VCTA-DCV

[PDF and VCE] Free Share 1V0-21.20 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 31,2022 Hotest 1V0-21.20 vce exam! Get yourself well prepared for the VCTA-DCV Newest 1V0-21.20 vce Associate VMware Data Center Virtualization exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1V0-21.20 practice tests. With We latest 1V0-21.20 pdf, you’ll pass the VCTA-DCV Hotest 1V0-21.20 practice Associate VMware Data Center Virtualization exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1V0-21.20 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1V0-21.20 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1V0-21.20 dumps.Free sample questions of 1V0-21.20 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 1V0-21.20 dumps.

Question 1:

Which DRS score indicates that the virtual machine (VM) is experiencing severe resource contention?

A. 50%

B. 95%

C. 70%

D. 15%

Correct Answer: D


Question 2:

Which event type indicates a Fatal problem has occurred in the system, and the process or operation will be terminated?

A. Information

B. Audit

C. Error

D. Warning

Correct Answer: D


Question 3:

A vSphere administrator wants to monitor the CPU usage of all virtual machines (VMs) in a specific host cluster using alarms. Which sequence of actions should the administrator use?

A. Click on the ESXI host and add an alarm.

B. Click on the cluster and add an alarm.

C. Click on individual VMs and add an alarm.

D. Click on the VMs folder and add an alarm.

Correct Answer: B


Question 4:

Which problem is solved by migrating virtual machines (VMs) using vSphere vMotion?

A. A vSphere cluster that needs to be upgraded without any VM downtime.

B. A problem that occurred during VM patching and a roll-back is needed.

C. The names of the VM files that do not match the inventory name of the VM.

D. Heavy storage traffic and latency that are concentrated in a few datastores.

Correct Answer: D


Question 5:

Which feature helps maintain zero data loss when a VM on an ESXi server fails unexpectedly?

A. vMotion

B. Fault Tolerance

C. Storage vMotion

D. vSphere High Availability

Correct Answer: D


Question 6:

Which software-defined, object-based storage solution provides shared storage for vSphere clusters without using traditional external storage?

A. ISCSI

B. vSAN

C. NFS

D. vVOLS

Correct Answer: A


Question 7:

A vSphere administrator sees the alarm: vSphere HA virtual machine failed to failover This occurred for virtual machines (VMs) in a cluster with vSphere High Availability (HA) enabled. The

guest operating system on the VMs did not report a power failure. What is a possible cause of this event?

A. The host is still running but has disconnected from the network.

B. The VMs cloning operations did not complete.

C. A reboot of vCenter Server impacted vSphere HA.

D. The VMs encountered an error during migration using vSphere vMotion.

Correct Answer: A


Question 8:

An administrator would like to add a new server into an existing vSphere cluster. The servers are running Intel processors. The administrator needs to ensure that the new server can be added to the cluster with the same processor baseline as the existing servers.

Which strategy should be used to achieve this goal?

A. Fault Tolerance

B. Enhanced vMotion Compatibility

C. vSphere vMotion

D. vSphere High Availability

Correct Answer: B


Question 9:

A vSphere operator finds this error message:

Device or filesystem with identifier [naa.6000eb31dffdc33a000000000000002a] has entered the All Paths

Down state.

What should the operator conclude from this error message?

A. A host Is Inaccessible, and migration of affected VMs is expected.

B. A host failed, and automated recovery of affected VMs Is expected.

C. A storage device has failed and is not expected to become available.

D. A storage device is inaccessible and is expected to become available.

Correct Answer: C


Question 10:

Refer to the exhibit:

An administrator deletes the Service 1.5 snapshot. What is the result of this action?

A. Reversion to Service 1 snapshot, and Service 2 snapshot will remain.

B. Reversion to Service 1 snapshot, and Service 2 snapshot will be deleted.

C. Reversion to Service 2 snapshot, and Service 1 snapshot will be deleted.

D. Deletion of all snapshots.

Correct Answer: A


Question 11:

A group of VMs is experiencing high latency on a portgroup in an ESXi host.

Which option can a vSphete administrator use to move some of the VMs to another portgroup?

A. IP hash

B. Network I/O Control

C. vSphere vMotion

D. Network Port Binding

Correct Answer: C


Question 12:

What is a benefit of VMware vSphere Storage APIs – Data Protection?

A. It enables centralized, off-host. LAN-free backup of vSphere virtual machines.

B. It allows backup of a virtual machine with a backup agent in the guest OS.

C. It increases ESX host resources to do backup processing.

D. It facilitates decentralized, on-host, LAN-free backup of vSphere virtual machines.

Correct Answer: A


Question 13:

Refer to the exhibit:

Which piece of information should a vSphere operator conclude about iSCSI-01?

A. The datastore failed because it reached its capacity limit.

B. The datastore does not have any free capacity.

C. The disk usage on the datastore is above 75%.

D. The datastore usage on disk was reset to green.

Correct Answer: C


Question 14:

Which vSphere DRS setting determines how aggressive vSphete DRS will be when recommending migrations to improve VM happiness?

A. Predictive DRS

B. Virtual Machine Automation

C. Automation Level

D. Migration Threshold

Correct Answer: D


Question 15:

An administrator has applied a Service 2 patch after taking a snapshot. The administrator then realizes that a Service 1.5 patch should have been applied before the Service 2 patch.

Refer to the exhibit: Which series of actions should be taken to manage this issue?

A. Delete all the snapshots, take a snapshot, and apply Service 1.5 patch.

B. Remain at Service 2, take a snapshot, and apply Service 1.5 patch.

C. Delete Service 1, take a snapshot, and apply Service 1.5 patch.

D. Revert to Service 1, take a snapshot, and apply Service 1.5 patch.

Correct Answer: D