VCP6-CMA

[Latest Version] Easily Pass 2V0-642 Exam With Updated 2V0-642 Preparation Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your VCP6-CMA Mar 31,2022 Newest 2V0-642 pdf VMware Certified Professional 6 – Network Virtualization 6.2 Exam exam. We will assist you clear the Hotest 2V0-642 practice exam with VCP6-CMA 2V0-642 practice tests. We 2V0-642 exam questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 2V0-642 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 2V0-642 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 2V0-642 dumps.Although questions are from 2V0-642 free dumps, the validity and accuracy of the 2V0-642 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

An NSX Edge Service Gateway has two interfaces:

*

Internal interface named Internal Access — IP address = 10.10.10.1 — Network mask = 255.255.255.0

*

Uplink interface named Physical Uplink — IP address = 20.20.20.1 — Network mask = 255.255.255.0 A vSphere administrator wants to add a SNAT rule to allow traffic from the internal network segment to access external resources via the uplink interface. Which three steps should the vSphere administrator do to add the SNAT rule? (Choose three.)

A.

Apply the SNAT rule to the Internal Access interface.

B.

Select 10.10.10.1 as the translated source IP.

C.

Apply the SNAT rule on the Physical Uplink interface.

D.

Select 10.10.10.0/24 as the original subnet.

E.

Choose 20.20.20.2 as the translated source IP address.

Correct Answer: CDE


Question 2:

What are the correct steps for connecting a virtual machine to a logical switch?

A. Select the logical switch, select the virtual machine, click the Add Virtual Machine icon, select the vNIC to connect.

B. Select the logical switch, click the Add Virtual Machine Icon, select the VM, select the vNIC to connect.

C. Select the vNIC, click the Add Virtual Machine Icon, select the logical switch.

D. Click the Add Virtual Machine icon, select the logical switch, vNIC to connect.

Correct Answer: B


Question 3:

What is one of the benefits of using logical switches in an NSX environment?

A. Quality of Service parameters are automatically configured in a logical switch.

B. The physical infrastructure is responsible for maintaining the logical switch broadcast tables.

C. The physical infrastructure is not constrained by MAC/FIB table limits.

D. IP subnet definitions can be migrated into logical switches using the NSX Manager.

Correct Answer: C


Question 4:

A user needs to be given the ability to make configuration changes on a specific NSX Edge device. What role and scope could be used to meet this requirement?

A. NSX Administrator role and Limit Access scope

B. Security Administrator role and Limit Access scope

C. NSX Administrator role and No restriction scope

D. Security Administrator role and No restriction scope

Correct Answer: B


Question 5:

An administrator has been asked to provide single failure redundancy. What is the minimum supported number of NSX Controllers needed to meet this requirements?

A. 2

B. 3

C. 1

D. 5

Correct Answer: B


Question 6:

Which two NSX roles could be used to create security policies? (Choose two.)

A. Enterprise Administrator

B. Security Administrator

C. NSX Administrator

D. Auditor

Correct Answer: AB


Question 7:

When running the NSX Control Plane in Hybrid Mode what are the minimum physical network requirements? (Choose three.)

A. MTU 1500

B. NSX Controller connectivity

C. IGMP Snooping

D. Multicast Routing with PIM

E. Unicast L3 Routing

Correct Answer: BCE


Question 8:

When specifying a source for a security rule, what is the purpose of the Negate Source check box?

A. If Negate Source is selected, the rule is sent to only the objects identified under object type.

B. If Negate Source is selected, the rule is applied to traffic coming from all sources except for the source identified under the object type.

C. If Negate Source is not selected, the rule is applied to traffic coming from all sources except for the source identified under the object type.

D. if Negate Source is not selected, the rule is sent to only the objects identified under the object type.

Correct Answer: B


Question 9:

From the NSX Edge CLI, which command would show VIP statistics?

A. show service load balancer pool

B. show service load balancer virtual

C. show service load balancer monitor

D. show service load balancer

Correct Answer: B


Question 10:

Which two statements are true regarding L2 Bridges and Distributed Logical Routers? (Choose two.)

A. There can only be one instance of an L2 Bridge on a DLR.

B. Each L2 bridge instance can map to multiple VLANs.

C. Each L2 bridge instance can only map to a single VLAN.

D. There can be multiple instances of an L2 bridge on a DLR.

Correct Answer: CD


Question 11:

When deploying a standalone NSX Edge as a Layer 2 VPN client, which port needs to be configured on the client vSphere Distributed Switch?

A. Trunk port

B. Span port

C. Sink port

D. Mirror port

Correct Answer: A


Question 12:

A new ESXi host was added to an existing cluster, prepared for NSX and enabled for Distributed Firewall, logical switching and Logical Routing. The Host Preparation page in the NSX Web UI shows this new host is in Ready state and the Logical Network Preparation tab displays the VXLAN VTEPs are correctly configured. Virtual machines on the new host can communicate with each other but CANNOT communicate with VMs running on other hosts and connected to the same Logical Switch. Which condition below will result in the described behavior on the new host?

A. NSX Edge is powered off

B. Host Agent (vpxa) to vCenter is disconnected

C. Rabbitmq message bus connection (vsfwd) to NSX Manager is down

D. Network Control Plane Agent (netcpa) connection to the controller is down

Correct Answer: D


Question 13:

Which two networking and security components are contained in the backup configuration data of an NSX Manager backup file? (Choose two.)

A. vSphere Distributed Switch

B. Resource Pools

C. Edge Services Gateway

D. Grouping Objects

Correct Answer: CD


Question 14:

Two virtual machines are unable to communicate with one another. The virtual machines are in the same distributed portgroup, but reside on different ESXi hosts. What are two possible causes for the communications issue? (Choose two.)

A. Basic multicast filtering mode has been disabled on the ESXi hosts.

B. No physical NICs are assigned as active or standby uplinks in a NIC team.

C. The standby links are configured on different VLANs, preventing heartbeats from reaching each VM.

D. The physical NICs assigned as active or standby uplinks reside on different VLANs on the physical switch.

Correct Answer: BD


Question 15:

What are two things that should be done before upgrading from vCloud Networking and Security to NSX? (Choose two.)

A. Power off vShield Manager

B. Deploy NSX Manager virtual appliance

C. Uninstall vShield Data Security

D. Ensure that forward and reverse DNS is functional

Correct Answer: CD