Virtualization

[Newest Version] Easily Pass 1Z0-590 Exam with Updated Real 1Z0-590 Exam Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Apr 01,2022 Hotest 1Z0-590 pdf dumps exam! Get yourself well prepared for the Virtualization Latest 1Z0-590 pdf dumps Oracle VM 3.0 for x86 Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-590 pdf. With We latest 1Z0-590 dumps, you’ll pass the Virtualization Latest 1Z0-590 vce Oracle VM 3.0 for x86 Essentials exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-590 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-590 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-590 dumps.Although questions are from 1Z0-590 free dumps, the validity and accuracy of the 1Z0-590 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

Networking is not working for several guests on a particular host. Which two commands can help troubleshoot the networking?

A. xm list -1 will show all of the network interfaces for all of the virtual machines, which can be used to see which bridge is having problems.

B. config_network.py -l will show which network interfaces are in use, and which are having problems.

C. brctl show will show the status of each bridge, and which VIFs are connected to it. This canthen be used to determine which bridge is having problems.

D. System-config-network will list the virtual interfaces, which can be inspected to see which are having problems.

E. ifconfig -a will show a list of all network interfaces and their current status, which will help determine which bridge is having problems.

Correct Answer: CE


Question 2:

What is the effect of running a server pool restores?

A. When you restore a server pool, all the data stored in the Oracle VM Manager database Isdeleted, and the data in the server pool master and virtual machine servers is used to restock the database.

B. When you restore a server pool, all servers are removed from the pool, and the data in the database is removed, restoring the server pool to its initial state.

C. When you restore a server pool, all the data stored in the server pool master will be deleted, and will be synchronized with the latest information from the Oracle VM Manager database. The server pool master is responsible for updating the individual Oracle VM servers\’ agent databases.

D. When you restore a server pool, a signal is sent out to each server in the pool, which responds with the current state of all of the virtual machines it hosts. This data is used to restore the data in the Oracle VM database.

Correct Answer: C


Question 3:

When crating a repository on an iSCSI LUN, how should the LUN be formatted?

A. The LUN should be formatted with ext3 from every participating node in the cluster.

B. The LUN should be formatted with ext3 from a single node in the cluster.

C. The LUN should be formatted with OCFS2 from every participating node in the cluster.

D. The LUN should be partitioned, and then formatted with OCFS2 from every participating node in the cluster.

E. The LUN should be formatted with OCFS2 from a single node in the cluster.

Correct Answer: E

http://linux.cloudibee.com/2013/01/ocfs2-cluster-quick-setup-guide/


Question 4:

What task can an Administrator do that a Manager cannot in Oracle VM Manager?

A. manage server pools

B. manage servers

C. manage resources

D. manage virtual machines

E. create users and groups

F. import resources

Correct Answer: E

Oracle VM Manager can manages the server pools, resources, virtual machines and also it can import resources but it cannot create the users and groups.


Question 5:

In a paravirtualized environment, which answer best describes the drivers that are used in domO and the guest to communicate block I/O requests?

A. A blkback driver is used in dom0, and a blkfront driver is used in the guest.

B. A native device driver is used in dom0, and a blkback driver is used in the guest.

C. A blkfront driver is used in dom0, and a native device driver is used in the guest.

D. A blkfront driver is used in dom0, and a blkbck driver is used in the guest.

E. Native drivers are used in both dom0 and the guest.

Correct Answer: A


Question 6:

In a paravirtualized environment, which answer best describes the drivers that are used in domO and the guest to communicate network I/O requests?

A. A netback driver is used in dom0, and a netfront driver is used in the guest.

B. A native device driver is used in dom0, and a netback driver is used in the guest.

C. A netfront driver is used in dom0, and a native device driver is used in the guest.

D. A netfront driver is used in dom0, and a blkbck driver is used in the guest.

E. Native drivers are used in both dom0 and the guest.

Correct Answer: A

http://mokumsolutions.com/chapter-2-oracle-vm-x86-reference-design-and-architectural- introduction


Question 7:

What is the effect of running repos.py with the –delete option on an existing repository?

A. The repository will be unmounted, and the virtual machines will remain on the unmounted volume.

B. The repository will be unmounted, and all virtual machines on the unmounted volume will be deleted.

C. The repository will be unmounted, and all virtual machines on the repository will be migrated to other available repositories.

D. The repository will remain mounted, but all files in the volume will be deleted.

E. The repository will remain mounted, but it will no longer be available using the repos.py –list command.

Correct Answer: B


Question 8:

What two configuration files are associated with an OCFS2 cluster?

A. /etc/ocfs2/cluster.conf

B. /etc/sysconfig/ocfs2

C. /etc/sysconfig/cluster.conf

D. /etc/sysconfig/o2cb

Correct Answer: AD

D: # ls -la /etc/sysconfig/o2cb -rw-r–r– 1 root root 873 Eyl 6 10:24 /etc/sysconfig/o2cb

A: [email protected] ~]# ls -la /etc/ocfs2/cluster.conf -rw——- 1 root root 169 Eyl 6 10:24 /etc/ocfs2/cluster.conf [[email protected] ~]# cat /etc/ocfs2/ cluster.conf node: ip_port = 7777 ip_address = 172.16.0.10 number = 0 name = ovm-node-dell cluster = ocfs2

cluster: node_count = 1 name = ocfs2


Question 9:

After installing the PV drivers into a Windows guest, the networking fails on reboot. What is likely wrong?

