CCP-V

Free Sharing Updated 1Y0-312 VCE and PDF Exam Practice Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your CCP-V Apr 07,2022 Newest 1Y0-312 exam questions Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Administration exam. We will assist you clear the Latest 1Y0-312 pdf dumps exam with CCP-V 1Y0-312 new questions. We 1Y0-312 dumps are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Y0-312 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Y0-312 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Y0-312 dumps.Questions and answers from 1Y0-312 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full 1Y0-312 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Scenario: A Citrix Engineer is managing a large environment with multiple locations. The setup is as follows:

-The setup has a single Citrix Virtual Apps and Desktops site with multiple zones such as a Primary zone

and 3 Satellite zones.

-Virtual Delivery Agents (VDAs) are available for all applications in all 3 Satellite zones.

-An application \’app1\’ has its application database located in Satellite zone.

-As a sovereign mandate, it is desirable that this application database should NOT be accessible from

zones 2 and 3.

-The application does NOT create any database cache and cannot work if the database is NOT

reachable.

-The outage is acceptable for complying with the sovereign mandate.

Which zone preference should the engineer configure to achieve this setup?

A. Mandatory application home to Satellite zone 1

B. User home to Satellite zone 1

C. Mandatory user home to Satellite zone 1

D. Application home to Satellite zone 1

Correct Answer: D


Question 2:

Which command should a Citrix Engineer use to review recent connections and brokering attempts within a Citrix Virtual Apps and Desktops site?

A. Get-BrokerConnection

B. Get-BrokerSession

C. Get-BrokerConnectionLog

D. Get-BrokerSessionLog

Correct Answer: C

Reference: https://developer-docs.citrix.com/projects/citrix-virtual-apps-desktops-sdk/en/latest/Broker/Get-BrokerConnectionLog/


Question 3:

What is a Citrix App Layering recipe?

A. Documented sequence of steps for integrating applications into Citrix App Layering

B. Scripts to automate the deployment of a Citrix App Layering infrastructure

C. Scripts to automate the deployment of applications into Citrix App Layering

D. Documented sequence of step for installing a Citrix App Layering infrastructure

Correct Answer: C


Question 4:

Which file is used to store a subscription on the Storefront server?

A. PersistentDictionary.edb

B. Web.config

C. Subscription.txt

D. Style.csv

Correct Answer: B

Reference: https://www.carlstalhood.com/storefront-subscriptions/


Question 5:

Which database high availability option does Citrix recommend for Workspace Environment Management (WEM)?

A. Always On

B. Mirroring

C. Replication D. Clustering

Correct Answer: B

Reference: https://christiaanbrinkhoff.com/2017/06/09/how-to-configure-citrix-workspace-environmentmanagement43-for-xenapp-or-xendesktop/


Question 6:

Scenario: A Citrix Engineer is managing a large Citrix Virtual Apps and Desktops environment with three sites. Users connecting to applications and VDI machines in these sites are using a common Citrix ADC Gateway. The engineer wants to configure peripheral federation and port redirection policies for secure access to the site resources.

Which feature should the engineer use to configure policies centrally only once and avoid configuring them on each site?

A. SmartAccess

B. SmartCheck

C. SmartTools

D. SmartControl

Correct Answer: D


Question 7:

Scenario: An existing setup of session recording has stopped working. After investigating, a Citrix Engineer finds that the Session Recording Agent cannot connect to the Session Recording Server. The following error is displayed:

“The underlying connection was closed. Could not establish a trust relationship for the SSL/TLS secure channel. ”

Which two issues could cause this error? (Choose two.)

A. The Session Recording server is down or unavailable to accept requests.

B. The sessions are started but a request for a record policy evaluation was NOT made.

C. The server hosting the Session Recording Agent does NOT have a CA certificate.

D. The Session Recording server is using a certificate signed by a CA that the server hosting the Session Recording Agent does NOT trust.

Correct Answer: BC

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/xenapp-and-xendesktop/7-15-ltsr/monitor/session-recording/ troubleshooting.html


Question 8:

Scenario: A Citrix Engineer is maintaining a Citrix Virtual Apps environment. The engineer has recently noticed two single-threaded applications consistently consuming 25% of the CPU resources, causing substantial performance issues for users of these servers. The engineer has deployed Workspace Environment Management (WEM) within the infrastructure and enabled CPU Spikes Protection.

