HPE Product Certified-Nimble Solutions 2018

[PDF and VCE] Format for Free HPE2-K42 Dumps With Exam Questions Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your HPE Product Certified-Nimble Solutions 2018 HPE2-K42 Designing HPE Nimble Solutions exam. We will assist you clear the HPE2-K42 exam with HPE Product Certified-Nimble Solutions 2018 HPE2-K42 new questions. We HPE2-K42 real exam questions are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more HPE2-K42 Q and As:https://www.passitdump.com/hpe2-k42.html (62 QAs Dumps)
Question 1:

Which prerequisites must be fulfilled before starting the array initialization? (Choose three)

A. HPE Nimble Windows Toolkit installed on a server/laptop.

B. Ensure your laptop/server IP has a static IP address configured on the same subnet as the array management interface.

C. Array updated to the latest firmware.

D. All switch configurations done like flow control and spanning tree.

E. Array registered in InfoSight based on the serial number.

F. HPE Service Processor deployed

Correct Answer: ABC


Question 2:

What is the maximum number of banks in an AF-Series array?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: B


Question 3:

What is a valid QoS performance setting?

A. latency threshold

B. IOPS minimum

C. IOPS limit

D. MB/s minimum

Correct Answer: C

QoS-Limit allows a user to limit either the IOP or MB/s performance of a specific workload. Having the ability to limit both IOPS and MBs is important as quite often any single workload will have different peaks and troughs during the operational day. For instance, an OLTP workload maybe very latency sensitive to small block updates during the working day when rows and tables are frequently being accessed or updated (this will tend to be very IOP/latency sensitive) yet in the evening the same database maybe receiving feeds from other systems (or providing bulk updates/analysis or index rebuilds), the same application will cease to be IOP sensitive and will now be bandwidth (MBs) sensitive. In NimbleOS4 a user can limit a workload by either IOPS or MBs and also specify limits to both IOPS and MBs. If either limit is reached then the volume will be restricted accordingly.

Reference: https://community.hpe.com/t5/HPE-Storage-Tech-Insiders/NimbleOS-4-Quality-of-Service-QoS-Limits/ba-p/6986455#.XBEAvMRR2kw


Question 4:

Volume pinning is a technology that applies to which series of HPE Nimble arrays?

A. AF-Series

B. CF-Series

C. All series

D. HF-Series

Correct Answer: A


Question 5:

Which statement is correct about Zero copy clones? (Choose two.)

A. It is mandatory for customers requiring RPO=0.

B. It is required for replication to a Secondary Flash Array\’s for optimal data protection.

C. It is a full copy of all data blocks for full performance.

D. it allows a volume to be created for online use, based on a snapshot.

E. It occupies no additional space until new data is written or changed.

Correct Answer: DE

Reference: https://cdm-cdn.nimblestorage.com/2016/12/21081103/tr-nimblestorage-oracle-test-dev-guide.pdf


Question 6:

How can you check which controller is in Standby mode? (Choose two.)

A. In WebU, select Controllers.

B. Use the command: showsys.

C. In WebUI, select Manage Arrays

D. Use the command: ctrl –list

Correct Answer: CD


Question 7:

Which statement is true about SSD addition/removal in the HF-Series system? (Choose two.)

A. SSDs cannot be added or removed.

B. SSDs can be added to the existing cache pool.

C. SSDs can be removed from the existing cache pool.

D. SSDs can only be removed if no volumes exist

Correct Answer: BD


Question 8:

Following HPE best practices, when connecting a head unit to an expansion shelf, what port on the expansion shelf should you connect into?

A. P4

B. P1

C. P3

D. P2

Correct Answer: D


Question 9:

How do AF-Series arrays perform sequential stripe write operations?

A. hole filling

B. write full stripes

C. write into zone

D. write in place

Correct Answer: D


Question 10:

What unique RAID technology did HPE Nimble create?

A. RAID-ADG

B. Network-RAID 10

C. Triple Parity RAID

D. RAID 6

Correct Answer: C


Question 11:

Which parameters are configured during the initial array configuration? (Choose three.)

A. Subnets

B. SNMP settings

C. Firewall Port settings

D. Replication partners

E. NTP servers

F. DNS servers

Correct Answer: AEF


Question 12:

Which setting of the volume reserve parameter disables thin provisioning?

A. The ratio in % of SSD cache versus HDD storage (in HF-series only)

B. 0%

C. all above 80%

D. 100%

Correct Answer: D

Reference: https://community.hpe.com/t5/HPE-Storage-Tech-Insiders/Nimble-Storage-InfoSight-Reveals-Extensive-Usage-of-Thin/ba-p/6986703#.XBHyBsRR2kw


Question 13:

Do HPE Nimble arrays support SYSLOG?

A. Yes, but only when InfoSight is configured and active.

B. Yes, but only with Monitoring Extension license.

C. Yes.

D. No.

Correct Answer: C


Question 14:

Which technology is utilized by AF-Series deduplication?

A. XORing

B. block-by-block compare

C. MD5 hashing

D. SHA2-256 encryption

Correct Answer: D


Question 15:

Why does HPE recommend configuring an NTP server during array initialization?

A. This will help ensure logs and events are easy to follow based on a known timeline.

B. It guarantees data consistency when using Triple RAID combined with snapshotting.

C. It is mandatory for InfoSight integration.

D. It is required for replication across arrays.

Correct Answer: A


Visit our site to get more HPE2-K42 Q and As:https://www.passitdump.com/hpe2-k42.html (62 QAs Dumps)