Dell Certification

Free Sharing Updated DC0-261 VCE and PDF Exam Practice Materials

We ensures to provide the most update {keywords} with the most accurate answers. We Dell Certification DC0-261 vce are the most complete and authoritative DC0-261 pdf with which one can pass the Dell Certification Latest DC0-261 QAs exam in an easy way. Preparing for Dell Certification Mar 30,2022 Latest DC0-261 pdf dumps Dell Storage Networking Professional Exam – Version 2 exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest DC0-261 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the DC0-261 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our DC0-261 dumps.We have sample questions for DC0-261 free dumps. You can download and check the real questions of updated DC0-261 dumps.

Question 1:

Navisphere CLI is typically installed with what other software package?

A. Navisphere Manager

B. Host Agent

C. AccessLogix

D. PowerPath

Correct Answer: B


Question 2:

Which three statements are correct about zoning with Brocade switches? (Choose three.)

A. Zoning configuration information is stored on the hosts.

B. Zone aliases are not required to define a zone.

C. A zone can be included in more than one zone configuration.

D. Each zone must be given a unique name.

E. Each device can be included in only one zone.

Correct Answer: BCD


Question 3:

Where is the Host Agent privileged user list stored?

A. on the Storage Area Network (SAN) for central access

B. in an administrative share on the host server for host-to-host replication

C. both locally and remotely on the SAN

D. each Host Agent maintains its own local copy

Correct Answer: D


Question 4:

Which utility should you use to add LUN management functionality to a server when using SAN Copy?

A. admhost

B. naviadm

C. admcopy

D. admsnap

Correct Answer: A


Question 5:

Which three statements about a GigaBit Interface Converter (GBIC) are true? (Choose three.)

A. Single-mode optical can be used for long wavelength transmissions.

B. A GBIC can convert the SCSI protocol intoFibre Channel.

C. Multi-mode optical can be used for short wavelength transmissions.

D. Small form pluggable LC transceivers build upon the GBIC standard.

E. A GBIC terminates aFibre loop.

Correct Answer: ACD


Question 6:

What are four characteristics of World Wide Names (WWNs)? (Choose four.)

A. WWNs consist of a 128-bit value comprising a 64-bit node name and a 64-bit port name.

B. WWNs can be used in an IP NIC.

C. WWNs are used to route SAN data and provide zoning and failover functionality.

D. Each device has a pre-defined, unique address.

E. More than one WWN can exist in a single host if the host contains multiple Host Bus Adapters (HBAs).

Correct Answer: ACDE


Question 7:

In which three ways is the CX500 enhanced compared to the CX300? (Choose three.)

A. larger capacity FC disks

B. larger cache memory

C. more back-end HSSDC connectors

D. more disks available per subsystem

E. more processors

Correct Answer: BCD


Question 8:

How many LUNs are required for the Clone Private LUN?

A. one per storage system

B. one per SP

C. one per clone

D. one per clone group

Correct Answer: B


Question 9:

Which two items are contained in a Storage Group? (Choose two.)

A. Hosts

B. Zones

C. RAID Groups

D. LUNs

E. HBAs

Correct Answer: AD


Question 10:

Which three statements are correct about SAN Copy? (Choose three.)

A. SAN Copy can be installed on any model CX array.

B. SAN Copy transfers data over aFibre Channel SAN, as opposed to an IP LAN.

C. SAN Copy sessions can be managed either byNavisphere Manager or by CLI.

D. SAN Copy is a storage array-based Data Mover application.

Correct Answer: BCD


Question 11:

Which two are examples of how SnapView can be used in conjunction with MirrorView? (Choose two.)

A. SnapView can be used to take a snapshot of the remote mirror and then back up the snapshot to tape.

B. SnapView can be used to take a snapshot of the remote mirror and then clone the snapshot for use at the primary site.

C. SnapView can be used to take a snapshot of the primary mirror and then mirror the snapshot to the remote site.

D. SnapView can be used to take a snapshot of the remote mirror for use at the remote site.

Correct Answer: AD


Question 12:

In Navisphere 6.x, a user adjusted the read and write cache size to appropriate levels on the Memory tab but failed to place any check marks on the Cache tab. Which best describes the result?

A. Read and write cache is enabled by default from the factory and there is no way to adjust the settings.

B. Read and write cache would not be enabled and performance issues could result.

C. Read and write cache would be enabled.

D. Read and write cache would not be enabled until the storage array is rebooted.

E. Read and write cache would be enabled but the storage array would display a fault.

Correct Answer: B


Question 13:

What is unique regarding LUN ownership for a hot-spare disk replacement?

A. the LUN remainsunowned

B. both SPs own the LUN due to the high availability nature of a hot spare

C. only one SP can own the LUN

D. ownership of the LUN is based on a SMART data retrieved from the SP

Correct Answer: A


Question 14:

Which four LUN characteristics can be displayed in Navisphere Analyzer? (Choose four.)

A. BytesTx / Rx

B. Total Throughput (I/O /sec.)

C. Total Bandwidth (MB/sec.)

D. Utilization (%)

E. Capacity (GB)

F. Response Time (ms)

Correct Answer: BCDF


Question 15:

You want User1 to have Administrator access to storage system A that is located in a branch office. However, you want User1 to have read-only access to the remaining storage systems within the domain. Which scenario best accomplishes this task?

A. Create a global account with Monitor access on storage system A, then modify the account policy to allow User1 to administer only storage system A.

B. User accounts must be either global or local because the user inherits the most restrictive role assigned to the user.

C. Create a local account with Administrator access on storage system A, then create a global account for User1 with Monitor access.

D. Create a global account with Monitor access on the master node, then have User1 log in to storage system A using the local default manager account.

Correct Answer: C