What else can the engineer enable within WEM to address this issue?

A. Exclude Specified Processes and add the two problem applications

B. Process Affinity and add the two problem applications

C. CPU Clamping and set it to 10% for the two problem applications

D. Limit Sample Time and set it to 10% for the two problem applications

Correct Answer: C


Question 9:

Scenario: A Citrix Engineer created four application layers with different applications at different time stamps as shown below:

App Layer A – Microsoft Office Professional – 15/08/2019, 14:28 App Layer B – Adobe Acrobat Reader and Cisco Webex – 14/07/2019, 11:45 App Layer C – Active Directory Users and Computers, Citrix Studio – 20/08/2019, 16:10 App Layer D – Google Chrome and GoToMeeting – 27/07/2019, 10:35

Which layer would hold the highest priority in this scenario?

A. App Layer A

B. App Layer D

C. App Layer B

D. App Layer C

Correct Answer: D


Question 10:

Which service on the StoreFront server is responsible for replication of user subscriptions?

A. Citrix Configuration Replication

B. Citrix Service Monitor

C. Citrix Credential Wallet

D. Citrix Subscriptions Store

Correct Answer: D

Reference: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:auCqYUHs1RcJ:https:// www.carlstalhood.com/storefront-subscriptions/ andcd=3andhl=enandct=clnkandgl=pkandclient=firefox-b-d


Question 11:

Which PowerShell cmdlet is used to check the connection string, which connects the Citrix Delivery Controller to communicate to the site database?

A. Get-BrokerServiceInstance

B. Get-BrokerDbconnection

C. Get-BrokerConnectionLog

D. Get-BrokerInstalledDbVersion

Correct Answer: B

Reference: https://support.citrix.com/article/CTX238581


Question 12:

Which three considerations are accurate regarding the Enterprise Layer Manager (ELM) server? (Choose three.)

A. It hosts the SMB file share for the Elastic Layers data.

B. It manages and maintains copies of all layers and layered images.

C. It is a Windows-based virtual appliance maintained on the hypervisor.

D. It hosts the Citrix App Layering Management Web Console.

E. It coordinates all communication within the Citrix App Layering imaging process.

F. It hosts the secondary file share for User Layer profile data.

Correct Answer: ABC

Reference: https://www.citrix.com/content/dam/citrix/en_us/documents/white-paper/citrix-applicationlayering-technical-overview.pdf


Question 13:

In which two ways can a Citrix Engineer encrypt communication between the Virtual Delivery Agent (VDA) machines and Citrix Workspace app? (Choose two.)

A. Install a certificate on the Delivery Controllers.

B. Enable TLS on the VDA machines.

C. Install a certificate on the VDA machines.

D. Enable TLS on the StoreFront servers.

Correct Answer: BC

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/storefront/downloads/end-to-end-encryption-with-xenapp-andxendesktop.pdf


Question 14:

Which three considerations are accurate when adding Active Directory (AD) objects to a Workspace Environment Management (WEM) Configuration set? (Choose three.)

A. Multiple users can be added at the same time by separating names with semicolons.

B. Individual or multiple AD users can be added to the WEM console but NOT groups.

C. Machine objects can be added using the Add Object button or Add OU button.

D. Objects must be configured in WEM before actions can be applied to them.

E. Item Priority can be assigned to user or OU objects but NOT to machine objects.

Correct Answer: CDE

Reference: https://docs.citrix.com/en-us/workspace-environment-management/current-release/userinterface-description/active-directory-objects.html


Question 15:

How can a Citrix Engineer use Session-Based Computing/Hosted Virtual Desktop (SBC/HVD) Tuning to optimize a user\’s desktop?

A. Control user permissions to external drives.

B. Intelligently modify CPU resource allocation.

C. Modify settings that improve the user experience.

D. Enable Single Sign-on to the virtual desktop.

Correct Answer: B

Reference: https://www.deyda.net/index.php/en/2018/12/01/wem-administration-console-part-2-systemoptimization-policies-profiles-and-security/