HCNP-Storage

[PDF and VCE] Free H13-623 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your HCNP-Storage H13-623 HCNP-Storage-CDPS (Constructing Data Protection System) exam. We will assist you clear the H13-623 exam with HCNP-Storage H13-623 vce. We latest H13-623 dumps are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more H13-623 Q and As:https://www.pass1day.com/h13-623.html (162 QAs Dumps)
Question 1:

Huawei\’s end-to-end active-active data center solution is divided into six logical layers, namely, storage, computing, application, network, transmission, and security layers. Which are key points in designing these layers? (Multiple Choice)

A. The security layer uses Huawei USG series to provide security protection functions such as FW and IDS for data centers.

B. The storage layer uses the FastWrite function to reduce two round trips to one for each standard write I/O, thereby improving the write performance.

C. The computing layer uses virtualization platforms such as FusionSphere and VMware to provide cross-data-center clustering, thereby enabling multiple mission-critical applications to run in active-active mode.

D. The transmission layer employs optimization approaches such as dispersion compensation to ensure the minimum latency on the transmission layer.

Correct Answer: ABCD


Question 2:

Active-Active Solution is implemented based on HyperMetro.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 3:

The Disaster Recovery Data Center Solution (Active-Active Mode) can be upgraded to the Disaster Recovery Data Center Solution (Geo-Redundant Mode), but needs extra devices.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 4:

Huawei storage products implement the active/passive data center solution based on HyperMetro. Applications are categorized so that some applications are running in data center A and hot backed up in data center B while other applications are running in data center B and hot backed up in data center A, thereby achieving the active-active effect.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 5:

Suppose that a customer has a third-part storage system and wants to set up a Local HA Solution. Is that feasible to buy the OceanStor 5600 V3 and only HyperMirror license to serve the purpose?

A. Yes. All conditions required for the solution are met.

B. No. HyperMirror and SmartVirtualization are both required.

C. No. HyperMirror and HyperCopy are both required.

D. No. HyperMirror and HyperClone are both required.

Correct Answer: B


Question 6:

Suppose that the initial amount of backup data of an application is 500 GB, one full backup job and six incremental backup jobs are performed weekly, the retention period of all backup data is four weeks, and the redundancy percentage is 20%. In this scenario, how large back-end storage should be ready for the four-week data?

A. 3320 GB

B. 3504 GB

C. 4380 GB

D. 5256 GB

Correct Answer: D


Question 7:

Which type of backup networking\’s working process is like the following:

1.

A snapshot volume is created for a data volume that you want to back up.

2.

The backup server backs up the data on the snapshot volume to the backup device.

A. LAN-Base

B. LAN-Free

C. Server-Less

D. Server-Free

Correct Answer: D


Question 8:

What type of backup networking has the following features?

1.

Occupies large network bandwidth;

2.

Has restricted backup performance;

3.

Adversely affects host applications.

A. LAN-Base

B. LAN-Free

C. Server-Less

D. Server-Free

Correct Answer: A


Question 9:

An enterprise application was backed up as follows: On February 1 (Febl), full backup of all files and directories was implemented. On February 2 (Feb2), 3 (Feb3), and 4 (Feb4), cumulative incremental backup was implemented. On February 5, service disks failed. If the enterprise wants to restore the application to the state preserved on February 4, which backup files are needed?

A. Febl Feb2

B. Febl Feb2 Feb3 Feb4

C. Febl Feb4

D. Febl Feb3

Correct Answer: C


Question 10:

Data replication technologies used for disaster recovery cannot be implemented on which layer?

A. Host layer

B. Storage layer

C. Network layer

D. Driver layer

Correct Answer: D


Question 11:

Which of the following statements are correct about Huawei Local HA Solution that uses HyperMirror? (Multiple Choice)

A. Only the Huawei OceanStor V3 series can directly connect to hosts.

B. The Huawei OceanStor V3 series and the heterogeneous storage arrays all can directly connect to hosts.

C. The heterogeneous storage arrays cannot directly connect to hosts.

D. The heterogeneous storage arrays can directly connect to hosts.

Correct Answer: AC


Question 12:

Which is not one of the three elements in information survey of Huawei Active/Passive Disaster Recovery Solution?

A. Project background

B. Customer requirements and summary

C. Project implementation plan

D. Network environment information

Correct Answer: C


Question 13:

In the Huawei Active-Passive DR Solution, it is a mandatory step to create consistency groups.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 14:

For which scenario Huawei Active/Passive Disaster Recovery Solution is not suitable?

A. To reduce costs, a customer configures entry-level storage products at the disaster recovery site.

B. A customer requires zero RTO and RPO.

C. A customer accepts disaster recovery technologies on the storage array layer.

Correct Answer: B


Question 15:

Which applications can be protected by OceanStor BCManager in Huawei Active/Passive Disaster Recovery Solution? (Multiple Choice)

A. Oracle

B. VMware

C. FusionSphere

D. SQL Server

Correct Answer: ABCD


Visit our site to get more H13-623 Q and As:https://www.pass1day.com/h13-623.html (162 QAs Dumps)