F5-CTS LTM

[PDF and VCE] Format for Free 301B Dumps With Exam Questions Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest 301B vce dumps exam! Get yourself well prepared for the F5-CTS LTM Apr 26,2022 Hotest 301B vce BIG-IP Local Traffic Manager (LTM) Specialist: Maintain and Troubleshoot exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 301B real exam questions. With We latest 301B new questions, you’ll pass the F5-CTS LTM Hotest 301B free download BIG-IP Local Traffic Manager (LTM) Specialist: Maintain and Troubleshoot exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 301B preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 301B free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 301B dumps.We have sample questions for 301B free dumps. You can download and check the real questions of updated 301B dumps.

Question 1:

An LTM device is load balancing telnet and ssh applications in a client/server environment experiencing significant packet delay. Which setting in the TCP profile should reduce the amount of packet delay?

A. disable Bandwidth Delay

B. disable Nagle\’s Algorithm

C. enable Proxy Maximum Segment

D. increase Maximum Segment Retransmissions

Correct Answer: B


Question 2:

The pool members are serving up simple static web content.

The current virtual server configuration is given as follows:

tmsh list ltm virtual simple

ltm virtual simple {

destination 10.10.10.10:80

ip-protocol tcp

mask 255.255.255.255

profiles {

http { }

httpcompression { }

oneconnect { }

tcp { }

}

snat automap

vlans-disabled

}

tmsh list ltm pool simple_pool

ltm pool simple_pool {

members {

10.10.10.11:80 {

address 10.10.10.11 }

10.10.10.12:80

{

address 10.10.10.12 }

10.10.10.12:80

{

address 10.10.10.13 }

}

}

Which three objects in the virtual server configuration can be removed without disrupting functionality of the virtual server? (Choose three.)

A. tcp

B. http

C. oneconnect

D. snat automap

E. httpcompression

Correct Answer: BCE


Question 3:

Which iRule will instruct the client\’s browser to avoid caching HTML server responses?

A. when HTTP_REQUEST { if {[HTTP::header Content-Type] equals “html”} { HTTP::header insert Pragma “no-cache” HTTP::header insert Expires “Fri, 01 Jan 1990 00:00:00 GMT” HTTP::header replace Cache-Control “no-cache,no-store,must-revalidate” } }

B. when HTTP_REQUEST { if {[HTTP::header Content-Type] contains “html”} { HTTP::header insert Pragma “no-cache” HTTP::header insert Expires “Fri, 01 Jan 1990 00:00:00 GMT” HTTP::header replace Cache-Control “no-cache,no-store,must-revalidate” } }

C. when HTTP_RESPONSE { if {[HTTP::header Content-Type] contains “html”} { HTTP::header insert Pragma “no-cache” HTTP::header insert Expires “Fri, 01 Jan 1990 00:00:00 GMT” HTTP::header replace Cache-Control “no-cache,no-store,must-revalidate” } }

D. when HTTP_RESPONSE { if {[HTTP::header Content-Type] equals “html”} { HTTP::header insert Pragma “no-cache” HTTP::header insert Expires “Fri, 01 Jan 1990 00:00:00 GMT” HTTP::header replace Cache-Control “no-cache,no-store,must-revalidate” } }

Correct Answer: C


Question 4:

A customer needs to intercept all of the redirects its application is sending to clients. When a redirect is matched, the customer needs to log a message including the client IP address. Which iRule should be used?

A. when HTTP_RESPONSE { if { [HTTP::is_3xx] } { log local0. “redirecting client ip address [IP::addr [IP::remote_addr]]” } }

B. when HTTP_REQUEST { if { [HTTP::is_301] } { log local0. “redirecting client ip address [IP::addr [IP::remote_addr]]” } }

C. when HTTP_REQUEST { if { [HTTP::is_redirect] } { log local0. “redirecting client ip address [IP::addr [IP::remote_addr]]” } }

D. when HTTP_RESPONSE { if { [HTTP::is_redirect] } { log local0. “redirecting client ip address [IP::addr [IP::remote_addr]]” } }

Correct Answer: D


Question 5:

Which iRule will reject any connection originating from a 10.0.0.0/8 network?

