Network Appliance NACA Certification

[PDF and VCE] Format for Free NS0-102 Dumps With Exam Questions Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Network Appliance NACA Certification Latest NS0-102 vce dumps NetApp(ASAP) Accredited Storage Architect Professional exam. We will assist you clear the Apr 29,2022 Newest NS0-102 exam questions exam with Network Appliance NACA Certification NS0-102 pdf. We NS0-102 actual tests are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NS0-102 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the NS0-102 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NS0-102 dumps.Free sample questions of NS0-102 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real NS0-102 dumps.

Question 1:

The NetApp DataFort platforms can encrypt data _____. (Choose three.)

A. to CIFS shares on a FAS Controller

B. toiSCSI LUNs on a FAS Controller

C. to aSnapMirror destination

D. to a virtual tape drive on aNearStore VTL

E. from an Open SystemsSnapVault client to NearStore on FAS

F. from an NDMP client toNearStore on FAS

Correct Answer: ABD


Question 2:

Which three benefits would a NetApp Decision Support customer realize by implementing their Decision Support System on NetApp Storage? (Choose three.)

A. rapid backup and recovery withSnapMirror

B. high data availability withactiveactive controllers

C. efficienttieredstorage with NearStore

D. meeting compliance requirements withSnapVault

E. efficient storage utilization with Flexible Volumes

Correct Answer: BCE


Question 3:

FlexShareis a Data ONTAP software feature that provides _____.

A. automatic share creation when volumes are created

B. simultaneous access to flexible volumes

C. multiprotocol access for Windows and UNIX

D. workload prioritization for a storage system

Correct Answer: D


Question 4:

What RAID levels are implemented in Data ONTAP running on a FAS system?

A. RAID3 and RAID4

B. RAIDDP and RAID5

C. RAIDDP and RAID4

D. RAID5 AND RAID10

Correct Answer: C


Question 5:

What are the three administrative functions of NetApp SnapManager? (Choose three.)

A. Initialize

B. Archive

C. Restore

D. Backup

E. Configure

Correct Answer: CDE


Question 6:

When would you sell the CryptoShred Button option?

A. when the customer is encrypting data inharms way

B. when theDataFort is being deployed for tape encryption

C. when theDataFort is to be included in a trustee relationship

D. when the customer needs to be able to securely delete some data on a regular basis

Correct Answer: A


Question 7:

What can be integrated with SnapManager for Exchange to archive the backup sets to secondary storage?

A. SnapVault

B. SnapLock

C. SyncMirror

D. SnapMigrator

Correct Answer: A


Question 8:

What are the three functions of Protection Manager? (Choose three.)

A. It discovers all systems withNetApp datasets that are not currently backed up.

B. It notifies when backups are full or approaching a predefined threshold.

C. It provides information onSnapMirror and SnapVault relationships.

D. It provides the ability to managethirdparty storage backups.

E. It manages connections to tape drives and performs tape backup jobs.

Correct Answer: ABC


Question 9:

What are two benefits of using FlexClone in an SAP application environment? (Choose two.)

A. It accelerates SAP development and testing by providing quick access to copies of production data.

B. It reduces the amount of disk space needed for production SAP databases by using intelligent compression routines.

C. It reduces the amount of disk space needed for production, test, and development copies.

D. It secures data for compliance and regulatory needs.

Correct Answer: AC


Question 10:

An existing CIFS customer is interested in testing iSCSI, FCP and NFS for a new UNIX database application.

Which two unique capabilities differentiate NetApp from its competitors and should be pointed out to this customer? (Choose two.)

A. NetApp supports CIFS, NFS, iSCSI and FCP all on the same controller.

B. NetApp provides the ability to clone an FCP attached database and attach the clone over iSCSI.

C. NetApp ReplicatorX provides the ability to nondisruptively migrate CIFS data to NFS for databases.

D. NetApp supports running databases over CIFS, NFS, iSCSI and FCP.

E. NetApp provides the ability to nondisruptively grow and shrink the storage for an NFS mounted database.

Correct Answer: AB


Question 11:

A customer requires the ability to recover a file services environment with a maximum of 10 minutes of data loss. NetApp is the storage at both the source and the target disaster recovery site. Which solution should you propose to this customer?

A. SnapMirror

B. SnapVault

C. ReplicatorX

D. Open SystemsSnapVault

Correct Answer: A


Question 12:

Which NetApp DataFort model protects NASbased data?

A. DataFort FCSeries

B. DataFort NSeries

C. DataFort ESeries

D. DataFort SSeries

Correct Answer: C


Question 13:

NetAppsoftware product is an integrated data management solution that provides heterogeneous migration, local and remote replication, global namespace, and client failover?

A. Operations Manager

B. Virtual File Manager (VFM)

C. ReplicatorX

D. File Storage Resource Manager

Correct Answer: B


Question 14:

Which two NetApp products help a customer automate backup and restore activities? (Choose two.)

A. SnapManager for Oracle

B. SnapManager for SAP

C. SnapManager for MySQL

D. SnapManager for Sybase

Correct Answer: AB


Question 15:

Virus Scanning engines running on external servers integrate with Data ONTAP through _____.

A. WAFL

B. FPolicy

C. SNMP

D. CIFS API

Correct Answer: B