Oracle Cloud

Latest 1Z0-988 Exam 1Z0-988 Dumps 100% Free Download

How to pass Newest 1Z0-988 pdf exam easily with less time? We provides the most valid 1Z0-988 dumps to boost your success rate in Oracle Cloud Apr 05,2022 Hotest 1Z0-988 practice Oracle Transportation Management Cloud Service 2017 Implementation Essentials exam. If you are one of the successful candidates with We 1Z0-988 new questions, do not hesitate to share your reviews on our Oracle Cloud materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-988 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-988 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-988 dumps.Do you what to see some samples before 1Z0-988 exam? Check the following 1Z0-988 free dumps or download 1Z0-988 dumps here.

Question 1:

You are writing an order release agent and need to listen for an order modification event triggered by an integration update to the order release. What is the impact to the agent process if you set the “before persist” flag on the ORDER ? MODIFIED event?

A. OTM will not persist the new data but will perform the agent actions as long as they do not require persisting the new data.

B. OTM stages the new data, will perform the agent actions, will not allow you to use certain actions.

C. OTM will perform the agent actions but will not persist any changes to the object.

D. OTM will persist the new data immediately after the agent is triggered and then perform the agent actions.

E. OTM stages the new data but will not perform the agent actions of the data is not persisted properly.

Correct Answer: C


Question 2:

Which three statements are true when configuring allocation rules for OTM Freight Payment? (Choose three.)

A. For a service provider, one can assign one allocation rule based on the planned cost and another based on the actual cost.

B. One cannot use the same rule in more than one allocation rule profile.

C. Allocation rules need to be set up before the allocation rule profiles.

D. The allocation rules in the profile can be sequenced in the allocation rule profile.

E. OTM uses the first allocation rule that applies.

Correct Answer: ACE


Question 3:

Which of the following Rate components defines how transportation costs will be calculated for the Rate?

A. Rate Distance

B. Rate Lane

C. Rate Service

D. Rate Record

Correct Answer: A


Question 4:

When a new Service Provider is created, OTM automatically does which of the following?

A. OTM creates a corresponding LOCATION, with the location Role of “CARRIER”.

B. OTM sends an email or fax to the Service Provider contact, depending on the contact\’s preferred contact method.

C. OTM assigns the default Calendar defined in the Parameter Set.

D. OTM associates the Service Provider calendar with the calendar of the CORPORATION ID identified during setup.

Correct Answer: C


Question 5:

What must you do in order to export data from the CONTACT table, so that the data only includes contacts with email addresses ending with “@oracle.com”?

A. Export the data first, and then use software such as MS Excel, MS Access, or direct SQL to filter the data.

B. Use the “Where” clause on the CSV Export screen to specify the “@oracle.com” qualifier.

C. Create a CSVUTIL file that specifies the “@oracle.com” qualifier.

D. The CSV utility is useful for managing large amounts of data, but is not capable of filtering data during the export process.

Correct Answer: A


Question 6:

Which two can be planned into shipments? (Choose two.)

A. Ship Units

B. Order Releases

C. Order Bases

D. Order Movements

E. Ship Unit Lines

Correct Answer: BE

Planned from an order release, the ship unit line data

Reference: https://tms.caleres.com/html/help/webhelp/en/planning/shipment_manager/multi_create_shipments/line_item_detail.htm


Question 7:

Which are two ways in which Milestones differ from Agents? (Choose two.)

A. Milestones may be made up of one or more Agents.

B. Agents may be made up of one or more Milestones.

C. Milestones may be both “reactive” (for example, they monitor for a condition to occur) and “proactive” (for example, they can initiate before, at, or a prescribed occurs.)

D. Agents monitor for a condition to occur, whereas Monitors only start and stop based on a time-based schedule.

Correct Answer: AC


Question 8:

In which part is the Tender Timeout configured?

A. On the Service Provider Header

B. On the location role

C. On the Communication and Remarks tab

D. On the contact associated to the Service Provider

Correct Answer: A


Question 9:

Which rate component defines how transportation time will be calculated for the Rate?

A. Rate Offering

B. Rate Record

C. Rate Distance

D. Rate Service

E. Rate Lane

Correct Answer: C


Question 10:

Select the three businesses objects that can be manage using the Fleet Management module. (Choose three.)

A. Fleet power units

B. Fleet equipment

C. Driver payroll

D. Driver work hours

E. Driver time off, sick time, vacations, etc.

Correct Answer: BCE


Question 11:

If a Rate Record and a Rate Offering are configured with conflicting values in the same data elements, how does OTM address this?

A. OTM\’s planning engine will run the solver for both settings, but only consider the least cost result.

B. Such a conflict cannot exist in OTM.

C. The Rate Offering will take priority over the Rate Record configuration.

D. The Rate Record will take priority over the Rate Offering configuration.

E. During planning, the user will have the option of indicating if OTM should prioritize either the Rate Offering or the Rate Record setting.

Correct Answer: B


Question 12:

Which three of the following are true about Rate Preferences in OTM? (Choose three.)

A. To have non-preferred rates included in case the preferred rates are not always selected, the parameter USE RATE PREFERENCE should be set to 1. Preferred Only.

B. OTM considers only preferred rates for transport modes with preferred rates defined.

C. Rate Preferences are considered only when building shipments if the parameter USE RATE PREFERENCE is configured.

D. OTM considers all applicable rates for transport modes where a preferred rate has not been defined.

Correct Answer: BCD


Question 13:

You are writing an agent to be triggered when an Order Release Update is received via integration. You would like the agent to check if the Order Release is on a shipment and if it is, you want OTM to only update the Order Release.

Which option will achieve this?

A. You can use an agent saved condition to identify OR ON SHIPMENT WITH RESOURCES TENDERED/SECURED and use the ORDER RELEASE

Correct Answer: A


Question 14:

When assigning rules to service providers to support Freight Payment, which two statements are true? (Choose two.)

A. The rules cannot be changed once assigned to a service provider.

B. Each service provider can have only one match rule profile assigned.

C. One can assign a match rule profile and an approval rule profile to a service provider.

D. The Autopay check box should be selected for the rules to apply.

Correct Answer: BD


Question 15:

You have created the following Workflow Agent in your OTM test environment and you want to move it to your OTM production environment:

Agent Name: SHIPMENT NOTIFY

Event: LATE SHIPMENT (New Custom Event)

Saved Condition: SHIPMENT IS INBOUND (New saved condition)

Actions:

IF SHIPMENT STATUS IS NOT CANCELLED (If uses a new Saved Condition)

SET INTERNAL STATUS: ENROUTE_DELAYED ENDIF

Which Screen Set ID\’s do you have to use in your Migration Project?

A. AGENT, CUSTOM_EVENT, SAVED_CONDITION, SAVED QUERY

B. AGENT, CUSTOM_EVENT, SAVED_CONDITION

C. AGENT, AGENT_EVENT, SAVED_CONDITION_QUERY

D. AGENT, AGENT_EVENT, SAVED_CONDITION, SAVED QUERY

E. AGENT, EVENT, SAVED_CONDITION, SAVED QUERY

Correct Answer: B