On-Premise Applications

[Newest Version] Easily Pass 1Z0-548 Exam with Updated Real 1Z0-548 Exam Materials

How to pass Apr 06,2022 Latest 1Z0-548 free download exam easily with less time? We provides the most valid 1Z0-548 actual tests to boost your success rate in On-Premise Applications Hotest 1Z0-548 pdf dumps Oracle E-Business Suite (EBS) R12 Human Capital Management Essentials exam. If you are one of the successful candidates with We 1Z0-548 exam questions, do not hesitate to share your reviews on our On-Premise Applications materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-548 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-548 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-548 dumps.These questions are from 1Z0-548 free dumps. All questions in 1Z0-548 dumps are from the latest 1Z0-548 real exams.

Question 1:

In Core HR, how can an organization capture all the recruitment activities for the current financial year within a parent recruitment activity?

A. Create the parent recruitment activity. While creating the child recruitment activities specify the parent recruitment activity in the \’Within Recruitment Activity1 section.

B. Attach multiple recruitment activities to the same requisition.

C. Attach multiple recruitment activities to the same vacancy.

D. While creating the child/parent recruitment activities check the primary flag for the parent recruitment activity.

E. A recruitment activity cannot be linked to any other recruitment activity.

Correct Answer: B

Use the Recruitment Activity window to define either single recruitment activities or groups of activities. You can associate a recruitment activity with an organization and with one or more vacancies. You can record and monitor the cost effectiveness of any activity, or group of activities.

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Workforce Sourcing, Deployment, and Talent Management Guide, Recruitment and Hiring


Question 2:

In the Approval Management Engine (AME), how are the approvers notified in the Consensus Voting Regime?

A. Members are notified in parallel.

B. Members are notified one after the other, in an order consistent with the member\’s order numbers.

C. The first member to respond to the notification requesting approval becomes the group\’s approval decision.

D. No approval is required; only FYI notification is sent.

E. Members are notified in Serial.

Correct Answer: A

The decision to parallelize the transaction\’s approver groups and chains of authority amount to choosing consensus voting regimes for the approver groups. Reference: Oracle Approvals Management Implementation Guide, Implementing Oracle Approvals Management


Question 3:

For XYZ Company, the Costing Allocation Flexfield structure has three segments: Company, Cost Center, and Account. One of the employees was initially costed to the 3500 cost center and his accounting entries for a non-recurring earning element were as follows:

Debit: 100. 3500.6000, Credit: 105. 1000.7000

The cost center was changed to 5000 and the RetroCosting Process was run. What will be the costing entries created by the retro costing process?

A. Debit: 100.5000.6000, Credit: 100.3500.6000

B. Debit: 100.5000.6000, Credit: 105.1000.7000

C. Debit: 100.3500.6000, Credit: 100.5000.6000

D. Debit: 100.3500.6000, Credit: 105.1000.7000

E. No entries will be created because the costing process has already been run for the assignment.

Correct Answer: A


Question 4:

As per a new HR policy at XYZ Company, the Transport Allowance must also be considered in the “XX Total Earning” user balance. Due to this change the payroll user wants to add the Transport Allowance Element as a balance feed to the User Balance. The Transport Allowance amount has already been paid to the employees in the previous payroll run.

Identify the impact of the change.

A. All the Balance Dimensions of the “XX Total Earning” user balance will be updated based on the previous run result values of the Transport Allowance.

B. For the User Balance, the run result of Transport Allowance Element will be considered only in the future payroll runs.

C. All the Balance Dimensions of the “XX Total Earning” User Balance will be updated based on the previous run result values of the transport allowance only if retro pay process is run.

D. The system will not allow the User to add any new elements to a User Balance for which values exist.

E. Since the dimensions of the User Balance “XX Total Earning” already have values, the Transport Allowance will not be considered at all in the future/past payroll runs.

Correct Answer: A


Question 5:

HR department of the XYZ company has two types of users: HR Administrator and Head of Department (HoD), using the HR Executive and HR Manager responsibilities, respectively. The HoD wants to ensure that the HR Administrator has read-only access to the Grade Description form (Navigation: Work Structures > Grade > Description). Assuming that the Grade Description form and Taskflow associated with both the responsibilities are different, how can this be done?

A. Add the parameter QUERY_ONLY=YES to the Grade Description form associated with the HR Executive responsibility.

B. Create a new form using Custom form (Navigation: Security > Customform) under the HR Executive responsibility with the specific restrictions.

C. Use HR Security profile to make the Grade Description form as read-only.

D. HR Forms cannot be made read-only.

E. Exclude the Grade Description function in the HR Executive responsibility.

Correct Answer: B


Question 6:

In your client company, 500 employees are eligible for Telephone Allowance (Recurring Element). This element needs to be attached to all employees hired after 01-Jan-2010. Because of the volume of the data, manual Element Entries cannot be created for all the employees. How would this be achieved?

