CompTIA CTT

[Latest Version] Easily Pass TK0-201 Exam With Updated TK0-201 Preparation Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest TK0-201 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the CompTIA CTT Jun 27,2022 Latest TK0-201 free download CTT Exam (Certified Technical Trainer) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update TK0-201 pdf. With We latest TK0-201 actual tests, you’ll pass the CompTIA CTT Hotest TK0-201 QAs CTT Exam (Certified Technical Trainer) exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest TK0-201 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the TK0-201 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our TK0-201 dumps.Questions and answers from TK0-201 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full TK0-201 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

An instructor is presenting to a class and notices that a particular learner is not paying attention; however, when the instructor gives a pop quiz, this learner earns the best grade. Which of the following BEST describes the situation?

A. The quiz did not cover the class concepts effectively

B. The learner has mastery of the information tested.

C. The quiz motivated the learner.

D. The answers to the pop quiz were distributed prior to class

Correct Answer: B


Question 2:

An instructor notices that the course participants are sluggish, engaging in side conversations and appear somewhat distracted. Which of the following should the instructor do to reengage the learners? (Select TWO).

A. The instructor should give a quiz to see if the learners retained information so far.

B. The instructor should use an energizing activity as a redirector.

C. The instructor should tell the learners why it is important to pay attention at all times

D. The instructor should give the participants a break.

E. The instructor should report their behavior to management

Correct Answer: BD


Question 3:

Which of the following would an instructor do with a new class to get the learners involved?

A. Have the learners introduce themselves.

B. Lecture on the topic and then ask questions about the lecture.

C. Have the learners stand around and talk to each other.

D. Give a survey to assess each learner\’s knowledge.

Correct Answer: A


Question 4:

An instructor evaluates learners using both written and oral exams and multiple choice quizzes. Which of the following should be added for a complete evaluation of each learner?

A. Observations

B. Course evaluations

C. Independent study

D. Uniform testing

Correct Answer: A


Question 5:

When a company provides training for their employees, which category on an evaluation will be MOST beneficial to the instructor?

A. Business results

B. Environment

C. Learning effectiveness

D. Courseware

Correct Answer: C


Question 6:

Learners are MOST likely to learn a skill successfully when a topic is presented:

A. In a cluster with other, similar skills

B. Just in time for the learner to apply it

C. As part of a summary of related skills

D. As part of a review session prior to an examination

Correct Answer: B


Question 7:

A learner responds incorrectly to an instructor\’s question. Which of the following is the BEST response?

A. The instructor should answer the question in order to maintain the self-confidence of the learner

B. Be honest and tell the learner the answer was incorrect.

C. Thank the participant for trying and desk if someone could help out.

D. Move quickly to the next question so the learner will not feel embarrassed.

Correct Answer: C


Question 8:

An instructor gives several tests over the course of the class. The tests given should focus on:

A. The prerequisites of the course

B. The syllabus objectives

C. Knowledge learned

D. Objectives covered

Correct Answer: D


Question 9:

Prior to a course an instructor remembers that learners always challenge a topic\’s technical accuracy. Which of the following actions should the instructor take in order to avoid this?

A. Allow the learners to decide on a resolution.

B. Omit the topic from the course.

C. Tell the learners that controversy on this topic is normal

D. Produce authoritative references.

Correct Answer: D


Question 10:

Which of the following methods will monitor the learning retention that is occurring during training?

A. Tests

B. Learner\’s self-assessment and evaluation

C. Initial learner assessment

D. Instructor evaluation form

Correct Answer: A


Question 11:

An instructor often receives feedback that learners do not feel involved during the course. To improve the presentation, the instructor has decided to incorporate additional opportunities for learners to become involved in the course. Which of the following is the MOST effective change for the instructor to implement?

A. Ask closed-ended questions that will likely provide an opportunity for more in the group to get involved.

B. Ask rhetorical questions to involve the entire group by getting them to think deeply, this practice can add emphasis to what is being discussed.

C. Ask effective, clear, logically sequenced open-ended questions; this will increase learner involvement.

D. Ask questions and allow learners to call out the answer without calling on anyone specific to ensure all are involved.

Correct Answer: C


Question 12:

The MOST important key to setting motivational goals for the classroom is to set the goal:

A. So it is just out of reach of all the learners.

B. So it is reasonably achievable by everybody.

C. Low enough that everyone succeeds.

D. So only the best can achieve it.

Correct Answer: B


Question 13:

Two instructors are team teaching. The first instructor receives an excellent evaluation and the second instructor receives a lower evaluation. Which of the following methods would work BEST to make the second instructor more effective?

A. Have the second instructor perform a self-evaluation.

B. Have the first instructor provide feedback to the second instructor\’s teaching techniques.

C. Report the evaluation to a supervisor and have the instructor replaced.

D. Have the class re-evaluate the second instructor using an alternate method.

Correct Answer: B


Question 14:

An instructor arrives at the classroom and discovers that the power is out in the building. There are plenty of windows to provide light to the classroom. Class starts in a few minutes. Which of the following is the FIRST action the instructor should take?

A. Print out the slide presentation and give to them as a handout.

B. Read the day\’s topics to the learners and have the learners follow along in their books.

C. Dismiss class until the power goes back on.

D. Use a flip chart and white board to communicate material.

Correct Answer: D


Question 15:

A learner asks the instructor a question that was covered before the lunch break. Which of the following would the BEST response be from the instructor?

A. Answer the question in short form, citing where it was covered previously.

B. Redirect the question to the class, and allow other learners to answer.

C. Provide a more in-depth answer to the question so that the rest of the learners gain more from the discussion.

D. Ask the learner to remain after class to review the material that was already covered.

Correct Answer: B