Huawei Other Certification

Latest H19-322 Exam H19-322 Dumps 100% Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your H19-322 exam! Get yourself well prepared for the Huawei Other Certification H19-322 HCS – Pre-Sales – Service Solution (overseas) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update H19-322 dumps. With We latest H19-322 pdf, you’ll pass the Huawei Other Certification H19-322 HCS – Pre-Sales – Service Solution (overseas) exam in an easy way

Visit our site to get more H19-322 Q and As:https://www.pass1day.com/h19-322.html (246 QAs Dumps)
Question 1:

Huawei product technology training is designed based on the entire life cycle of the service, so all product line courses have corresponding plans,

A. True eeN#

B. False >

Correct Answer: B


Question 2:

Which kind of scene is not to be provided by T? ()

A. original labor platform is about to pass insurance / B over insurance, it seems to purchase Huawei\’s virtual platform

B. New 11; After the battle, it seems to purchase Huawei\’s virtual platform

C. original It platform space can no longer be expanded again, through the purchase of Huawei\’s optimistic platform for more room for privacy

D. original IT platform performance B can not meet the needs of it, buy Huawei virtual m platform to soar performance

Correct Answer: B


Question 3:

IP network project service expansion when to introduce service sales is most appropriate

A. customer\’s pre-project M {IM file)

B. customer is in the middle

C. After the client has established the project

D. customer after bidding

Correct Answer: A


Question 4:

SmartNOS Bo is a subscription-based service that does not include a single evaluation optimization service.

A. True

B. False file>

C. S-process network

D. planning S service

Correct Answer: ABCD


Question 5:

The IP planning and design service is more integrated with the planning of the S-Pen, and the front-end design is the work center.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 6:

The status quo of traditional special IT subcontracting (multiple choices)

A. Each subcontractor draws up with each other ()

B. subcontractors are separated from each other ()

C. customer Lei wants more communication |

D. tube buried simple

Correct Answer: ABC


Question 7:

Huawei Enterprise Network China Data Center L1 Integration Service Project Contract Level U

A. is integrated (positive case)

B. BMf$, ^

Correct Answer: A


Question 8:

The highest level of Huawei\’s itiA certificate system is Huawei certification Interne.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 9:

Huawei let migration solution: scheme is mainly divided into three kinds of fields, _ one is wrong? >

A. P2V also

B. other factories _ migration between umbrellas Positive case>

C. V2V \’

D. Huawei cloud platform internal migration

Correct Answer: B


Question 10:

The L1 integration project of the teaching center is: the guilt that the R feedback should contain is (multiple choice)

A. client\’s capital budget and time requirements ()

B. Day of the customer show, the situation of the S, the progress of the channel platform

C. main competition opponents dynamic

D. current project operation phase ()

Correct Answer: ACD


Question 11:

Cloud IDC project government investment style (multiple choice)

A. financial allocation chess

B. BT chess style file>

C. public *

Correct Answer: AB


Question 12:

Huawei takes the ii certificationT o represent, the following is correct in the “CAhT” CT English mother is: (]

A. Certificate (recognition 5E)

B. Convergence

C. Cover (coverage)

D. Complete

Correct Answer: B


Question 13:

Data Center L1 Level 11; : 4S Stage Target ( > (multiple choice)

A. 1 from the existing contract interface and output service <positive)

B. sub-packaged Yan Guanyu and Tips (in the case of the case)

C. is good for steep resources and bad {correct case>

D. to make a reasonable S-effect construction plan | >

E. do a good job before the completion of technical delivery and training (positive _ murder case)

Correct Answer: ABCDE


Question 14:

The total integration mode can be completed by one bidding

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 15:

The IP network planning and design service includes a simulation and simulation of the customer\’s

A. error

Correct Answer: A


Visit our site to get more H19-322 Q and As:https://www.pass1day.com/h19-322.html (246 QAs Dumps)