Oracle Cloud

Free Providing 1Z0-1073 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Oracle Cloud Newest 1Z0-1073 free download Oracle Inventory Cloud 2019 Implementation Essentials exam. We will assist you clear the Jun 05,2022 Latest 1Z0-1073 exam questions exam with Oracle Cloud latest 1Z0-1073 dumps. We 1Z0-1073 real exam questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-1073 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-1073 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-1073 dumps.The following questions and answers are from the latest 1Z0-1073 free dumps. It will help you understand the validity of the latest 1Z0-1073 dumps.

Question 1:

A customer has one Business Unit, two Legal Entities, and each have eight warehouses (defined as Inventory Orgs). While trying to set up Cost Organizations for each of these Legal Entities, you were unable to perform the mandatory step of

assigning the Profit Center Business Unit for one set of eight Inventory Organizations; however, you could do it for the other set.

What is the reason for this?

A. There is no Inventory Validation Organization defined.

B. There is no Business Unit associated with the Legal Entity.

C. The General Ledger is not associated with Business Unit.

D. The Business Unit is not enabled for Costing.

E. The Legal Entity Setup is incomplete.

Correct Answer: B


Question 2:

You defined an Inventory Organization that is meant to track the contract manufacturing process outsourced to a supplier. Where do you mention that this Inventory Organization is meant for one particular supplier?

A. Manage Contract Manufacturing Relationships

B. Manage Item Organizations

C. Manage Subinventories

D. Manage Inventory Organization Locations

E. Manage Inventory Organizations

Correct Answer: E


Question 3:

You need to load on-hand balances for go live. Which template should be used for this?

A. InventoryMiscellaneousTrxTemplate.xlsm

B. InventoryReservationImportTemplate.xlsm

C. InventoryOnHandBalanceTemplate.xlsm

D. InventoryTransactionImportTemplate.xlsm

E. InventoryBalanceImportTemplate.xlsm

Correct Answer: D


Question 4:

Which three statements are true regarding PAR Location Management?

A. If the stock level falls below the target on-hand quantity for the locator, inventory generates the appropriate replenishment document based on the item sourcing for the subinventory.

B. PAR location management replenishment are calculated at the organization level or subinventory level.

C. A receipt is required on interorganization expense destination transfer orders between the from and to organizations

D. Periodic Automated Replenishment (PAR) enabled facilities that do not store perpetual inventory (such as hospitals) to perform locator-level replenishment.

E. Organizations can perform locator-level stock counting for both quantity and non-quantity tracked subinventories.

Correct Answer: CDE


Question 5:

Your company has multiple inventory organizations where goods are transferred internally. A user has created a new organization but the new organization is unavailable when creating an interorganization transfer. What is the missing setup?

A. The destination organization transfer type is In Transit.

B. Interorganization Parameters are not set up between the organizations.

C. Inventory organization data access for users is not set up.

D. The source and destination organization doesn\’t belong to the same legal entity.

Correct Answer: D


Question 6:

In Supply Chain Orchestration, Automated Change Management performs which two functions?

A. splitting of a sales order

B. changing the ship method on a sales order

C. changing the supplier on a purchase order

D. change to need by dates of a purchase order

E. change to item attributes

Correct Answer: AD


Question 7:

Your customer wants to transfer material from facility A to facility B. They are using the interorganization transfer to perform the transaction in the system. Their requirement is “whenever material is transferred from their facility A to facility B,

facility B needs to pay 5% additional amount to the current item cost.”

Which task must be set up to accomplish this requirement?

A. Manage Cost Plus Pricing

B. Manage Organization Relationships

C. Manage Cost Organization Relationships

D. Manage Transfer Pricing Rules

E. Manage Interorganization Markup

Correct Answer: C


Question 8:

Your customer is a very large organization spanning across multiple countires. Their legal requirements, Human Resource Policies, and Functional Currencies for Ledger are different for each country. Your customer wants to maintain 10

different companies in the system.

Which combination meets this requirement?

A. 10 Enterprises, 10 Divisions, where each division has its own legal entity and ledger

B. 10 Enterprises, 1 Division, where each division has 10 legal entities and 1 ledger

C. 1 Enterprise, 10 Divisions, where each division has its own legal entity and ledger D. 1 Enterprise, 10 Divisions, where each division has its own ledger with common legal entity across all divisions

Correct Answer: C


Question 9:

Your company is an automobile spares manufacturing organization, which follows a discrete process. It has its own manufacturing and distribution centers located globally. It has these business units:

These are the inventory organizations that exist in each business unit:

Which two statements are true?

A. Items cannot be assigned to inventory organizations across business units.

B. Items organizations are also supported to serve as inventory organizations.

C. You can define an item in the IN1 inventory organization and assign it to the DE1 inventory organization.

D. Operational Attributes can be controlled only at the Master Level.

E. All inventory organizations do not need to be in the same business unit to assign items.

F. Items defined in the GM organization can be assigned to US1, US2, NL1, and MX1 inventory organizations.

Correct Answer: EF


Question 10:

You have a high value item that you want to audit on an unscheduled basis to deter pilfering. Which method would you use to do this?

A. Physical Inventory Count

B. ABC Count

C. Automated Cycle Count

D. Blind Inventory Count

E. Manual Cycle Count

Correct Answer: E


Question 11:

For an Item to be enabled for back-to-back order process, which attribute do you need to set?

A. Item attribute: Reservations Enabled

B. Organization attribute: Allow Reservations

C. Organization attribute: Allow Back to Back Processing

D. Item attribute: Allow purchase orders off of sales orders

E. Item attribute: Back-To-Back Enabled

Correct Answer: E


Question 12:

Which execution document is created by supply chain orchestration when a make request is received?

A. Purchase Order

B. Routing Create

C. Work Order

D. Transfer Order

E. Movement Request

Correct Answer: C


Question 13:

Your customer is managing a large sales team divided in two different geographies in the USA. They have the East Coast sales team and the Central sales team. Both teams are handled by one manager and perform the same function.

Your customer wants to track the expenses of the two teams separately; however, they do not consider them different as they are handled by one manager only.

How will you fulfill the requirement?

A. Define them as two separate departments and a single cost center.

B. Define them as one department and one cost center.

C. It is not possible to fulfill the requirement.

D. Define them as a single department and two separate cost centers.

Correct Answer: D


Question 14:

Your client has just set up their chart of accounts. They are now designing the organization hierarchy in the system. Which three structures should the customer use to do this?

A. Divisions, Business Units, and Departments

B. Cost type, Default Cost Structure, and Item Organization

C. Warehouse, Subinventory, and Locators

D. Cost Centers, Organizations, and Locations

Correct Answer: A


Question 15:

You set up an item organization and inventory organization as part of your customer\’s requirement. Your customer has, by mistake, performed a receipt transaction in the item organization instead of the inventory organization.

How will you rectify the error?

A. Perform a new receipt in the correct organization and retain the stock in the item organization because it does not affect any other operation.

B. It is not possible to receive item in the item organization.

C. Perform a correct receipt transaction and receive the item in the correct organization.

D. Perform a return of item and receive the item again in the correct organization.

Correct Answer: B