A. when CLIENT_ACCEPTED { set remote_ip [IP::addr [IP::remote_addr] mask 8] switch $remote_ip { “10.0.0.0” { reject } “11.0.0.0” { pool pool_http1} default { pool http_pool } } }

B. when CLIENT_ACCEPTED { set remote_ip [IP::addr [IP::local_addr] mask 8] switch $remote_ip { “10.0.0.0” { reject } “11.0.0.0” { pool pool_http1} default { pool http_pool } } }

C. when CLIENT_ACCEPTED { set remote_ip [IP::addr [IP::client_addr] mask 255.0.0.0] switch $remote_ip { “10.0.0.0” { reject } “11.0.0.0” { pool pool_http1} default { pool http_pool } } }

D. when CLIENT_ACCEPTED { set remote_ip [IP::addr [IP::local_addr] mask 255.0.0.0] switch $remote_ip { “10.0.0.0” { reject } “11.0.0.0” { pool pool_http1} default { pool http_pool } } }

Correct Answer: C


Question 6:

An application is configured on an LTM device:

Virtual server: 10.0.0.1:80 (VLAN vlan301)

SNAT IP: 10.0.0.1

Pool members: 10.0.1.1:8080, 10.0.1.2:8080, 10.0.1.3:8080 (VLAN vlan302)

Which packet capture should the LTM Specialist perform on the LTM device command line interface to capture only client traffic specifically for this virtual server?

A. tcpdump -ni 0.0:nnn -s 0 \’host 10.0.0.1\’ -w /var/tmp/trace.cap

B. tcpdump -ni vlan301 -s 0 \’port 80 and host 10.0.0.1\’ -w /var/tmp/trace.cap

C. tcpdump -ni vlan301 -s 0 \’port 8080 and host 10.0.1.1 or host 10.0.1.2 or host 10.0.1.3\’ -w /var/tmp/trace.cap

D. tcpdump -ni vlan302 -s 0 \’port 8080 and host 10.0.1.1 or host 10.0.1.2 or host 10.0.1.3\’ -w /var/tmp/trace.cap

E. tcpdump -ni 0.0:nnn -s 0 \'(port 80 and host 10.0.0.1) or (port 8080 and host 10.0.1.1 or host 10.0.1.2 or host 10.0.1.3)\’ -w /var/tmp/trace.cap

Correct Answer: B


Question 7:

An LTM Specialist has been asked to configure a virtual server to distribute connections between a pool of two application servers with addresses 172.16.20.1 and 172.16.20.2. The application servers are listening on TCP ports 80 and 443.

The application administrators have asked that clients be directed to the same node for both HTTP and HTTPS requests within the same session.

Virtual servers vs_http and vs_https have been created, listening on 1.2.3.100:80 and 1.2.3.100:443, respectively.

Which configuration option will result in the desired behavior?

A. Create pool app_pool with members 172.16.20.1:any and 172.16.20.2:any Assign app_pool as the default pool for both vs_http and vs_https Disable port translation for vs_http and vs_https

B. Create pool http_pool with members 172.16.20.1:80 and 172.16.20.2:80 Assign pool http_pool as the default pool for both vs_https and vs_https Disable port translation for vs_https Create an SSL persistence profile with “match across virtual servers” enabled Assign the persistence profile to vs_http.

C. Create pool http_pool with members 172.16.20.1:80 and 172.16.20.2:80 Create pool https_pool with members 172.16.20.1:443 and 172.16.20.2:443 Assign http_pool as the default pool for vs_http Assign https_pool as the default pool for vs_https Create a source address persistence profile with “match across services” enabled Assign the persistence profile to vs_http and vs_https

D. Create pool http_pool with members 172.16.20.1:80 and 172.16.20.2:80 Create pool https_pool with members 172.16.20.1:443 and 172.16.20.2:443 Assign http_pool as the default pool for vs_http Assign https_pool as the default pool for vs_https Create an SSL persistence profile with “match across virtual servers” enabled Assign the persistence profile to vs_http

Correct Answer: C


Question 8:

Users in a branch office are reporting a website is always slow. No other users are experiencing the problem. The LTM Specialist tests the website from the external VLAN along with testing the servers directly. All tests indicate normal

behavior. The environment is a single HTTP virtual server on the external VLAN with a single pool containing three HTTP pool members on the internal VLAN.

