JNCDA

[PDF and VCE] Free JN0-1101 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 23,2022 Hotest JN0-1101 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the JNCDA Hotest JN0-1101 vce Juniper Networks Certified Design Associate exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update JN0-1101 vce. With We latest JN0-1101 exam questions, you’ll pass the JNCDA Hotest JN0-1101 study guide Juniper Networks Certified Design Associate exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest JN0-1101 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the JN0-1101 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our JN0-1101 dumps.These questions are from JN0-1101 free dumps. All questions in JN0-1101 dumps are from the latest JN0-1101 real exams.

Question 1:

When discussing network reliability, what does the term “five nines” mean?

A. The network is up 99.999% of the time.

B. The network is up .99999% of the time.

C. The network is up 9.9999% of the time.

D. The network is up .09999% of the time.

Correct Answer: A


Question 2:

Which component triggers the quarantine of an infected endpoint?

A. ALG

B. firewall

C. Policy Enforcer

D. switch

Correct Answer: C


Question 3:

You are designing a data center network that will require the rapid deployment and removal of security features between virtual machines based on triggered traffic flows. The data center will require the ability to scale up and down rapidly

according to traffic load, and then release resources when security services are not needed.

In this scenario, which type of security design would fulfill this requirement?

A. a centralized security appliance

B. a container-based security deployment

C. a physical security device connected to each host

D. an all-in-one virtual security device in each host

Correct Answer: B


Question 4:

Which tool in a Juniper Networks SDSN solution is responsible for telling Juniper and third-party network switches to block a threat in real time?

A. Policy Enforcer

B. Sky ATP

C. Juniper Secure Analytics

D. SRX Series device

Correct Answer: B


Question 5:

What is the first step of business continuity planning?

A. know your network

B. test the plan

C. assess the risk

D. formulate the plan

Correct Answer: A


Question 6:

You are evaluating an existing network to determine requirements for a network upgrade. In this scenario, which statement is true?

A. A network baseline identifies devices that do not have redundant components.

B. A network baseline identifies traffic growth patterns across network devices.

C. A network baseline identifies how many users are connected to the network.

D. A network baseline identifies the type and level of traffic load on the network.

Correct Answer: D


Question 7:

You are performing a risk assessment for a network design. Which statement is true in this scenario?

A. Some risks can be safely ignored.

B. The likelihood of a risk occurring should not be considered.

C. A network must be designed for an uptime of five nines.

D. All identified risks must have a mitigation plan in place.

Correct Answer: A


Question 8:

What are three examples of physical security? (Choose three.)

A. security cameras

B. access door keypads

C. a mantrap

D. man in the middle

E. intrusion detection and prevention

Correct Answer: ABC


Question 9:

Which two statements are true regarding greenfield projects? (Choose two.)

A. The amount of floor space and cooling are not defined as part of a greenfield project.

B. In greenfield projects, the existing floor space and cooling may need to be considered.

C. Greenfield projects are typically new networks with few or no restraints to consider.

D. Greenfield projects typically consist of existing network components with extensive integration required.

Correct Answer: AC


Question 10:

Which two pieces of information should be included in an RFP response? (Choose two.)

A. a list of contributing material including technical publications, training guides, and courseware used to build the proposed design

B. design details including information about the devices, protocols, and technologies included in the proposed design

C. configuration details including proposed devices, protocols, and technologies included in the proposed design

D. a network topology including a high-level logical design as well as low-level physical design of the proposed network

Correct Answer: BD


Question 11:

What are three environmental characteristics that affect the campus network design? (Choose three.)

A. transmission media characteristics

B. distribution of users

C. locations of wiring closets

D. PC operating system

E. remote site connectivity

Correct Answer: ABC


Question 12:

Why would you recommend Junos Space Security Director in a network design?

A. It simplifies Ethernet switch deployments and provides rapid operation of campus and data center networks.

B. It provides the power to quickly design, provision, and deliver MPLS and other Ethernet services.

C. It helps administrators to more quickly and intuitively manage all phases of a security policy life cycle.

D. It provides detection, isolation, and resolution of network faults and incidents.

Correct Answer: C


Question 13:

What are three types of automation scripts used on a Junos device? (Choose three.)

A. op scripts

B. commit scripts

C. boot scripts

D. event scripts E. control scripts

Correct Answer: ABD


Question 14:

What are two requirements that every RFP response should include? (Choose two.)

A. a support plan that includes details about servicing the components once operational

B. a detailed competitor comparison document that indicates the proposed design is the least expensive option

C. a detailed forecast of exception handling after the design has been implemented and is operational

D. an implementation plan that includes a description of how the design will be implemented

Correct Answer: AD


Question 15:

You have multiple virtual machines in a hypervisor deployment within a data center. Your client wants to enforce security measures on east-west traffic between virtual machines. Which solution should you recommend in this situation?

A. JATP

B. Sky ATP

C. Virtual Chassis

D. vSRX

Correct Answer: A