EMC Other Certification

Free Sharing Updated DES-6321 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your DES-6321 exam! Get yourself well prepared for the EMC Other Certification DES-6321 Specialist – Implementation Engineer – VxRail Appliance Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update DES-6321 vce. With We latest DES-6321 new questions, you’ll pass the EMC Other Certification DES-6321 Specialist – Implementation Engineer – VxRail Appliance Exam exam in an easy way

Visit our site to get more DES-6321 Q and As:https://www.dumps4sure.com/des-6321.html (196 QAs Dumps)
Question 1:

To investigate a problem on a VxRail system, the onsite engineer has to collect the complete set of logs.

Which method will collect all logs at once?

A. Download https://:443/appliance /support-bundle

B. Export vCenter system logs

C. Run/mystic/generateFullLogBundlecommand in VxRail Manager CLI

D. Click “Generate New Log Bundle” in the VxRail Manager GUI

Correct Answer: B


Question 2:

What is the VxRail maximum cluster size if using only 1 GbE links?

A. 8

B. 16

C. 32

D. 64 with an RPQ

Correct Answer: A

https://www.emc.com/collateral/specification-sheet/vxrail-4.0-spec-sheet.pdf


Question 3:

A workstation is being configured on the management VLAN (10.150.140.0/24) to connect to VxRail Manager for first time deployment.

Configuring which IP addresses on the workstation will result in a successful deployment without having to change them during initialization?

A. 192.168.1.199 and 10.150.140.100

B. 192.168.1.250 and 10.150.140.255

C. 192.168.10.199 and 10.150.140.255

D. 192.168.10.250 and 10.150.140.250

Correct Answer: A


Question 4:

What is a consideration for using link aggregation on the Top of Rack (ToR) switch for a VxRail?

A. Should not be used for VxRail node ports, but can be used for uplink and ISL

B. Is not supported on the VxRail ToR switch

C. Can be configured for any connectivity, but are not required

D. Should always be configured for VxRail node ports to allow for failover

Correct Answer: A


Question 5:

You have been asked to deploy a single, 4 node VxRail cluster for company. They would like to perform an online migration from their existing vSphere 6.0u2 environment. They have also asked that vCenter Enhanced linked-mode be supported. Based on best practice, what is the recommended deployment model?

A. Use existing vCenter with External PSC

B. Deploy Internal vCenter with External PSC

C. Use existing vCenter with Embedded PSC

D. Deploy Internal vCenter with Embedded PSC

Correct Answer: A


Question 6:

During a VxRail installation, the deployment fails at 9%. Based on the exhibit, what could be the reason for this failure?

A. Domain name .local is not supported

B. Password field has an extra space

C. vCenter and PSC information is missing

D. Timezone is in an incorrect format

Correct Answer: C


Question 7:

When using the RASR method to reset a VxRail node, which boot device is selected?

A. RASRUSB

B. SATADOM

C. IDRAC SD CARD

D. IDSDM

Correct Answer: D


Question 8:

A company has a simple, 4 node VxRail cluster. The VxRail is running version 3.5 and utilizes a vSphere standard license. The company has asked for a VxRail software upgrade.

What are the steps for the upgrade?

A. Log in to VxRail Manager, select “Internet Upgrade”, then follow the prompts.

B. Log in to support.emc.com and download the upgrade packages.Next, open VxRail Manager, select “Off-line Upgrade”, then follow the prompts.

C. Place all four nodes into maintenance mode.Next, log in to VxRail Manager, select “Internet Upgrade”, then follow the prompts.

D. Contact Dell EMC support to request the upgrade to the VxRail cluster.

Correct Answer: B


Question 9:

The vSAN health check is reporting errors about the stats.db object. What could be a possible cause of this problem?

A. vSAN performance service is not enabled on one of the ESX nodes

B. vSAN health service is disabled

C. There are inaccessible/unhealthy vSANobjects

D. vSAN performance service is not enabled

Correct Answer: D


Question 10:

A company is in the process of configuring their Top of Rack (ToR) switches as a single rack that replicates to a secondary data center with vSphere Replication. What is a consideration for this configuration?

A. IPv6 and IPv4 multi-cast should be layer-3 routed between data centers

B. IPv6 and IPv4 multi-cast should span the entire network in each data center

C. IPv6 and IPv4 multi-cast traffic does not need to leave the ToR switches D. IPv6 and IPv4 multi-cast traffic should span layer-2 between data centers

Correct Answer: B


Question 11:

You are asked to cable up a VxRail G Series cluster to a redundant pair of 1/10G switches. What is the cabling best practice for this configuration?

A. Cable ports 1 and 2 to oneswitch. Cable ports 3 and 4 to the other switch.

B. Cable ports 1 and 2 to one switch. Cable ports 3 and 4 to the other switch. Cable BMC from node 1 and 2 to one switch. Cable BMC from node 3 and 4 to the other switch.

C. Cable ports 1 and 3 to one switch. Cable ports 2 and 4 to the other switch.

D. Cable ports 1 and 3 to one switch. Cable ports 2 and 4 to the other switch. Cable BMC from node 1 and 3 to one switch. Cable BMC from node 2 and 4 to the other switch.

Correct Answer: D


Question 12:

Which user provided block of IP addresses to the VxRail initialization wizard may contain non-contiguous addresses?

A. VMware Virtual SAN

B. ESXi host

C. vSphere vMotion

D. NTP Servers

Correct Answer: D


Question 13:

Which software is included with VxRail and provides continuous replication of virtual machines deployed on a VxRail appliance?

A. VMware VM Snapshots

B. Dell EMC RecoverPoint for VMs

C. VMware vSphereData Protection

D. Dell EMC RecoverPoint CRR

Correct Answer: B


Question 14:

What is the maximum number of hosts supported in a VxRail Stretched Cluster?

A. 15

B. 16

C. 31

D. 32

Correct Answer: C

https://www.emc.com/collateral/white-papers/h15275-vxrail-planning-guide- virtual-san-stretched-cluster.pdf(page 5)


Question 15:

Which software component is an optional add-on for VxRail?

A. Dell EMC Secure Remote Support

B. VMware vRealize Log Insight

C. VMware vSAN

D. VMware vRealize Operations

Correct Answer: D


Visit our site to get more DES-6321 Q and As:https://www.dumps4sure.com/des-6321.html (196 QAs Dumps)