CCP-V

[Latest Version] Free 1Y0-312 PDF Download with 100% Pass Guarantee

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your CCP-V 1Y0-312 Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Administration exam. We will assist you clear the 1Y0-312 exam with CCP-V 1Y0-312 actual tests. We 1Y0-312 dumps are the most comprehensive ones.

Download more 1Y0-312 exam questions and answers on:https://www.geekcert.com/1y0-312.html (119 QAs Dumps)
Question 1:

Scenario: There are two domains in an organization: Domain A and Domain B. A Citrix Engineer configured SAML authentication for Domain A, without implementing Citrix Federated Authentication Service (FAS).

While launching the Citrix apps, the Single Sign-on will __________.

A. work for users from Domain A and NOT for users from Domain B

B. work for users from Domain B and NOT for users from Domain A

C. work for the users from Domain A and Domain B

D. NOT work for the users from Domain A and Domain B

Correct Answer: B


Question 2:

Scenario: A Citrix Engineer is managing a large environment with multiple locations. The setup is as follows:

-The setup has a single Citrix Virtual Apps and Desktops site with multiple zones such as a Primary zone

and 3 Satellite zones.

-Virtual Delivery Agents (VDAs) are available for all applications in all 3 Satellite zones.

-An application \’app1\’ has its application database located in Satellite zone.

-As a sovereign mandate, it is desirable that this application database should NOT be accessible from

zones 2 and 3.

-The application does NOT create any database cache and cannot work if the database is NOT

reachable.

-The outage is acceptable for complying with the sovereign mandate.

Which zone preference should the engineer configure to achieve this setup?

A. Mandatory application home to Satellite zone 1

B. User home to Satellite zone 1

C. Mandatory user home to Satellite zone 1

D. Application home to Satellite zone 1

Correct Answer: D


Question 3:

Scenario: A Citrix Engineer noticed that a Citrix Virtual Apps and Desktops environment lost connection to the SQL servers where the Citrix databases are running. Due to this, the Site has become unmanaged and first-time users CANNOT connect to their Citrix Virtual Apps and Desktops resources.

The setup was recently upgraded from Citrix Virtual Apps and Desktops 7.11 to Citrix Virtual Apps and Desktops 7.15 CU4.

What should the engineer do to minimize the impact of the SQL outage?

A. Enable Connection Leasing.

B. Enable IntelliCache.

C. Enable Local Host Cache.

D. Configure Citrix Database Cache.

Correct Answer: B


Question 4:

A Citrix Engineer wants to enable the “Log Off Web Portal When Session is Launched” feature within Workspace Environment Management (WEM) transformer settings.

What does the engineer need to do prior to enabling this feature?

A. Set Workspace control to NOT automatically reconnect to the sessions when users log onto StoreFront.

B. Set Workspace control settings to log off from session when users log off from StoreFront.

C. Set Workspace control to automatically reconnect to the sessions when users log onto StoreFront.

D. Set Workspace control settings to NOT log off a session when users log off from StoreFront.

Correct Answer: B

Reference: https://wilkyit.com/2017/06/12/citrix-workspaceenvironment-manger-wem-transformer-settingoverview/


Question 5:

Which three layers can a Citrix Engineer include in an image template? (Choose three.)

A. Platform

B. OS

C. User

D. Application

E. Elastic

Correct Answer: ABD


Question 6:

Which two statements are true for a Workspace Environment Management (WEM) configuration set? (Choose two.)

A. A WEM Agent can point to more than one WEM configuration set.

B. The Environmental Settings within the WEM Administration Console are per machine, NOT per user.

C. Multiple configuration sets are needed in cases of different global settings for different agents.

D. A configuration set is related to a Citrix Virtual Desktops site and is NOT an independent entity.

Correct Answer: BC

Reference: https://www.carlstalhood.com/workspace-environment-management/ https://www.carlstalhood.com/workspace-environment-management/comment-page-1/


Question 7:

Scenario: A newly created Citrix Virtual Apps and Desktops site has sensitive information. The users consistently use different browsers for their daily tasks. A Citrix Engineer is looking for ways to minimize attacks like ransomware, phishing, and session hijacking.

Which two steps can the engineer take to minimize attacks without interfering with user productivity? (Choose two.)

