ACMT

Latest 9l0-012 Exam 9l0-012 Dumps 100% Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Jun 12,2022 Hotest 9l0-012 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the ACMT Newest 9l0-012 free download Mac Service Certification Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 9l0-012 dumps. With We latest 9l0-012 vce, you’ll pass the ACMT Newest 9l0-012 vce Mac Service Certification Exam exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 9l0-012 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 9l0-012 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 9l0-012 dumps.Do you what to see some samples before 9l0-012 exam? Check the following 9l0-012 free dumps or download 9l0-012 dumps here.

Question 1:

Power Nap operations on a MacBook Air (Mid 2012) will be suspended until the unit is connected to a power adapter when the charge is at what percentage or less?

A. 10 percent

B. 30 percent

C. 50 percent

D. 75 percent

Correct Answer: B

When your battery has 30 percent or less charge, Power Nap operations will be suspended until you connect a power adapter. Power Nap communicates and transfers data for a only a few minutes per Power Nap cycle when running on battery. When connected to a power adapter, communications and data transfers are continuous.


Question 2:

What color indicates that the Liquid Contact Indicators inside a MacBook Pro (13-inch, Mid 2012, have been triggered?

A. Red

B. Blue

C. White

D. Yellow

Correct Answer: A

The indicators trigger only with direct contact to a liquid. The indicators will not be triggered by temperature and humidity that is within the product\’s environmental requirements described by Apple. A triggered indicator will turn red or pink…indicating that the module(s) to which the indicator is attached has been exposed to liquid.


Question 3:

Apple recommends a DIMM installation scheme for the Mac Pro (Late 2013) that:

A. Increases processing power

B. Enhances graphics processing

C. Optimizes system cooling

D. Enables use of special memory modules

Correct Answer: D

Apple recommends that you use Apple-approved DIMMs. You shouldn\’t use DIMMs from older Mac Pro computers in your new Mac Pro. You can purchase Apple-branded memory online from the Apple Store or by visiting an Apple Retail store or Apple Authorized Reseller . Reference: https://support.apple.com/en-us/HT6054


Question 4:

Which of the following is a valid electrical safety precaution when working on a computer or display with exposed, potentially energized parts?

A. Use only metal screw drivers or fingers as needed to connect or disconnect cables.

B. Always wear an ESD wrist or heel strap when working on plugged in systems.

C. Be very careful handling the logic board or power supply while the computer is plugged in.

D. Remove rings, watches, necklaces, metal-rimmed eyewear and other metallic articles before working on the computer.

Correct Answer: D

Rings, watches, necklaces or any metallic wearables should be removed because metal will disturb the inner circuitry and the static charge will transfer to the sensitive parts of the computer. Reference: http:// mdex-nn.ru/uploads/imac12.pdf (page 3, electrical safety precautions


Question 5:

You are inspecting a MacBook Pro as part of your troubleshooting process. You note that two of the screws on the bottom case are damaged. There is no record of the computer being repaired on a previous occasion. If the resolution to the issue requires that you replace a part, how does your discovery of the stripped screws impact that repair?

A. You need to thoroughly question the customer on previous repairs or attempted repairs by unauthorized service providers

B. Make sure to inspect internal components and connections carefully to make sure that components were not damaged by someone tampering with the computer

C. Complete the set of three modification tests as specified in GSX prior to opening the computer

D. Classify the repair as ineligible for service and explain to the customer that you will not be able to complete any repairs

Correct Answer: C

Reference: http://tim.id.au/laptops/apple/imac/imac_27_mid10.pdf


Question 6:

The top case assembly of the MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2013) includes which of the following parts?

A. Battery, keyboard, microphone, trackpad, and BMU

B. Battery, keyboard, microphone, and trackpad

C. Battery, keyboard, trackpad, and BMU

D. Battery, keyboard, and microphone

Correct Answer: B

Reference: https://www.ifixit.com/Guide/MacBook Pro 13- Inch Retina Display Late 2013 Upper Case Replacement/27438


Question 7:

Which of the following desktop Macs supports going into Safe Sleep after four hours of inactivity if the computer is using OS X v10.8.2 or newer?

A. iMac (Late 2011)

B. Mac Pro (Mid 2012)

C. Mac mini (Mid 2011)

D. Mac mini (Late 2012)

Correct Answer: D

Reference: https://support.apple.com/en-us/HT201635


Question 8:

Which section of Apple Service Guide contains a detailed view of all service parts and their part numbers?

A. Part View

B. Exploded View

C. Service Parts Matrix

D. Parts General Information

Correct Answer: D

Reference: http://tim.id.au/laptops/apple/macbook/mbp15_mid09.pdf


Question 9:

Which of the following utilities helps to diagnose wireless network issues and is only available when running OS X v10.8.4 or later?

A. Network Utility

B. Network Diagnostics

C. Wireless Diagnostics

D. Network Setup Assistant

Correct Answer: C

Reference: https://support.apple.com/en-ap/HT202663


Question 10:

Examine the image.

Why is it important to remove the two depicted screws when replacing the hard drive in a MacBook Pro (15-inch, Mid 2012)?

A. You cannot remove the connector on the hard drive if you do not remove these screws.

B. You cannot remove the battery cable with these screws installed.

C. You will prevent strain on the hard drive flex cable by removing them.

D. You will damage the logic board if you do not remove these screws.

Correct Answer: A


Question 11:

Before leaving your bench to take a logic board to a storage place, where should you place the logic board?

A. On top of an ESD shielding bag

B. Inside an ESD shielding bag

C. Inside a cardboard box

D. On a metal table

Correct Answer: B


Question 12:

Which of the following components should be removed when testing a Mac Pro (Mid 2012) in minimal configuration?

A. Power supply

B. Backplane board

C. Front panel board

D. Power supply cable

Correct Answer: B


Question 13:

To help define if an issue is in the Environmental problem space, which question can you ask your customer?

A. Do you have this issue on all Wi-Fi networks?

B. Could you show me how you use your Mac?

C. Did you add any memory to this Mac?

D. Have you updated your software?

Correct Answer: B


Question 14:

If you cannot turn on a system using the power button, which of the following can be used to turn on a Macbook Pro (Retina. 13-inch. Late 2013 and Mid 2014) logic boards?

A. Two (2) switches that can be flipped.

B. Two (2) ports that be activated.

C. Two (2) pads that can be shorted.

D. Two (2) buttons that can be pressed.

Correct Answer: D


Question 15:

Examine the image. When repairing a Mac mini (Mid 2011), which areas of the logic board assembly should you avoid touching?

A. The top and bottom of the assembly.

B. The EMI fingers and gasket.

C. The grounding pad and cable guide

D. Thermal pad and heat sink clips.

Correct Answer: B