Which two locations are most appropriate to collect additional protocol analyzer data? (Choose two.)

A. a user\’s machine

B. the switch local to the user

C. the LTM device\’s internal VLAN

D. the LTM device\’s external VLAN

E. a user\’s Active Directory authentication

Correct Answer: AB


Question 9:

An application owner claims an LTM device is delaying delivery of an HTTP application. The LTM device has two VLANs, an internal and an external. The application servers reside on the internal VLAN. The virtual server and clients reside on

the external VLAN.

With appropriate filters applied, which solution is most efficient for obtaining packet captures in order to investigate the claim of delayed delivery?

A. one capture on interface 0.0

B. one capture on the internal interface

C. one capture on the external interface

D. one capture on the management interface

Correct Answer: A


Question 10:

An LTM device is monitoring three pool members. One pool member is being marked down.

What should the LTM Specialist enable to prevent the server from being flooded with connections once its monitor determines it is up?

A. manual resume

B. packet shaping

C. hold down timer

D. slow ramp timer

E. fastest load balance algorithm

Correct Answer: D


Question 11:

The LTM device is configured to provide load balancing to a set of web servers that implement access control lists (ACL) based on the source IP address of the client. The ACL is at the network level and the web server is configured to send a

TCP reset back to the client if it is NOT permitted to connect.

The virtual server is configured with the default OneConnect profile.

The ACL is defined on the web server as:

Permit: 192.168.136.0/24

Deny: 192.168.116.0/24

The packet capture is taken of two individual client flows to a virtual server with IP address 192.168.136.100.

Client A – Src IP 192.168.136.1 – Virtual Server 192.168.136.100:

Clientside:

09:35:11.073623 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.136.100.80: S 869998901:869998901(0) win 8192

09:35:11.073931 IP 192.168.136.100.80 > 192.168.136.1.55684: S 2273668949:2273668949(0) ack 869998902 win 4380

09:35:11.074928 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.136.100.80: . ack 1 win 16425

09:35:11.080936 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.136.100.80: P 1:299(298) ack 1 win 16425

09:35:11.081029 IP 192.168.136.100.80 > 192.168.136.1.55684: . ack 299 win 4678

Serverside:

09:35:11.081022 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.116.128.80: S 685865802:685865802(0) win 4380

09:35:11.081928 IP 192.168.116.128.80 > 192.168.136.1.55684: S 4193259095:4193259095(0) ack 685865803 win 5840

09:35:11.081943 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.116.128.80: . ack 1 win 4380

09:35:11.081955 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.116.128.80: P 1:299(298) ack 1 win 4380

09:35:11.083765 IP 192.168.116.128.80 > 192.168.136.1.55684: . ack 299 win 108

Client B – Src IP 192.168.116.1 – Virtual Server 192.168.136.100:

Clientside:

09:36:11.244040 IP 192.168.116.1.55769 > 192.168.136.100.80: S 3320618938:3320618938(0) win 8192

09:36:11.244152 IP 192.168.136.100.80 > 192.168.116.1.55769: S 3878120666:3878120666(0) ack 3320618939 win 4380

09:36:11.244839 IP 192.168.116.1.55769 > 192.168.136.100.80: . ack 1 win 16425

09:36:11.245830 IP 192.168.116.1.55769 > 192.168.136.100.80: P 1:299(298) ack 1 win 16425

09:36:11.245922 IP 192.168.136.100.80 > 192.168.116.1.55769: . ack 299 win 4678

Serverside:

09:36:11.245940 IP 192.168.136.1.55684 > 192.168.116.128.80: P 599:897(298) ack 4525 win 8904

09:36:11.247847 IP 192.168.116.128.80 > 192.168.136.1.55684: P 4525:5001(476) ack 897 win 142

Why was the second client flow permitted by the web server?