A. The network type has not been changed from Paravirtualized to Fully Virtualized (the ioemu driver is not specified in the vm.cfg).

B. After install the PV drivers, the MAC address of the network interfaces must be changed in vm.cfg.

C. After installing the PV drivers, the bridge setting in vm.cfg is lost and must be reset.

D. The network type has not been changed from Fully Virtualized to Paravirtualized (the netfront driver is not specified in vm.cfg).

Correct Answer: D

Oracle-VM Windows Paravirtual Drivers Installation Guide Release 2.0 for Microsoft Windows E15298-02 May 2010

6.4 Network Devices May Fail

If you install the Windows PV drivers into a guest with the vif type set to ioemu in the guest configuration file (vm.cfg), the network device(s) may fail. The Windows Device Manager displays an error code 10 and an exclamation point (!) to

show the network driver cannot be started. This is caused by the network type being set incorrectly in the guest configuration file.

The network card type can be set three ways:

type=ioemu: Network card is available in QEMU mode only. type=netfront: Network card is available in paravirtualized mode. No type entry: Network card is available in both QEMU and paravirtualized modes.

Workaround:

The issue is only applicable to Oracle VM Server 2.1.5 and does not apply to Oracle VM Server 2.2 or later.

If this issue occurs, change the network type from ioemu to netfront in the guest configuration file. Alternatively, delete the network type entry. You can make this change using Oracle VM Manager, or manually. To change the configuration

manually:

Shut down the guest.

1.

Edit the guest configuration file (vm.cfg) and change the type=ioemu entry to 2.

type=netfront, or delete the entry.

Restart the guest.

3.

The network driver is started.


Question 10:

What are the correct steps for doing a V2V conversion?

A. 1. Copy the entire virtual machine directory for the guest to be converted to the seed_pool directory.

2.

Open Oracle VM Manager to the Import Virtual Machines page.

3.

Click the Import button and choose Select from Server Pool.

4.

Select the server pool and virtual machine image name.

B. 1. Copy the entire virtual machine directory for the guest to be converted to the running_pool directory. 2.Open Oracle VM Manager to the Import Virtual Machines page.

3.

Click the Import button and choose Select from Server Pool.

4.

Select the server pool and virtual machine image name.

C. 1. Copy the entire virtual machine directory for the guest to be converted to the running_pool directory.

2.

Open Oracle VM Manager to the Import Virtual Machines page.

3.

Click the Import button and choose Linux/Windows V2V Import.

4.

Select the server pool and virtual machine image name.

D. 1. Copy the entire virtual machine directory for the guest to be converted to the seed_pool directory.

2.

Open Oracle VM Manager to the Import Virtual Machines page.

3.

Click the Import button and choose Linux/Windows V2V import.

4.

Select the server pool and virtual machine image name

Correct Answer: B


Question 11:

What is the best use case for using the JeOS tools to build templates?

A. Windows administrators looking for a wizard-based approach to template-building Linux templates.

B. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Linux templates.

C. Windows administrators looking for a wizard-based approach to template-building Windows templates.

D. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Windows templates.

E. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Windows and Linux templates.

Correct Answer: B


Question 12:

Describe the certification process for Oracle products on Oracle VM.

A. With the exception of Oracle applications, all Oracle products are certified to run with Oracle VM immediately upon release.

B. Each Oracle product is responsible for stating their certification timeframe for Oracle VM support, but in no case will that delay be greater than six months.

C. Unless otherwise stated, all Oracle products that run on supported platforms are certified to run with Oracle VM immediately upon release.

D. Oracle products that run on supported platforms are certified immediately upon release. Oracle products on non-supported platforms are certified on a case-by-case basis.

Correct Answer: D


Question 13:

In Oracle VM 2.2.x, which subdirectory of the root repository is used to store virtual machines imported using the P2V tool?

A. iso_pool

B. publish_pool

C. running_pool

D. seed_pool

E. sharedDisk

F. ovs-agent

Correct Answer: C


Question 14:

A 64-bit Windows XP Installation CD has been ripped to an ISO file named WinXP.iso, and has been put in the /OVS/iso_pool/ directory with user and group-readable permissions. When navigating to the Import ISO screen in the Oracle VM Manager, no ISOs are available for import.

What has gone wrong?

A. 64-bit Windows XP is not a supported guest operating system, and the Oracle VM Manager will not show unsupported guest ISO files.

B. The user has not selected the appropriate ISO Group on the Import form.

C. The ISO file should be located under a subdirectory of /OVS/iso_pool, not the /OVS/iso_pool directory itself.

D. The ISO file should be located under/OVS/seed_pool, not/OVS/iso_pool.

E. The ISO file must have world-readable permission to be read by Oracle VM.

Correct Answer: B


Question 15:

If the server pool data on the server pool master is damaged or corrupted, what is the correct course of action to restore the server pool?

A. On each Oracle VM server, stop the agent, delete all files in /etc/ovs-agent/db, then restart the agent.

B. From the Oracle VM Manager, select the Server Pools tab and do a Restore operation on the server pool.

C. On the server pool master, stop the agent, delete all files in /etc/ovs-agent/db, then restart the agent.

D. From the Oracle VM Manager, select the server pool master on the Servers tab, and Reboot the server.

Correct Answer: B