Network Appliance NACA Certification

[PDF and VCE] Free NS0-102 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your NS0-102 exam! Get yourself well prepared for the Network Appliance NACA Certification NS0-102 NetApp(ASAP) Accredited Storage Architect Professional exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update NS0-102 vce. With We latest NS0-102 pdf, you’ll pass the Network Appliance NACA Certification NS0-102 NetApp(ASAP) Accredited Storage Architect Professional exam in an easy way

Visit our site to get more NS0-102 Q and As:https://www.thriamdigitomation.com/NS0-102.html (176 QAs Dumps)
Question 1:

A customer wants a NetApp solution that fully supports the growing of a Microsoft SQL Server based LUN. Which product does the customer need?

A. Snapshot

B. SnapLock

C. SnapDrive

D. SnapRestore

Correct Answer: C


Question 2:

Snapshot schedules can be defined within Data ONTAP for which three time intervals? (Choose three.)

A. hour

B. day

C. week

D. month

E. minute

Correct Answer: ABC


Question 3:

Which three benefits would a NetApp Decision Support customer realize by implementing their Decision Support System on NetApp Storage? (Choose three.)

A. rapid backup and recovery withSnapMirror

B. high data availability withactiveactive controllers

C. efficienttieredstorage with NearStore

D. meeting compliance requirements withSnapVault

E. efficient storage utilization with Flexible Volumes

Correct Answer: BCE


Question 4:

What is Maintenance Center?

A. a component ofAutoSupport that monitors the temperature, power usage, and other environmental parameters of the FAS controller

B. a mechanism that automates the removal, diagnostics, and repair of problematic disks from the storage system

C. a suite of tests that monitor and optimize performance

D. a licensedaddon product the customer may purchase that centralizes storage administration of multiple storage systems

Correct Answer: B


Question 5:

A customer\’s environment is predominantly Windows but there are some people that need to access the data from UNIX hosts. Which two NetApp features allow you to recommend that the volumes be configured with NTFS security style? (Choose two.)

A. NTFS volumes can be exported for NFS access.

B. UNIX users are mapped to Windows users for file permission checks.

C. NTFS file permissions are ignored when mounting with NFS.

D. The UNIX user\’s groups are mapped to the corresponding Windows groups.

E. Files/folders on storage controllers have both NTFS and UNIX file permissions.

Correct Answer: AB


Question 6:

A NetApp customer asks if he can add an extra disk shelf to his existing infrastructure. Where would you look to determine if this would exceed the capacity of the customer\’s current system?

A. sizing tools

B. product bulletins

C. support matrix

D. system configuration guides

Correct Answer: D


Question 7:

Which statement is true about LockVault?

A. It provides a fast, centralized, andcosteffective disktotape backup solution.

B. It is a compliance and data protection solution for unstructured data.

C. It allows administrators to delete entire volumes.

D. It can useNearStore VTL as a compliant destination.

Correct Answer: B


Question 8:

What are the three functions of Protection Manager? (Choose three.)

A. It discovers all systems withNetApp datasets that are not currently backed up.

B. It notifies when backups are full or approaching a predefined threshold.

C. It provides information onSnapMirror and SnapVault relationships.

D. It provides the ability to managethirdparty storage backups.

E. It manages connections to tape drives and performs tape backup jobs.

Correct Answer: ABC


Question 9:

A customer wants to implement a new Microsoft Exchange environment. They have an extensive Ethernet network but no Fibre Channel network in their environment. They want to minimize implementation risk and costs. Which protocol should you recommend to this customer?

A. Fibre Channel

B. NFS

C. iSCSI

D. CIFS

E. Infiniband

Correct Answer: C


Question 10:

Which two statements are true about Symantec NetBackup integration with SnapVault? (Choose two.)

A. Unpacking anddeduplication of the tar stream is done by Data ONTAP.

B. NetBackup sends only changed blocks to the SnapVault target.

C. Data ONTAP allows NFS and CIFS access to the backup.

D. Policy Schedule is controlled by Data ONTAP.

Correct Answer: AC


Question 11:

An existing CIFS customer is interested in testing iSCSI, FCP and NFS for a new UNIX database application.

Which two unique capabilities differentiate NetApp from its competitors and should be pointed out to this customer? (Choose two.)

A. NetApp supports CIFS, NFS, iSCSI and FCP all on the same controller.

B. NetApp provides the ability to clone an FCP attached database and attach the clone over iSCSI.

C. NetApp ReplicatorX provides the ability to nondisruptively migrate CIFS data to NFS for databases.

D. NetApp supports running databases over CIFS, NFS, iSCSI and FCP.

E. NetApp provides the ability to nondisruptively grow and shrink the storage for an NFS mounted database.

Correct Answer: AB


Question 12:

What are three primary benefits of Multipath HA Storage? (Choose three.)

A. It increases storage resiliency.

B. It reduces occurrence of active/active failover due to storage faults.

C. It increases available loop bandwidth.

D. It reduces occurrence of active/active failover due to network failures to the storage controller.

E. It eliminates the need to implementhostside multipathing in SAN environments.

Correct Answer: ABC


Question 13:

What is Decru Lifetime Key Management?

A. a separate management role needed because key management is so complicated

B. a software utility or appliance that securely automates archiving of encryption keys across the enterprise so that data is always available regardless of where or how long ago it was stored

C. the team of administrators who look after encryption keys for a site

D. theprocess by which encryption keys are transferred between DataForts

Correct Answer: B


Question 14:

In a consolidated storage environment, which product provides the ability to set levels of priorities for different workloads?

A. FlexCache

B. FlexShare

C. FlexClone

D. FlexVol

Correct Answer: B


Question 15:

Which two statements are true about Single Mailbox Recovery (SMBR) as part of an Exchange management solution in a NetApp storage environment? (Choose two.)

A. SnapManager for Exchange requires SMBR.

B. An additional copy ofSnapDrive is required since SMBR cannot run on the same server as Exchange.

C. SMBR can run on any Exchange Server whether or not it is runningSnapManager for Exchange.

D. SMBR can coexist with Symantec Enterprise Vault.

Correct Answer: BD


Visit our site to get more NS0-102 Q and As:https://www.thriamdigitomation.com/NS0-102.html (176 QAs Dumps)