A. Disable access to specific browsers.

B. Disable all the user plugins.

C. Implement HTTP Strict Transport Security (HSTS).

D. Use HTTP response headers to send security policies to endpoint browsers.

Correct Answer: BD


Question 8:

Which command should a Citrix Engineer use to review recent connections and brokering attempts within a Citrix Virtual Apps and Desktops site?

A. Get-BrokerConnection

B. Get-BrokerSession

C. Get-BrokerConnectionLog

D. Get-BrokerSessionLog

Correct Answer: C

Reference: https://developer-docs.citrix.com/projects/citrix-virtual-apps-desktops-sdk/en/latest/Broker/Get-BrokerConnectionLog/


Question 9:

What is a Citrix App Layering recipe?

A. Documented sequence of steps for integrating applications into Citrix App Layering

B. Scripts to automate the deployment of a Citrix App Layering infrastructure

C. Scripts to automate the deployment of applications into Citrix App Layering

D. Documented sequence of step for installing a Citrix App Layering infrastructure

Correct Answer: C


Question 10:

Which file is used to store a subscription on the Storefront server?

A. PersistentDictionary.edb

B. Web.config

C. Subscription.txt

D. Style.csv

Correct Answer: B

Reference: https://www.carlstalhood.com/storefront-subscriptions/


Question 11:

Which database high availability option does Citrix recommend for Workspace Environment Management (WEM)?

A. Always On

B. Mirroring

C. Replication D. Clustering

Correct Answer: B

Reference: https://christiaanbrinkhoff.com/2017/06/09/how-to-configure-citrix-workspace-environmentmanagement43-for-xenapp-or-xendesktop/


Question 12:

Scenario: A Citrix Engineer is managing a large Citrix Virtual Apps and Desktops environment with three sites. Users connecting to applications and VDI machines in these sites are using a common Citrix ADC Gateway. The engineer wants to configure peripheral federation and port redirection policies for secure access to the site resources.

Which feature should the engineer use to configure policies centrally only once and avoid configuring them on each site?

A. SmartAccess

B. SmartCheck

C. SmartTools

D. SmartControl

Correct Answer: D


Question 13:

Scenario: An existing setup of session recording has stopped working. After investigating, a Citrix Engineer finds that the Session Recording Agent cannot connect to the Session Recording Server. The following error is displayed:

“The underlying connection was closed. Could not establish a trust relationship for the SSL/TLS secure channel. ”

Which two issues could cause this error? (Choose two.)

A. The Session Recording server is down or unavailable to accept requests.

B. The sessions are started but a request for a record policy evaluation was NOT made.

C. The server hosting the Session Recording Agent does NOT have a CA certificate.

D. The Session Recording server is using a certificate signed by a CA that the server hosting the Session Recording Agent does NOT trust.

Correct Answer: BC

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/xenapp-and-xendesktop/7-15-ltsr/monitor/session-recording/ troubleshooting.html


Question 14:

Scenario: A Citrix Engineer is maintaining a Citrix Virtual Apps environment. The engineer has recently noticed two single-threaded applications consistently consuming 25% of the CPU resources, causing substantial performance issues for users of these servers. The engineer has deployed Workspace Environment Management (WEM) within the infrastructure and enabled CPU Spikes Protection.

What else can the engineer enable within WEM to address this issue?

A. Exclude Specified Processes and add the two problem applications

B. Process Affinity and add the two problem applications

C. CPU Clamping and set it to 10% for the two problem applications

D. Limit Sample Time and set it to 10% for the two problem applications

Correct Answer: C


Question 15:

Scenario: A Citrix Engineer created four application layers with different applications at different time stamps as shown below:

App Layer A – Microsoft Office Professional – 15/08/2019, 14:28 App Layer B – Adobe Acrobat Reader and Cisco Webex – 14/07/2019, 11:45 App Layer C – Active Directory Users and Computers, Citrix Studio – 20/08/2019, 16:10 App Layer D – Google Chrome and GoToMeeting – 27/07/2019, 10:35

Which layer would hold the highest priority in this scenario?

A. App Layer A

B. App Layer D

C. App Layer B

D. App Layer C

Correct Answer: D


Download more 1Y0-312 exam questions and answers on:https://www.geekcert.com/1y0-312.html (119 QAs Dumps)