HP Other Certification

[Newest Version] Free HPE0-J50 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your HP Other Certification Newest HPE0-J50 study guide Integrating Protected HPE Storage Solutions exam. We will assist you clear the May 24,2022 Newest HPE0-J50 pdf dumps exam with HP Other Certification HPE0-J50 new questions. We latest HPE0-J50 dumps are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE0-J50 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE0-J50 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE0-J50 dumps.HPE0-J50 free dumps are questions from the latest full HPE0-J50 dumps. Check HPE0-J50 free questions to get a better understanding of HPE0-J50 exams.

Question 1:

A customer has HPE Data Protector and a StoreOnce VSA at a remote site that must replicate to the corporate data center StoreOnce backup device. What considerations must be taken into account to allow for Catalyst replication?

A. Data Protector Catalyst replication will rehydrate the data on the StoreOnce VSA then write to the data center StoreOnce.

B. Data Protector will write 2 backups: one to the StoreOnce VSA, the other to StoreOnce at the data center.

C. Data Protector Catalyst replication requires gateways to both sites to use Object copy.

D. Data Protector Catalyst replication is configured through the replication license on the StoreOnce VSA.

Correct Answer: C


Question 2:

A storage integrator is validating an HPE 3PAR StoreServ implementation. The integrator created a volume in the HPE 3PAR StoreServ Management Console (SSMC) and needs to verify read/write access from a Linux operating system. Which steps are part of the verification process? (Choose two.)

A. Select Hosts under the Servers menu section, and click Create server.

B. Select the volume in the Virtual Volumes section. and click Map Volume in the Actions menu.

C. Select the host in the Servers section, and click Add permission in the Actions menu.

D. Select the volume in the Virtual Volumes section, and click Export in the Actions menu.

E. Select Hosts in the Block Persona menu section, and click Create host.

Correct Answer: AB


Question 3:

Refer to the exhibit.

A storage integrator is examining the configuration of an HPE 3PAR storage system using CLI. Which command can be used to display a list of common provisioning groups starting with substring R5 in the system?

A. showcpg R5*

B. cpg show | grep ^R5

C. cpg | grep R5*

D. cmore showcpg –I R5*

Correct Answer: A

Reference: https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=c04204279


Question 4:

A system engineer installed HPE Insight Remote Support for an HPE MSA 2042 storage system at a customer\’s site. The engineer wants to integrate the system in HPE Insight Online to monitor it remotely.

Which information does the engineer need from the customer to do the integration, using the Insight Remote Support GUI with HPE Insight Online? (Choose two.)

A. HPE Passport ID

B. Product number of MSA 2042

C. Service Agreement ID (SAID)

D. HPE Passport password

E. Serial number of MSA 2042

Correct Answer: BE

Reference: http://h20628.www2.hp.com/km-ext/kmcsdirect/emr_na-c04608183-8.pdf


Question 5:

A storage integrator installed an HPE 3PAR StoreServ system.

For which default accounts will the storage integrator need to hand over changed passwords to the customer?

A. 3parcust. 3paradm

B. cpmaint, spmaint

C. root, 3paradm

D. root, console

Correct Answer: A

Reference: https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-a00006417en_us


Question 6:

Refer to the exhibit.

Which port can be used to connect the HPE MSA 2040 controller to hosts?

A. 4

B. 5

C. 6

D. 8

Correct Answer: A

Reference: https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=c03792322 (10)


Question 7:

A storage integrator wants to change the tiering affinity of an existing volume on an HPE MSA 1040/2040 with GL220 and higher. How can this goal be achieved?

A. Change volume tier preference of the volume.

B. Migrate volume using new tiering settings.

C. Perform a clone operation with a new automatic tiering rule.

D. Delete the volume, and create a new volume with the correct automatic tiering rule.

Correct Answer: A

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/v2/GetPDF.aspx/4AA4-6892ENW.pdf (24)


Question 8:

A storage integrator is planning an HPE StoreVirtual VSA installation. Which network-related information may be needed for the implementation?

A. DHCP reservation for virtual IP address of the StoreVirtual cluster

B. jumbo frames need to be enabled for iSCSI traffic

C. flow-control needs to be disabled when using 10Gb NICs

D. virtual IP address for the StoreVirtual cluster

Correct Answer: D

Reference: https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=c05049837 (4)


Question 9:

What must be configured before a storage integrator can start creating volumes from the available space on an HPE MSA 1040/2040?

A. disk group

B. snapshot space

C. date and time on MSA storage

D. global spare disk

Correct Answer: C


Question 10:

A customer currently utilizing HPE 3PAR StoreServ 7200 is experiencing performance bottlenecks within their SAN storage.

Which cost-effective upsell or cross-sell HPE storage solution will offer significantly more performance and higher capacity to meet their needs and fit within their current infrastructure?

A. HPE 3PAR StoreServ File Controller v3 System

B. HPE 3PAR StoreServ 8440

C. 8-node HPE 3PAR StoreServ 20000 Storage

D. HPE StoreVirtual 3200 Storage

Correct Answer: C


Question 11:

An integrator is validating a design for an HPE 3PAR StoreServ solution. The assessment document shows that there is structured cabling between the rack the array will be installed in and the racks with the SAN switches. The fiber segments between the racks are documented as being 50 micron OM2 and are terminated with SC connectors.

What needs to be considered when validating this design?

A. 3PAR arrays must be directly connected to SAN switches.

B. The SC connectors must be replaced by LC connectors.

C. OM2 Fiber cables are not supported for 8 Gbps.

D. Fiber segments cannot mix OM2 and OM4 cables.

Correct Answer: B


Question 12:

A storage integrator has installed HPE OneView for vCenter to integrate HPE MSA 1040 management from a vSphere Web Client. Which typical configuration task is required after the installation of HPE OneView for vCenter?

A. license HPE OneView for VMware Storage Component

B. register HPE OneView for vCenter to Storage Management Utility

C. add HPE MSA Storage System to vCenter server

D. add vCenter server to HPE OneView for vCenter

Correct Answer: A

Reference: https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=a00037524en_us


Question 13:

Which management interface or tool primarily offers remote support capabilities for an HPE 3PAR StoreServ storage system?

A. HPE 3PAR Service Processor

B. HPE 3PAR Direct Connect

C. HPE Insight Remote Support

D. HPE Insight Online 3PAR

Correct Answer: C

Reference: https://www.hpe.com/emea_europe/en/services/get-connected.html


Question 14:

Which command can be used to display license information on an HPE StoreOnce system?

A. license show

B. info license

C. license display

D. show licenses

Correct Answer: A

Reference: https://developer.hpe.com/blog/using-the-ssmccli-hpe-3par-ansible-module-with-virtual-domains


Question 15:

A storage integrator is creating a domain in the 3PAR StoreServ Management Console (SSMC).

Which settings of a 3PAR virtual domain have to be configured? (Choose two.)

A. Name

B. OpenLDAP server

C. Active Directory Domain Controller

D. Storage Controller

E. Storage System

Correct Answer: AE