HPE Sales Certified

[PDF and VCE] Free HPE2-W02 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your HPE2-W02 exam! Get yourself well prepared for the HPE Sales Certified HPE2-W02 Selling Aruba Products and Solutions exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE2-W02 actual tests. With We latest HPE2-W02 dumps, you’ll pass the HPE Sales Certified HPE2-W02 Selling Aruba Products and Solutions exam in an easy way

Visit our site to get more HPE2-W02 Q and As:https://www.thriamdigitomation.com/hpe2-w02.html (100 QAs Dumps)
Question 1:

A customer needs an AP that provides Wave 2 802.11ac for an outdoor environment. Which AP Series meets the need?

A. AP 340

B. AP 303H

C. AP 360

D. AP 330

Correct Answer: C


Question 2:

What is one key advantage of Aruba wireless solutions as compared to Cisco Meraki solutions?

A. Aruba offers cloud subscription-based licensing for all APs while Cisco Meraki requires a significant CAPEX expenditure.

B. Aruba offers beamforming in APs to improve wireless coverage while Cisco Meraki Aps does not support any such feature.

C. Aruba offers integration with an extensive ecosystem while Cisco Meraki offers little third-party integration.

D. Aruba offers one simple choice for management while Cisco Meraki has a confusing array of management options.

Correct Answer: D

Reference: https://www.itcentralstation.com/products/comparisons/aruba-wireless_vs_cisco-meraki-wireless-lan


Question 3:

A mid-sized customer is having trouble deciding between in a controllerless Aruba solution and a controller-based one. What can you explain to the customer about how Aruba protects the company\’s investment?

A. The same Aruba APs can be deployed in controllerless Instant mode and then later changed to controlled mode.

B. Aruba offers a buy-back program for controllerless Instant APs, making it cost effective to later deploy controlled APs.

C. There is no difference in features and capabilities between a controllerless and controller-based Aruba solution.

D. Aruba uses a cloud subscription-based licensing model for controllerless APs, and these licenses can be upgraded to controller licenses.

Correct Answer: B


Question 4:

What is one way that industry analysts recognize Aruba\’s leadership in the industry?

A. Gartner awarded Aruba the number two spot in five out of six use cases in its 2018 Critical Capabilities for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure report.

B. Industry analyst CRN recognizes Aruba primarily for its wireless expertise.

C. Industry analysts have praised Aruba for its multiple wired and wireless architectures.

D. Gartner has given Aruba the title of market leader in the wireless or wired and wireless LAN Access Magic Quadrant for more than 12 years in a row.

Correct Answer: A


Question 5:

Which challenge does the increase of digital learning environments present to primary schools?

A. Schools are not deploying enough wired and wireless IoT devices for the digital learning environments to succeed.

B. Schools often have too large of an IT department, which can result in a network that is too mismanaged and siloed to meet performance requirements.

C. Schools lack the budget to obtain a reliable wired and wireless network that can handle the increase in devices and connectivity needs.

D. Schools have focused primarily on cloud solutions for the past decade, so switching back to an on-prem infrastructure seems daunting.

Correct Answer: C


Question 6:

Which customer statement indicates that you have an ideal opportunity for selling an Aruba mobile engagement solution?

A. “Airports are known for being a hassle, but we want to change this. We would like to give travelers a way to find parking, navigate to their gate on a map, and find deals.”

B. “We want to use technology to accelerate student learning, but to achieve this we need a network that gives priority handling to collaboration and multi-media apps.”

C. “We are a fast paced game design company, but developers have been complaining about unresponsive applications, and we think that a slow network is to blame.”

D. “Our business is ever-expanding and we have added so many new mobile devices and so much wireless equipment that our admins cannot keep track of them. We need a way to simplify management.”

Correct Answer: B


Question 7:

You have proposed Aruba 8400 switches as core switches for a customer. The customer is very concerned about the network always being on and has indicated that no maintenance window is permitted even for a core switch software upgrade. What feature of this switch should you explain?