A. A global SNAT is defined.

B. SNAT automap was enabled on the virtual server.

C. The idle TCP session from the first client was re-used.

D. A source address persistence profile is assigned to the virtual server.

Correct Answer: C


Question 12:

An LTM Specialist needs to rewrite text within an HTML response from a web server. A client is sending the HTTP request below: GET / HTTP/1.1 Host: www.f5.com User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:16.0) Gecko/20100101 Firefox/16.0 Accept: text/html,application/xhtml xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 Accept-LanguagE. en-US,en;q=0.5 Accept-EncodinG. gzip, deflate Cache-Control: no-cache Connection: keep-alive CookiE. somecookie=1 Although a stream profile has been added to the virtual server, the content within the HTTP response is NOT being matched, and therefore NOT modified. Which HTTP header should the LTM Specialist remove from the request to ensure the content can be matched and modified?

A. Connection

B. Accept

C. Cache-Control

D. Accept-Encoding

Correct Answer: D


Question 13:

An LTM device supports two power supplies. The value of the BigDB key “platform.powersupplymonitor” is equal to enable. Where would the error message be visible if one of the power supplies fails or is NOT plugged in?

A. visible only via the console

B. in the /var/log/ltm log file

C. in the /var/log/kern.log file

D. in the /var/log/tmm log file

Correct Answer: B


Question 14:

Given LTM device ltm log: Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 notice promptstatusd[3695]: 01460006:5: semaphore mcpd.running(1) held Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 notice promptstatusd[3695]: 01460006:5: Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 warning promptstatusd[3695]: 01460005:4: mcpd.running(1) held, wait for mcpd Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 info sod[3925]: 010c0009:6: Lost connection to mcpd – reestablishing. Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 err bcm56xxd[3847]: 012c0004:3: Lost connection with MCP: 16908291 … Exiting bsx_connect.cpp(174) Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 info bcm56xxd[3847]: 012c0012:6: MCP Exit Status Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 info bcm56xxd[3847]: 012c0012:6: Info: LACP stats (time now:1348717868) : no traffic Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 info bcm56xxd[3847]: 012c0014:6: Exiting… Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 err lind[3842]: 013c0004:3: IO error on recv from mcpd – connection lost Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 notice bigd[3837]: 01060110:5: Lost connection to mcpd with error 16908291, will reinit connection. Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 err statsd[3857]: 011b0004:3: Initial subscription for system configuration failed with error \’\’ Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 err statsd[3857]: 011b0001:3: Connection to mcpd failed with error \’011b0004:3: Initial subscription for system configuration failed with error \’\’\’ Sep 26 20:51:08 local/lb-d-1 err csyncd[3851]: 013b0004:3: IO error on recv from mcpd – connection lost ………….skipping more logs….. Sep 26 20:51:30 local/lb-d-1 notice sod[3925]: 01140030:5: HA proc_running bcm56xxd is now responding. Sep 26 20:51:34 local/lb-d-1 notice sod[3925]: 01140030:5: HA proc_running mcpd is now responding. Sep 26 20:51:34 local/lb-d-1 notice sod[3925]: 010c0018:5: Standby Which daemon failed?

A. promptstatusd

B. mcpd

C. sod

D. bcm56xxd

E. lind

Correct Answer: B


Question 15:

— Exhibit

— Exhibit -Refer to the exhibit.

The decoded TCPDump capture is a trace of a failing health monitor. The health monitor is sending the string shown in the capture; however, the server response is NOT as expected. The receive string is set to \’SERVER IS UP\’.

What is the solution?

A. The GET request Host header field requires a host name.

B. Incorrect syntax in send string. \’HTTP/1.1\’ should be \’HTTP1.1\’.

C. The /test_page.html does NOT exist on the web server and should be added.

D. Incorrect syntax in send string. \’Connection: Close\’ should be \’Connection: Open\’.

Correct Answer: C