A. Define an Assignment Set and enter criterion to select Employees hired after 01-Jan-2010. In the batch Element Entry, use the create Batch Lines window to create identical lines for all assignments Set.

B. Use the mass Assignment update feature to update the assignment data of all the employees.

C. Attach the element as a Standard link with No eligibility criteria defined.

D. Attach the Element as a Standard Link with Eligibility Criteria defined as Hire Date greater than equal to 01-Jan-2010.

Correct Answer: A

(The Assignment Set can be used to select assignment lines pertaining to the specific criteria and populated in the Batch Element Entry)

Note: Entering Batch Lines

A batch line is one element entry for an assignment.

Use the Create Batch Lines window to create identical lines for all assignments identified by an assignment set. This is a quick way to create many lines for an element. If the input values need to vary between assignments, you can leave

these blank and add them later using the Batch Lines window.

In the Batch Lines window, you can enter new lines for individual assignments, and you can view and edit lines created automatically for an assignment set. You can speed up entry of new lines by entering default input values


Question 7:

Your client wants users to be prompted to enter the “Contract Sign-off date” whenever a new contract is entered with a status as Active or when an existing contract\’s status is changed from any other status (e.g. Inactive, Pending, etc.) to Active. As the field “Contract Sign-off date” is not available as a standard field in the Contracts form, how would you achieve this?

A. Choose CONTRACT.STATUS in the Reference Field for the Descriptive Flexfield-Additional Contract Details. Create a structure with the same Lookup Code as the active contract status. Make the segment of this structure as mandatory.

B. Create the segments in the Global Data Element Context structure. Make the segments of this structure as mandatory.

C. Without adding any value to the reference field, create a new structure with the same Lookup Code as the active contract status. Make the segments of this structure as mandatory.

D. The Lookup type: CONTRACT_STATUS stores the valid contract statuses. Add the “Contract Sign-off date” as one of the values in the lookup.

E. This cannot be achieved using the Additional Contract Details DFF.

Correct Answer: A

Since the Field needs to be entered only for the Active Status, this status has to be included as a reference field to be synchronized when defining the DFF


Question 8:

Identify two functions for an Element Set that is of type Customization Set.

A. To restrict the elements that can be entered or viewed on a configured version of the Element Entries window

B. To specify the elements for which the RetroPay By Element process must be run

C. To specify the elements for which the Payroll Run process must be run

D. To specify the elements to be entered for assignments using Batch Element Entry in Batch Assignment window

E. To define the Elements over which the costs of other elements are distributed in the Element Link window

Correct Answer: AD

Customization Sets are used to restrict the elements that can be entered or viewed on a customized version of the Element Entries window and can be used in BEE as well

Note: You can use a Customization set to:

*

Restrict the elements that can be entered or viewed on a configured version of the Element Entries window. (A)

*

Specify the elements to be entered for assignments using BEE in the Batch Assignment Entry window. (D)

*

Prevent users updating entry values in the Element Entries window for a group of elements. You select the element set in the HR:Non-Updateable Element Set user profile option.

*

Restrict the elements displayed in the Compensation Activity view in SSHR. You select this element set in the Element Set Name user profile option.


Question 9:

What is the organization classification of the top organization in Oracle HRMS that serves as the container for all of the employees?

A. Business Group

B. HR Organization

C. GRE/Legal Entity

D. Employer

E. Operating Unit

Correct Answer: A

A BG is the largest unit representing the enterprise as a whole. A BG is the highest level of the structure and is an organization that represents the consolidated enterprise, a major division, or an operation company and has no accounting impact.

*

Represent a legislative grouping (typically a country where the enterprise has a fair number of employees).

*

Serves as a container for the organizations in the enterprise.

*

Enable grouping and managing data in accordance with the legislative rules and reporting requirement of a single country.


Question 10:

How can the number of Special Information Types (SIT) available through a specific Human Resource responsibility be restricted?

A. Number of SIT available cannot be restricted. Extra Information Types needs to be used for any such requirement.

B. In Human Resource Responsibility navigate to Security > CustomForm and create a new form with the specific restrictions. Add this custom form to the applicable responsibility using task flow.

C. In Human Resource Responsibility navigate to the SIT form and delete the SIT structure name that needs to be restricted.

D. SITs are not available to a specific responsibility until the Register Extra Information Types (EITs) concurrent program is run. Hence do not run this concurrent program for the responsibility where the SIT is not required.

E. Create a Security profile option and use that for restricting SIT for the given responsibility.

Correct Answer: B

See step 3 below.

To set up Special Information Types:

1.Define each Special Information Type as an instance of the Personal Analysis key flexfield.

2.Enable the Special Information Types you want to use in your Business Group and select how you want to use them.

