entities.

C. On the Create Life Event page under General Information, select the Global check box and add specific legal entities.

D. On the Create Life Event page under Additional Information, select the Self-Assigned check box and add specific legal entities.

Correct Answer: D


Question 14:

An organization wants a dedicated Train Stop for Dependent/Beneficiary Designation. How can you meet this requirement?

A. Dependent/Beneficiary designation can only be done on the plan enrollment page (where an employee chooses options). So, this cannot be achieved.

B. This can be achieved via customization only.

C. This can be achieved via configuration.

D. This cannot be achieved.

Correct Answer: C


Question 15:

A benefits administrator goes to the Enrollment task and finds the following under, the life event summary:

1.

Address Change life event status: Detected

2.

New Hire life event: Manual What does this status signify?

A. A New Hire life event was manually selected. An Address Change event was triggered for the person and participation evaluation processing was evaluated.

B. A New Hire life event was manually selected. An Address Change event was triggered for the person, and participation evaluation processing has not yet evaluated it.

C. A New Hire life event was manually selected, or the Configure the Timeliness Evaluation setting of a particular life event set the An Address Change event was triggered for the person and participation evaluate processing has not yet evaluated it.

D. A New Hire life event was manually selected. An Address Change event is yet to be triggered and processed for, the employee.

Correct Answer: C


Visit our site to get more 1Z0-1017 Q and As:https://www.pass1day.com/1z0-1017.html (60 QAs Dumps)