Others Oracle Certifications

[PDF and VCE] Free Share 1z0-204 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Others Oracle Certifications Jun 23,2022 Newest 1z0-204 practice Oracle EBS R12: E-Business Essentials exam. We will assist you clear the Hotest 1z0-204 vce dumps exam with Others Oracle Certifications 1z0-204 pdf. We 1z0-204 vce are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1z0-204 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1z0-204 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1z0-204 dumps.Free sample questions of 1z0-204 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 1z0-204 dumps.

Question 1:

ABC Corp. has implemented Oracle Manufacturing applications from Oracle E-Business Suite Release 12. How is the data in the manufacturing applications partitioned?

A. by Application

B. by Legal Entity

C. by Operating Unit

D. by Business Group

E. by Inventory Organization

Correct Answer: E


Question 2:

You receive a request to create a new responsibility for US Payables Manager. The request states that the new responsibility should have access to all menu items except Invoice Payments. Identify two options that you would use to restrict the Invoice Payments option on the new US Payables Manager responsibility. (Choose two.)

A. Remove the request group from the new US Payables Manager responsibility.

B. Create a Menu Exclusion for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility.

C. Create an Item Exclusion for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility.

D. Create a Security Attribute for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility.

E. Create a new menu excluding the Invoice Payments option and attach the new menu to the responsibility.

Correct Answer: BE


Question 3:

A new Receivables Inquiry responsibility is created for the Denmark Operating Unit and is assigned to the end users. You receive a call from the end user, who states that the Sweden Receivables data is displayed on the Denmark Receivables Inquiry screen. What is the cause of the wrong data being displayed?

A. incorrect exclusions on the responsibility

B. incorrect menu added to the responsibility

C. incorrect Data Group added to the responsibility

D. incorrect Request Group added to the responsibility

E. incorrect Operating Unit Profile Option set for the responsibility

Correct Answer: E


Question 4:

You are working on an implementation of Oracle Daily Business Intelligence Release 12 at ABC Corp.

Your client has three requirements:

1.

Ability to export to Excel or PDF daily intelligence data

2.

Ability to delegate roles to subordinates

3.

Ability to summarize data using flexible time periods

Select the Daily Business Intelligence product that you would recommend to your client.

A. Oracle Fusion Intelligence

B. Oracle Financials Intelligence

C. Oracle Purchasing Intelligence

D. Oracle Interaction Center Intelligence

E. Oracle Human Resources Intelligence

Correct Answer: A


Question 5:

A Ledger is a financial reporting entity. What is new in Oracle E-Business Suite Release 12 that facilitates generation of accounting entries?

A. Ledger

B. Chart of Accounts

C. Multi-Org Structure

D. Accounting Convention

E. Financial Accounting Calendar

Correct Answer: D


Question 6:

ABC Corporation has set up the Accounting Key Flexfield. It has also set up a Descriptive Flexfield to store vehicle information associated with the asset category “Vehicle.” Identify three correct statements. (Choose three.)

A. The Descriptive Flexfield is called an “intelligent key structure.”

B. The Descriptive Flexfield for the asset category “Vehicle” captures only additional information.

C. The Descriptive Flexfield for the asset category “Vehicle” appears as a normal field on a form.

D. The combination of values in the Accounting Flexfield identifies a particular business entity or class of entities.

E. You can define cross-validation rules to control the allowable combinations of segment values for the Accounting Flexfield.

Correct Answer: BDE


Question 7:

What are the three characteristics of an application and Oracle ID when defining a Data Group? (Choose three.)

A. An application can be listed only once in a Data Group.

B. An Oracle ID can be paired with more than one application.

C. An application can be listed more than once in a Data Group.

D. Custom applications registered with Oracle Applications can be included in a Data Group.

E. Custom applications can be included in a Data Group and paired with an existing Oracle ID.

Correct Answer: ABD


Question 8:

Identify four components of the Fusion Business Intelligence Embedded Dashboard. (Choose four.)

A. real-time chat link

B. multiple currencies

C. flexible time periods

D. multiple data widgets

E. Web conferencing link

F. Key Performance Indicators

Correct Answer: BCDF


Question 9:

View the Exhibit. While entering a journal in the Journals form, you enter a code combination of 29.402.4519.2103.240 in the five-segment Accounting Flexfield. However, you are unable to proceed after entering this account combination.

What could be the problem in the structure definition of the Accounting Flexfield?

A. The “Freeze Rollup Groups” check box is selected.

B. The “Allow Dynamic Inserts” check box is deselected.

C. The “Freeze Flexfield Definition” check box is selected.

D. The “Cross-Validate Segments” check box is selected.

Correct Answer: B


Question 10:

As a system administrator for Oracle E-Business Suite Release 12, which two actions can you perform on user passwords? (Choose two.)

A. Set the initial password.

B. Change an existing password.

C. See the password that was chosen by the user.

D. Set varying minimum lengths of passwords for different users.

Correct Answer: AB


Question 11:

The rule-based accounting engine that centralizes accounting for Oracle E-Business Suite Release 12 is called _____.

A. General Ledger

B. Accounting Engine

C. Subledger Accounting

D. Centralized Accounting

E. Global Accounting Engine

F. Financial Consolidation Hub

Correct Answer: C


Question 12:

ABC Corp. is installing Oracle E-Business Suite Release 12 Applications on two nodes: A and B. On Node A, it has installed the Form server, the Web server, and the Administration server. On Node B, it has installed the Concurrent Processing server. By default, on which node would the Reports server be installed?

A. Node A

B. Node B

C. neither of the nodes

D. both Node A and Node B

Correct Answer: B


Question 13:

Which tier in Oracle E-Business Suite Release 12 is responsible for storing application data?

A. Database Tier

B. Application Tier

C. Client (Desktop) Tier

D. Both Database Tier and Application Tier

Correct Answer: A


Question 14:

Identify the two values that the Reporting Level parameter can have when using cross organization reports with the Multi-Org Access Control feature. (Choose two.)

A. Ledger

B. Legal Entity

C. Operating Unit

D. Security Profile

E. Business Group

Correct Answer: AC


Question 15:

Identify three steps to be performed after defining a flexfield structure, but before entering values. (Choose three.)

A. Select the “Freeze Flexfield Definition” check box.

B. Click the Compile button to build the flexfield structure.

C. Save your changes before freezing the flexfield definition.

D. Submit a concurrent request to build the flexfield structure.

E. Do not save your changes before freezing the flexfield definition.

Correct Answer: ABC