ISEB Certification

Latest FCBA Exam FCBA Dumps 100% Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 06,2022 Hotest FCBA pdf exam! Get yourself well prepared for the ISEB Certification Newest FCBA pdf dumps BCS Foundation Certificate in Business Analysis exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update FCBA exam questions. With We latest FCBA actual tests, you’ll pass the ISEB Certification Hotest FCBA exam questions BCS Foundation Certificate in Business Analysis exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest FCBA preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the FCBA free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our FCBA dumps.FCBA free dumps are questions from the latest full FCBA dumps. Check FCBA free questions to get a better understanding of FCBA exams.

Question 1:

The entity relationship model below shows the relationship between Customer and Order. Which of the following business rules is correct?

A. An order may be placed by many customers.

B. A customer may place many orders.

C. A customer may never place an order.

D. An order need not be placed by a customer.

Correct Answer: B


Question 2:

Which of the following actions could sustain business change?

A. Develop the coaching skills of selected staff members.

B. Establish clear benefits for selected, powerful stakeholders.

C. Retain the previous system and its associated processes.

D. Ensure that improved staff performance is not rewarded.

Correct Answer: A


Question 3:

A stakeholder has been classified as \’some\’ on both the power/influence and interest axes of a power/interest grid. Which of the following would be an appropriate way of managing this stakeholder?

A. Keep on side.

B. Keep watching.

C. Keep informed.

D. Keep satisfied.

Correct Answer: A


Question 4:

A batch program runs every night to raise invoices. The next day these invoices are posted out to customers by a clerk. Customers pay the invoices with cheques. The cheques are then banked by a clerk. In this scenario, which of the following represents a business event?

A. System prints invoices.

B. Clerk sends invoices to customers.

C. Customer\’s cheque is received.

D. Clerk banks the cheque.

Correct Answer: C


Question 5:

Which of the following investigation techniques involves following a user for one or two days in order to find out what a particular job entails?

A. Scenario analysis.

B. Protocol analysis.

C. Shadowing.

D. Activity sampling.

Correct Answer: C


Question 6:

A business analyst has identified that one of the use cases on a use case diagram contains a large amount of optional processing. This optional processing is so large that he has decided to remove it to a separate use case which can be called by the original use case if required. How should the original use case be linked to the new use case?

A. By a broken, arrowed line stereotyped with the word <>.

B. By a broken, arrowed line stereotyped with the word <>.

C. By a solid line with no arrowhead or stereotype.

D. By a broken, arrowed line stereotyped with the word <>.

Correct Answer: D


Question 7:

Which of the following models shows the driving and resisting forces of change?

A. Force field analysis.

B. Five forces model.

C. Power/impact grid.

D. Learning cycle.

Correct Answer: A


Question 8:

A process model has been produced which includes diamond-shaped symbols. What does this diamond-shaped symbol represent in the model?

A. A document.

B. An event.

C. A manual process.

D. A decision.

Correct Answer: D


Question 9:

An analyst has discovered that a company wishes to hold information about departments and employees. A department may have many employees in it, but each employee can, at any one time, only work in one department. There is no requirement to store historical information. However, there are currently eight departments and over one hundred employees. How would this relationship be shown on an Entity Relationship diagram?

A. As (8..100) at the Department end of the relationship.

B. As a many-to-many between Department and Employee.

C. As a one-to-one between Department and Employee.

D. As a one-to-many between Department and Employee.

Correct Answer: D


Question 10:

In which of the following circumstances do buyers have high bargaining power?

A. When available sources of supply are available and easy to find.

B. When the cost of a product or service is low.

C. When switching costs are high.

D. When the supplier brand is powerful.

Correct Answer: A


Question 11:

What is stage 0 (zero) of the concerns-based adoption model?

A. Shock.

B. Defininition.

C. Initial change.

D. Awareness.

Correct Answer: D


Question 12:

Which of the following requirements elicitation techniques is ineffective at defining the future requirements of a system?

A. Workshops.

B. Prototyping,

C. Scenario analysis.

D. Shadowing.

Correct Answer: D


Question 13:

Which of the following is a perceived advantage of using workshops to investigate requirements?

A. It reduces speed and productivity of the project.

B. It is time-consuming to arrange and organise.

C. It focuses on a narrow view of the area under investigation.

D. It obtains buy-in and acceptance for the project,

Correct Answer: D


Question 14:

Which of the following describes the objectives in a MOST analysis?

A. The statements declaring what the business is in and what it intends to achieve.

B. The approach the organisation intends to take to achieve its declared mission.

C. The goals against which the organisation\’s achievements can be measured.

D. The detailed means by which an agreed business strategy will be implemented.

Correct Answer: C


Question 15:

An analyst has asked a user to describe each step in a task as they perform it. Which of the following investigation techniques is the analyst using?

A. Ethnographic study.

B. Interviewing.

C. Activity sampling.

D. Protocol analysts.

Correct Answer: D