Salesforce Certified Administrator

Latest CPQ-211 Exam CPQ-211 Dumps 100% Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your CPQ-211 exam! Get yourself well prepared for the Salesforce Certified Administrator CPQ-211 Salesforce CPQ Admin Essentials for Experienced Administrators exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update CPQ-211 new questions. With We latest CPQ-211 vce, you’ll pass the Salesforce Certified Administrator CPQ-211 Salesforce CPQ Admin Essentials for Experienced Administrators exam in an easy way

Visit our site to get more CPQ-211 Q and As:https://www.itcertbible.com/cpq-211.html (243 QAs Dumps)
Question 1:

“Based on a customer\’s requirements, the CPQ Admin has created multiple configuration attributes and assigned them to a single feature. Which configuration is valid for displaying the attributes?

A. Above or below all product options in the feature.

B. Above all product options in the feature.”

C. Above or below the feature in the bundle.

D. Above or below all features in the bundle.

Correct Answer: A


Question 2:

A user needs to amend a contract and change prices to reflect new discounts for existing active subscriptions and assets.

How should the user achieve this?

A. Clone the Quote Lines which need to be updated. Modify the desired discounts on the cloned Quote Lines. Update the original Quote Lines to a Quantity of zero.

B. Create a Price Book with Price Book Entries to reflect the new prices. Populate the Contract Amendment Price Book ID field with the new Price Book ID to generate Amendment Lines with new prices.

C. Change the status of the contract to Draft. Make price changes on the original quote used to generate the contract and check Contracted on the Opportunity again.

D. Change the values for Net Price on the subscription or Price field on the asset. Amend the contract and use Refresh Prices.

Correct Answer: D


Question 3:

Universal Containers must be able to create Quotes that contain Quote Lines with different Start Dates. Order Products must be separated into Orders after generation based in the Start Dates.

How can a CPQ Specialist meet this business requirement?

A. Separate Quotes must be created for each unique Start Date.

B. Set both the Order by Quote Line Group and Ordered checkboxes to True.

C. Change Default Order Start Date in CPQ Package settings to Quote Start Date.

D. Set the Order By picklist on the Quote to SBQQ__StartDate__c, and the Ordered checkbox to True.

Correct Answer: B


Question 4:

An Admin at Universal Containers wants Configuration Attribute X to appear on the configuration page of bundle Y. The value selected will drive a Selection Product Rule, and will also be listed in a Line Item Column in the output document. On which objects will the Admin need to create the Configuration Attribute X custom field in order to meet his requirements?

A. Configuration Attribute and Product Option

B. Product Option and Quote

C. Configuration Attribute and Quote

D. Product Option and Quote Line

Correct Answer: D


Question 5:

What are the three major features that SBAA offers over standard salesforce approvals? (Choose 3)

A. Parallel Approvals

B. Dynamic Approvals

C. Smart Approvals

D. Hierarchical Approvals

E. Email Approvals

F. Group Approvers

Correct Answer: ABC


Question 6:

Universal Containers is rolling out a new version of its Premier Support offering named Premier Pro. The sales operation team wants to ensure that when a sales rep renew an existing Contract with Premier Support, it is replaced with Premier Pro.

What does the Admin need to do to support this business requirement?

A. Set the Renewal Product field on the Premier Support Product record to Premier Pro.

B. Create a Report of all Renewal Quotes with Premier Support Product and replace Quote Lines with Premier Pro.

C. Create a Price Rule to replace Premier Support Quote Lines with Premier Pro.

D. Set the upgrade Target field on the Premier Support Product record to Premier Pro.

Correct Answer: D


Question 7:

The Admin at Universal Containers has received feedback about the amount of horizontal scrolling necessary to access Clone and Delete actions on Quote Lines in the Quote Line Editor. What should the Admin do to resolve this issue?

A. Move the Clone and Delete actions into the Quote Line Editor drawers.

B. Change the Actions Column Placement in package settings to Left.

C. Update the Custom Action Location to eft.

D. Set a lower value in the Display Order field in the Custom Action record.

Correct Answer: A


Question 8:

After installing the Advanced Approvals managed package, which object is enabled out of the box to leverage all Advanced Approval functionality?

A. Core Salesforce Quote object

B. CPQ Quote Line object

C. Opportunity object

D. CPQ Quote object

Correct Answer: D


Question 9:

A customer is implementing CPQ to support two languages.

Which two portions of text can be translated using the Salesforce CPQ localization object? Choose 2 answers

A. Picklist values in the Product Family field on the Product object

B. Configuration Attribute picklist values

C. The Feature Name field on the Configure Products page

D. HTML Template Content in the Quote document

Correct Answer: C


Question 10:

An Admin at Universal Containers wants to set up a product bundle that dynamically generates SKUs depending on what their users choose during the selling process. Which three fields are required for this type of configuration?

A. Component Code Position

B. Custom Configuration Page

C. Component Description Pattern

D. Component Code

E. Configured Code Pattern

Correct Answer: ADE


Question 11:

The Admin at UC is creating a bundle and has a requirement for a Product Option to be unavailable for selection when certain conditions exist. The User should still see the Product Option, but should not be able to select it.

If a Product Rule is created to meet this requirement, what should the Type of the Product Action be?

A. Disable and Remove

B. Disable

C. Remove

D. Hide and Remove

Correct Answer: B


Question 12:

Admins must create custom objects when leveraging:

A. Summary Variables

B. Lookup tables

C. Quote Templates

D. Amendments

Correct Answer: B


Question 13:

The Admin decides to use a price rule to set a default 10% discount on Product A if a client has already purchased this item. Product A is non-subscription product. The Admin has already created price conditions to target quote lines for Product A where the additional discount fields are not populated. Which set of additional actions should the Admin take to support this prior purchase constraint?

A. Create a summary variable counting the asset records for product A and create a price condition verifying that the quantity field on the quote line is greater than the summary variable.

B. Create a summary variable summing the quantity of product A from quote lines and create a price condition verifying that the summary variable is greater than the value 1.

C. Create a summary variable counting the asset records for product A and create a price condition verifying that the summary variable is greater than the value 0.

D. Create a summary variable summing the quantity of the asset records for product A and create a price condition verifying that the quantity field on the asset object is greater than the value 0.

Correct Answer: C


Question 14:

Universal Containers requires that all users add at least one Product Option from the Maintenance Feature to a bundle. Additionally, users must select at least one and no more than two Product Options from the Support Feature.

How should the Admin set up these requirements for the users?

A. Set Min Options for Maintenance to one. Set Min Options to zero and Max Options to two for support.

B. Set Min Options for Maintenance to one. Set Min Options to one and Max Options to two for support.

C. Set Max Options for Maintenance to one. Set Min Options to zero and Max Options to two for support.

D. Set Min Options and Max Options to zero for Maintenance. Set Min Options to zero and Max Options to two for support.

Correct Answer: A


Question 15:

What is the correct order of data import to load Price Rules into CPQ?

A. Costs, Price Books, Price Rules, Discount Categories, Discount Schedules

B. Price Books, Price Rules, Price Dimensions, Discount Tiers, Price Actions

C. Price Books, Price Rules, Lookup Queries, Price Conditions, Price Actions

D. Summary Variables, Price Rules, Price Conditions, Lookup Queries, Price Actions

Correct Answer: A


Visit our site to get more CPQ-211 Q and As:https://www.itcertbible.com/cpq-211.html (243 QAs Dumps)