Juniper Other Certifications

Free Providing JN0-362 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Attention please! Here is the shortcut to pass your Jun 14,2022 Hotest JN0-362 QAs exam! Get yourself well prepared for the Juniper Other Certifications Latest JN0-362 QAs Service Provider Routing and Switching – Specialist (JNCIS-SP) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update JN0-362 dumps. With We latest JN0-362 vce, you’ll pass the Juniper Other Certifications Hotest JN0-362 free download Service Provider Routing and Switching – Specialist (JNCIS-SP) exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest JN0-362 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the JN0-362 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our JN0-362 dumps.These questions are from JN0-362 free dumps. All questions in JN0-362 dumps are from the latest JN0-362 real exams.

Question 1:

Which statement is true about an OSPF broadcast link?

A. All routers form an adjacency only with the BDR

B. All routers form an adjacency only with the DR

C. All routers form an adjacency with all other routers

D. All routers form an adjacency with both the DR and BDR

Correct Answer: D

Reference: https://sites.google.com/site/amitsciscozone/home/juniper-junos/junos–ospf-designated-router


Question 2:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. The BGP peering between R1 and R4 should use loopback interface addresses

B. The BGP peering between R1 and R4 should use physical interface addresses

C. The BGP peerings between R1, R2, and R3 should use loopback interface addresses

D. The BGP peerings between R1, R2, and R3 should use physical interface addresses

Correct Answer: BC


Question 3:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which statement about the IS-IS interface is true?

A. The ge-0/0/0.0 interface will act as an L1/L2 interface

B. The ge-0/0/0.0 interface will act as an L2 interface only

C. The ge-0/0/0.0 interface will act as an L1 interface only

D. The ge-0/0/0.0 interface will not be assigned to a level

Correct Answer: A


Question 4:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, why is the route hidden?

A. The wrong BGP address family is enabled for the BGP session

B. The route has yet to be verified

C. The protocol next hop is not reachable

D. The MPLS LSP to the 192.168.0.2 peer is down

Correct Answer: C


Question 5:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which statement is true?

A. The router will attempt to signal the LSP along the IGP shortest path to 192.168.100.1

B. The router will prune links with insufficient bandwidth from the path before beginning the signaling process

C. The router will analyze the traffic engineering database to determine the best path through the network

D. The router will precalculate a valid path through the network for LSP r1-to-r3

Correct Answer: B


Question 6:

Which two statements are true for GRE tunneling? (Choose two.)

A. GRE tunnel endpoints must have a valid route to the remote endpoint

B. GRE tunnels support multiple logical units per interface

C. GRE tunnels are stateful by default

D. GRE tunnels support only one logical unit per interface

Correct Answer: AB

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/topic-map/filtering-unicast-packets-multicast-tunnel-interfaces.html#id-configuring-unicast-tunnels


Question 7:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, the GRE tunnel between R-1 and R-2 allows connectivity between User-1 and Server-1. When User-1 communicates with Server-2 with packets that are 1472 bytes in size, no packet fragmentation occurs. User-1 can communicate with Server-1 with packets that are up to 1448 bytes in size with no packet fragmentation. However, if the packet size is larger than 1448 bytes, packet fragmentation occurs.

Why is the packet fragmentation occurring between User-1 and Server-1 in this scenario?

A. The GRE header adds 20 bytes to the packet

B. The GRE header adds 24 bytes to the packet

C. The IP header adds 20 bytes to the packet

D. The IP header adds 24 bytes to the packet

Correct Answer: B


Question 8:

Which two statements are correct about the BGP MED attribute? (Choose two.)

A. BGP uses the MED value when peering to two or more connections to the same upstream AS

B. BGP routes require the MED attribute be defined

C. BGP uses the MED value when peering to two different upstream ASs

D. BGP assumes the MED value to be 0, if not already defined

Correct Answer: AD

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/topic-map/med-attribute.html


Question 9:

What is the Junos default router priority advertisement value for IS-IS?

A. 64

B. 32

C. 0

D. 127

Correct Answer: A

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/concept/routing-protocol-is-is-security-designated-router-understanding.html#:~:text=If routers in the network,a priority value of 64.


Question 10:

Which three attributes are well-known mandatory BGP attributes? (Choose three.)

A. next-hop

B. AS path

C. local preference

D. MED

E. origin

Correct Answer: ABE

Reference: https://www.kwtrain.com/blog/bgp-pt2


Question 11:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which statement is correct?

A. Interface ge-3/0/0.0 has a default metric of 10

B. Interface xe-0/0/0.0 can only form a single adjacency

C. Interface xe-0/0/0.0 has a default metric of 10

D. Interface ge-1/0/0.0 can only form a single adjacency

Correct Answer: D


Question 12:

Click the Exhibit button.

You have configured IPv6 over IPv4 tunneling, as shown in the exhibit. However, hosts connected to network 2001:0:0:1::0/64 cannot communicate with hosts on network 2001:0:0:2::0/64. The router R2 has a similar configuration as the R1 router.

How would you solve this problem?

A. Configure an IGP across the tunnel interfaces

B. Configure an IPv6 address on the tunnel interfaces

C. Configure the next hop of the inet6.0 static route to point to the physical interface between the routers

D. Configure the next hop of the inet6.0 static route to point to the IPv4 address of the remote router

Correct Answer: D


Question 13:

In a stateless IPv6 auto-configuration scenario, what is the host\’s IPv6 address if the interface\’s MAC address is 12:34:ab:cd:ef:56?

A. fe80::1234:abff:fecd:ef56/64

B. fe8::1234:abff:fecd:ef56/64

C. fec0::1234:abff:fecd:ef56/64

D. fe80::1234:abcd:ef56/64

Correct Answer: D


Question 14:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which two statements are correct? (Choose two.)

A. The router will install the 0.0.0.0/0 route into the routing table when no BGP prefixes are present

B. The router will remove the 0.0.0.0/0 route from the routing table when no BGP prefixes are present

C. The router will remove the 0.0.0.0/0 route from the routing table when any BGP prefixes are present

D. The router will install the 0.0.0.0/0 route into the routing table when any BGP prefixes are present

Correct Answer: BD


Question 15:

Click the Exhibit button.

Both configuration hierarchies shown in the exhibit have been committed to your MX Series device. Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)

A. Traffic destined to 10.3.0.1 will use the R1-to-R6 LSP as a next hop

B. Traffic destined to 10.3.0.1 will not use the R1-to-R6 LSP as a next hop

C. The active 10.3.0.0/24 prefix installed in the route table will have a route preference of 5

D. The active 10.3.0.0/24 prefix installed in the route table will have a route preference of 7

Correct Answer: AD