VCP-DW 2021

Free Sharing Updated 2V0-62.21 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your 2V0-62.21 exam! Get yourself well prepared for the VCP-DW 2021 2V0-62.21 Professional VMware Workspace ONE 21.X exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 2V0-62.21 dumps. With We latest 2V0-62.21 practice tests, you’ll pass the VCP-DW 2021 2V0-62.21 Professional VMware Workspace ONE 21.X exam in an easy way

Visit our site to get more 2V0-62.21 Q and As:https://www.pass4king.com/2v0-62-21.html (94 QAs Dumps)
Question 1:

DRAG DROP

Drag and drop the device operating system on the left into the box associated with its third party messaging solution.

Select and Place:

Correct Answer:


Question 2:

As a Workspace ONE administrator, you have been tasked with creating a custom visualization for management that shows device statistics, trust network threats, and application adoption metrics in a single view.

Which feature of Workspace ONE can be used?

A. Workspace ONE Intelligence Dashboards

B. Workspace ONE Access Application View

C. Workspace ONE Intelligence Automations

D. Workspace ONE UEM Device List View

Correct Answer: A

Reference: https://techzone.vmware.com/resource/workspace-one-intelligence-architecture#workspace-one-uem


Question 3:

Which Workspace ONE UEM feature can assist in sending event log information to a Security Information and Event Management (SIEM) tool?

A. Syslog Integration

B. Relay Server Integration

C. Certificate Authority Integration

D. File Storage Integration

Correct Answer: A


Question 4:

Which two steps would an administrator complete to enable auto-discovery for their Workspace ONE UEM environment? (Choose two.)

A. Enter the email domain when installing the AirWatch Cloud Connector.

B. Verify the domain by accepting the link in the email that registered auto-discovery.

C. Register email domain within Workspace ONE UEM.

D. Enter the email domain when establishing directory services.

E. Email [email protected] with the domain the administrator wants to register.

Correct Answer: BC


Question 5:

What two features of Hub Services can be enabled without enabling Workspace ONE Access and having the authentication mode set to Workspace ONE UEM? (Choose two.)

A. enable SSO for applications

B. enable People Search

C. notifications for iOS and Android

D. Hub Virtual Assistant Chatbot

E. Hub Catalog layout

Correct Answer: AB

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE/services/intelligent-hub_IDM/GUID-012E7722-FC83-4EF5-8ADD-2457E29720FE.html


Question 6:

Where is Hub Services component co-located?

A. Workspace ONE Intelligence

B. Workspace ONE Access

C. Workspace ONE Airlift

D. Workspace ONE UEM

Correct Answer: B


Question 7:

Which two Workspace ONE UEM core components are required for all on-premises environments? (Choose two.)

A. Device Services

B. AirWatch Cloud Connector

C. Unified Access Gateway

D. Secure Email Gateway

E. Console Services

Correct Answer: AB

Reference: https://techzone.vmware.com/resource/workspace-one-uem-architecture#scalability


Question 8:

An administrator would like to track these details for all Windows desktops managed by Workspace ONE UEM:

driver details for a mouse driver warranty information for OS registry value of internal apps

Which Workspace ONE UEM utility can the administrator use?

A. Create LGPO and assign to Windows devices.

B. Create sensors and assign to Windows devices.

C. Create an OEM update profile and assign to Windows devices.

D. Create Application Control profile and assign to Windows devices.

Correct Answer: B

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE-UEM/services/Windows_Desktop_Device_Management/GUID-uemWindeskSensors.html


Question 9:

When using Workspace ONE 20.x and higher, which three ways can an administrator using UEM automatically move devices into specified organization groups? (Choose three.)

A. user group mappings

B. device type mappings

C. location based mappings

D. IP-based mappings

E. device ownership mappings

Correct Answer: ACE


Question 10:

What product from Workspace ONE needs to be enabled to provide administrators a flexible method for alerting and informing end-users?

A. AirWatch Cloud Connector

B. Workspace ONE Intelligence

C. Workspace ONE Hub Services

D. VMware Tunnel

Correct Answer: C

Reference: https://techzone.vmware.com/automating-notifications-workspace-one-operational-tutorial#_1267872


Question 11:

What component of the Hub Services can be integrated with Physical Access Control Systems to allow the Workspace ONE Intelligent app on mobile devices to act as digital badge?

A. Hub Employee Self-service

B. Hub Passport

C. Hub Catalog

D. Hub Access

Correct Answer: B


Question 12:

Which administrative console is used to change to an organization logo (branding) in the Intelligent Hub Catalog?

A. Workspace ONE Access

B. Workspace ONE Hub Services

C. Workspace ONE

D. Workspace ONE UEM

Correct Answer: B

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE/services/intelligent-hub_IDM/GUID-DD632B89-7457-4764-B14F-48AAFAAC8113.html


Question 13:

Which is true about Workspace ONE compatibility when deploying content across different device types?

A. Content cannot be distributed to iOS devices.

B. Content cannot be distributed by Workspace ONE.

C. Content can be distributed to devices types including iOS, Android, Windows, and MacOS.

D. Content can be distributed to devices types including iOS, Android, and Windows.

Correct Answer: D


Question 14:

A Workspace ONE UEM administrator is migrating collections, applications, and policies from SCCM to Workspace ONE.

When using AirLift, which three of the following must the administrator allow AirLift to access on the ConfigMgr server? (Choose three.)

A. Port 443 or specified TLS port if Secure Connection is configured

B. WinRM port (typically 5985)

C. Port 3268 or the specified Global Catalog port

D. Port 389 for Active Directory

E. Interactive Login Permissions

Correct Answer: ABE

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE-UEM/services/WS1_AirLift_Configuration.pdf (7)


Question 15:

Which protocol does Workspace ONE use to communicate with third party Identity Providers?

A. SAML

B. Kerberos

C. RADIUS

D. OAuth

Correct Answer: A


Visit our site to get more 2V0-62.21 Q and As:https://www.pass4king.com/2v0-62-21.html (94 QAs Dumps)