3.Consider whether you want to create customized versions of the windows in which you can enter and display Special Information. These are the Special Information window and the List People by Special Information window.

4.Design the task flows for entering personal information, which should include the Special Information window.

5.Design your navigation menus, including the List People by Special Information window (or your customized versions of it) and the personal information task flows. 6.Consider your special information reporting requirements. A standard

Skills Matching report is supplied. This compares the special information, such as skills, held by employees and applicants with the requirements of a job or position.

Note: Special Information Types (SIT) are categories of personal information, such as skills, that you define in the Personal Analysis key flexfield.


Question 11:

An employee is in the China Business Group but the permanent address is in the United States. Can the residential address be stored in the US address style?

A. The address style cannot be changed since it is based on the employee\’s assignment location.

B. The address style cannot be changed since it is based on the location attached to be business group.

C. The address style can be set to the US address style.

D. The address style cannot be changed since it depends on the legislation attached to the business group.

E. The address style cannot be changed since it depends on the location attached to the position associated with the employee.

Correct Answer: C

When entering an employee address, the address style needs to be chosen. In this respect, the US Address style can be selected to enter the address in US style.


Question 12:

The Recruitment letter type is linked with a SQL* Plus script and applicant status as 1st interview. The applicant status is changed from Active Application to 1st interview. Identify the valid outcome.

A. It creates a letter request automatically, with the status of Pending.

B. It creates a letter request automatically, with the status of Completed.

C. The SQL* Plus script concurrent program associated with the recruitment letter type is fired automatically.

D. It creates a letter request automatically, with the status as completed only if the number of applicants with a status of 1st interview is more than 10.

E. The SQL* Plus script concurrent program associated with the recruitment letter type is scheduled to be run at the end of the day.

Correct Answer: A

You need to link your SQL*Plus script with a letter and one or more statuses. In Oracle Human Resources, you can link one or more applicant assignment statuses with each recruitment letter. A request for the letter is then created

automatically when an applicant is given an associated assignment status.

When an applicant is given one of these statuses, a pending request for this letter type is created automatically. If a pending letter request already exists, the applicant is added to the list of people to receive the letter when you submit the

request.


Question 13:

A user defining the career path in the system, identify the reason that the user cannot see the job name in the job progression from field.

A. The job has already been used in the current career Path the user is defining.

B. The job has already been used in another career path defined in the system.

C. The job is present under a different job Group in the same business Group.

D. The job is not defined as a Benchmark Job.

E. The job is not attached to a Benchmark Job

Correct Answer: A


Question 14:

How do you enroll an employee into an Accrual Plan?

A. Employee is enrolled to an accrual plan based on the accrual formula attached to the employee.

B. Accrual plan is associated with the organization in the additional organizational information window. All employees who are attached to this organization are enrolled to the accrual plan.

C. Employees are enrolled by manager nomination through Manager self service.

D. Employees are automatically enrolled based on the eligibility formula associated with the accrual plan.

E. An employee is enrolled in an accrual plan by assigning the accrual plan element to the employee.

Correct Answer: E

When attaching the Accrual Plan Element(s) to the employee, this enrolls the Employee into the Accrual Plan owning the Accrual Plan Element

Note:

Enroll individual participants in an accrual plan by entering for them the element generated to represent the plan.

To enroll participants in a PTO accrual plan:

Do one of the following:

*

For enrollment of an individual employee, perhaps as a part of the hiring process, enter the element representing the plan for him or her using the Element Entries window.

*

For enrollment of a batch of employees in a plan, perhaps a newly-developed plan, use the MIX batch entry facility.


Question 15:

In a company XYZ, the HR User wants to store the Long Service Bonus amount based on the number of years of service. For 0 to 5 years of service, the value is 40,000 USD; for 6 to 7 years, the value is 45,000 USD; for 8 to 10 years, the value is 47,000 USD and for service above 10 years ft is 55,000 USD. How can this be maintained in a User Defined Table?

A. Create a User Defined Table with the Match Type set as Match and Key Unit of Measure as Number. In the Table Values, specify the Upper and Lower Bound of years of service and applicable allowance value.

B. Create a User Defined Table with the Match Type set as Match and Key Unit of Measure as Text. In the Table Values, specify the Upper and Lower Bound of years of service and applicable allowance value.

C. Create a User Defined Table with the Match Type set as Range and Key Unit of Measure as Number. In the Table Values, specify the Upper and Lower Bound of years of service and applicable allowance value.

D. Create a User Defined Table with the Match Type set as Range and Key Unit of Measure as Text. In the Table Values, specify the range of years of service and applicable allowance value.

E. Create a User Defined Table with the Match Type set as Range and Key Unit of Measure as Date. In the Table Values, specify the Upper and Lower Bound of years of service and applicable allowance value.

Correct Answer: D