A. Backplane stacking

B. Network Analytics Engine (NAE)

C. Virtual Switching Extension (VSX)

D. ArubaOS-CX Python-based APIs

Correct Answer: C

Reference: https://www.arubanetworks.com/assets/ds/DS_8400Series.pdf


Question 8:

A customer is concerned about the performance of the company\’s wireless network. What two Aruba features would you emphasize in your discussions with this customer? (Select two.)

A. Web Content Classification

B. AirMatch

C. Deep packet inspection

D. Dynamic segmentation

E. RFProtect

Correct Answer: BD


Question 9:

What is one reason you should recommend the Aruba 2930F rather than the Aruba 2540 at the access layer?

A. The customer needs static routing at the access layer, and the Aruba 2540 does not support any routing.

B. The customer needs Power over Ethernet (PoE ), and the Aruba 2540 does not support this feature.

C. The customer wants Smart Rate Ports, and the Aruba 2930F offers this feature.

D. The customer prioritizes scalability, and the Aruba 2930F supports Virtual Switching Framework (VSF).

Correct Answer: D

Reference: https://www.arubanetworks.com/assets/so/SLTG_SMB.pdf


Question 10:

Which aspect of the Aruba 360 Secure Fabric uses machine learning to detect attacks and malicious behavior on the inside of the network?

A. Aruba IntroSpect

B. Aruba Mobility Master

C. Aruba ClearPass

D. Aruba VisualRF

Correct Answer: A

Reference: https://www.arubanetworks.com/assets/wp/WP_360SecureFabric.pdf


Question 11:

For which customer are HPE Office Connect OC20 APs the right solution?

A. a university that needs to provide home wireless services and VPN access for faculty

B. a medium business with 570 employees that needs a simple cloud-managed wireless solution

C. a small business with 46 employees and the need for simple plug-and-play Wi-Fi

D. a retailer that needs to support a large number of small branch sites

Correct Answer: C

Reference: https://www.hpe.com/sg/en/product-catalog/networking/networking-wireless/pip.hpe-officeconnect-oc20-802dot11ac-series-access-points.1010099011.html


Question 12:

What is an advantage of the Aruba Software Platform? (Select two.)

A. It makes the underlying infrastructure smarter, helping to deliver contextual experiences for end users and line-of-business teams.

B. It uses proprietary technologies that prevent third-party integration, providing more sales opportunities for Aruba.

C. It embeds the ArubaOS-CX Network Analytics Engine (NAE) into all wired and wireless infrastructure to improve security.

D. It is the industry\’s first WLAN software platform that offers exclusive cloud deployment so that customers have a single simple choice.

E. It is programmable, with an API-first design that helps to encourage automation and integration.

Correct Answer: CD


Question 13:

You have proposed an Aruba wireless solution to a hospital with very high availability requirements for the wireless network. Which feature of Aruba solutions should you explain provides seamless failover and live upgrades for mobility controllers?

A. live mobility tracking with Aruba Meridian

B. connectivity Health in AirWave or Central

C. clustering with ArubaOS 8.x and above

D. AirMatch and ClientMatch with Mobility Master (MM)

Correct Answer: C


Question 14:

What is one feature that distinguishes the Aruba switching portfolio from top competitors?

A. Aruba switches have the largest market share of any wired network vendor.

B. Aruba switches have the best warranty and no hidden costs for software licensing.

C. Aruba switches support better segmentation between the wired and wireless network.

D. Aruba switches support on-prem management rather than higher cost cloud-based management.

Correct Answer: B


Question 15:

What is one challenge that is pushing customers toward SD-WAN solutions?

A. need to move to exclusive MPLS for branch connections

B. lack of control over and visibility into WAN traffic

C. insufficient security expertise in IT staff at branches

D. too few products and solutions at the branches across their WAN

Correct Answer: A

Reference: https://searchnetworking.techtarget.com/feature/SD-WAN-technology-eases-network-operational-challenges


Visit our site to get more HPE2-W02 Q and As:https://www.thriamdigitomation.com/hpe2-w02.html (100 QAs Dumps)