VCP7-CMA

Free Sharing Updated 2v0-731 VCE and PDF Exam Practice Materials

We ensures to provide the most update 2v0-731 exam questions with the most accurate answers. We VCP7-CMA {keywords} are the most complete and authoritative 2v0-731 new questions with which one can pass the VCP7-CMA Apr 20,2022 Hotest 2v0-731 exam questions exam in an easy way. Preparing for VCP7-CMA Hotest 2v0-731 pdf VMware Certified Professional 7 – Cloud Management and Automation exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 2v0-731 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 2v0-731 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 2v0-731 dumps.Real questions from 2v0-731 free dumps. Download demo of 2v0-731 dumps to check the validity.

Question 1:

A user receives a submission page with a red exclamation when attempting to submit a request. Which option best explains this behavior?

A. The approver has NOT approved the request.

B. The user exceeded the allowable resources for that request.

C. Actions have NOT been assigned to that item.

D. The user is NOT entitled to that resource.

Correct Answer: B


Question 2:

Which two items are required for an administrator to successfully create a vSphere reservation? (Choose two.)

A. A reservation policy

B. A business group

C. A compute resource

D. A network profile

Correct Answer: BC


Question 3:

What specific action must an administrator take before deleting an approval policy?

A. Deprecate the policy

B. Unpublish the policy

C. Deactivate the policy

D. Decomission the policy

Correct Answer: C

Reference: https://docs.vmware.com/en/vRealize-Automation/7.4/com.vmware.vra.prepare.use.doc/GUID-50D47707-10C1-471F-A61D-03F40246F89B.html


Question 4:

Which two options are supported for the laaS database in a minimal deployment of vRealize Automation? (Choose two.)

A. Microsoft SQL Server installed on the IaaS server

B. Microsoft SQL Server installed on an external server

C. PostgreSQL Server installed on an external server

D. PostgreSQL Server installed on an IaaS server

Correct Answer: AB


Question 5:

The vRealize Orchestrator Server Configuration for XaaS activity needs to be pointed to an external server for all current and future tenants. The default server configuration is currently in use. Which two options accomplish this task? (Choose two.)

A. Log into the default tenant as a system administrator.

B. Configure the external vRO connection under the Infrastructure tab.

C. Log into the default tenant as a tenant administrator.

D. Configure the external vRO connection under the Administration tab.

Correct Answer: AD

Reference: https://pubs.vmware.com/vra-70/index.jsp?topic=/com.vmware.vrealize.automation.doc/GUID-CA258813-2F3D-4DB2-9A2A-BC2A9FC633F5.html


Question 6:

An external vRealize Orchestrator is being configured to automate items in vRealize Automation. The plug-in is installed, but an administrator is still unable to automate items in vRA. Which two items below will enable vRO to automate items in vRA, including aspects of laaS? (Choose two.)

A. Add an IaaS host to vRO using the workflow.

B. Edit the plug-in interface to add the vRA host information.

C. Add a vRO endpoint in vRA.

D. Add a vRA host to vRO using the workflow.

Correct Answer: AD


Question 7:

Which two components are delivered by a load-balanced vRealize Automation virtual appliance? (Choose two.)

A. Proxy Agent

B. DEM Worker

C. Identity Manager

D. vRealize Orchestrator

Correct Answer: CD

Reference: https://pubs.vmware.com/vra-70/topic/com.vmware.ICbase/PDF/vrealize-automation-70-load-balancing.pdf


Question 8:

Which two areas of the vRealize Automation User Interface could a Fabric Administrator examine to determine current consumption of compute and storage resources? (Choose two.)

A. Infrastructure > Compute Resources

B. Infrastructure > Reservation Policies

C. Home

D. Administration > Business Groups

Correct Answer: AC


Question 9:

An approval policy has been created for use with a catalog item named CentOSWeb. The item is assigned to the LinuxServers service which is included in the current entitlement. The approval policy should NOT be triggered for any of the other current or future items in the LinuxServers service.

Which three steps would assign the approval policy to the CentOSWeb item and produce the minimum number of entitlements? (Choose three.)

A. Create a new entitlement.

B. Confirm that the entitlement is active.

C. Add the CentOSWeb item to the entitlement under Entitled Items.

D. Add the approval policy to the CentOSWeb item.

E. Add the LinuxServers service under Entitled Services.

Correct Answer: BCD

Reference: https://pubs.vmware.com/vra-70/index.jsp?topic=/com.vmware.vrealize.automation.doc/GUID-52E0EB4A-6CBE-470C-A480-4939499D3E37.html


Question 10:

Which option would explain why an error message is displayed when the vRealize Automation Software architect attempts to add the Load Init Data software component?

A. The software component has syntax errors.

B. The software component is NOT published.

C. The software component\’s container is NOT properly defined.

D. The software component action has an incorrect script type.

Correct Answer: C


Question 11:

What are the three mandatory steps for creating a new Tenant in vRealize Automation? (Choose three.)

A. Configure custom branding

B. Configure local user(s)

C. Specify Tenant information

D. Appoint Tenant administrator(s)

E. Configure Tenant specific email servers

Correct Answer: BCD

References: https://docs.vmware.com/en/vRealize-Automation/7.3/com.vmware.vra.prepare.use.doc/GUID-FA04516C-4E96-435A-A1C1-34662D4699CD.html


Question 12:

Which are two valid scenarios related to vRealize Automation Extensibility Lifecycles? (Choose two.)

A. All properties must be specified.

B. In Extensibility Lifecycle, the virtual machine properties are passed to subscription workflows by default.

C. The current value will pass all properties.

D. Virtual machine properties are passed to subscription workflows by using the property Extensibility. Lifecycle Properties. VMPSMasterWorkflow32. BuildingMachine.

Correct Answer: CD


Question 13:

What is one reason provisioning would fail when deploying a catalog item with nested blueprints using cloned virtual machines?

A. One of the approvers has NOT responded to the approval request.

B. The entitlement does NOT have the nested blueprint as one of the entitled items.

C. The virtual machine template used in the nested blueprint does NOT exist in any of the reservations for that user.

D. The template virtual machine has more snapshots than vRealize Automation allows.

Correct Answer: C


Question 14:

Which are two accepted uses for vRealize Orchestrator workflows? (Choose two.)

A. Add a vRealize Automation Azure Endpoint.

B. Automate vRealize Automation using REST

C. Day 2 Operations in vRealize Automation

D. Automate vRealize Automation using RabbitMQ

Correct Answer: AB


Question 15:

An approval policy can be applied to which two options? (Choose two.)

A. A catalog service

B. A catalog user

C. An event

D. An action

Correct Answer: AD

Reference https://pubs.vmware.com/vra-70/index.jsp?topic=/com.vmware.vrealize.automation.doc/GUID-4463B302-4365-4374-8954-7B582D34D41A.html