LPIC-1

Free Providing 102-400 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

We ensures to provide the most update 102-400 dumps with the most accurate answers. We LPIC-1 102-400 practice tests are the most complete and authoritative 102-400 exam questions with which one can pass the LPIC-1 102-400 exam in an easy way. Preparing for LPIC-1 102-400 LPI Level 1 Exam 102, Junior Level Linux Certification,Part 2 of 2 exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

Visit our site to get more 102-400 Q and As:https://www.itcertbible.com/102-400.html (120 QAs Dumps)
Question 1:

Which command makes the shell variable named VARIABLE visible to subshells?

A. export $VARIABLE

B. export VARIABLE

C. set $VARIABLE

D. set VARIABLE

E. env VARIABLE

Correct Answer: B


Question 2:

Which file used by XDM specifies the default wallpaper?

A. /etc/X11/xdm/Xsetup

B. /etc/X11/xdm.conf

C. /etc/X11/xdm/Defaults

D. /etc/X11/defaults.conf

Correct Answer: A


Question 3:

The X11 configuration file xorg.conf is grouped into sections.

How is the content of the section SectionName associated with that section?

A. It is placed in curly brackets as in Section SectionName { … }.

B. It is placed between a line containing Section “SectionName” and a line containing EndSection.

C. It is placed between the tags

and

D. It is placed after the row [SectionName].

E. It is placed after an initial unindented Section “SectionName” and must be indented by exactly one tab character.

Correct Answer: B


Question 4:

Which of the following are tasks handled by a display manager like XDM or KDM? (Choose TWO correct answers.)

A. Start and prepare the desktop environment for the user.

B. Configure additional devices like new monitors or projectors when they are attached.

C. Handle the login of a user.

D. Lock the screen when the user was inactive for a configurable amount of time.

E. Create an X11 configuration file for the current graphic devices and monitors.

Correct Answer: AC


Question 5:

Which of the following commands can remove a user from a group?

A. grouprm

B. groupmod

C. passwd

D. usergroups

E. usermod

Correct Answer: E


Question 6:

Which file contains the date of the last change of a user\’s password?

A. /etc/gshadow

B. /etc/passwd

C. /etc/pwdlog

D. /etc/shadow

E. /var/log/shadow

Correct Answer: D


Question 7:

To prevent a specific user from scheduling tasks with at, what should the administrator do?

A. Add the specific user to /etc/at.allow file.

B. Add the specific user to [deny] section in the /etc/atd.conf file.

C. Add the specific user to /etc/at.deny file.

D. Add the specific user to nojobs group.

E. Run the following: atd –deny [user].

Correct Answer: C


Question 8:

What is NOT contained in the locale setting of the operating system?

A. currency symbol

B. language

C. timezone

D. thousands separator

Correct Answer: C


Question 9:

What is true regarding the command userdel –force –remove bob? (Choose TWO correct answers.)

A. The user bob is removed from the system\’s user database.

B. The user bob\’s home directory is removed.

C. The locate database is updated to drop files owned by bob.

D. All files owned by bob are remove from all mounted filesystems.

E. In case bob was the last member of a group, that group is deleted.

Correct Answer: AB


Question 10:

Which of the following fields can be found in the /etc/group file? (Choose THREE correct answers.)

A. The list of users that belong to the group.

B. The home directory of the group.

C. The name of the group.

D. The description of the group.

E. The password of the group.

Correct Answer: ACE


Question 11:

Which of the following tasks can be accomplished using the command date? (Choose TWO correct answers.)

A. Synchronize the hardware and system clocks.

B. Output date and time in different formats.

C. Set the system clock.

D. Set the hardware clock.

E. Update the time via NTP.

Correct Answer: BC


Question 12:

Which of the following are syslog facilities? (Choose TWO correct answers.)

A. local7

B. mail

C. advanced

D. postmaster

E. remote

Correct Answer: AB


Question 13:

What is the purpose of the command mailq?

A. It fetches new emails from a remote server using POP3 or IMAP.

B. It is a multi-user mailing list manager.

C. It is a proprietary tool contained only in the qmail MTA.

D. It queries the mail queue of the local MTA.

E. It is a command-line based tool for reading and writing emails.

Correct Answer: D


Question 14:

Why is the correct configuration of a system\’s time zone important?

A. Because the conversion of Unix timestamps to local time relies on the time zone configuration.

B. Because the time zone is saved as part of the modification times of files and cannot be changed after a file is created.

C. Because the environment variables LANG and LC_MESSAGES are, by default, set according to the time zone.

D. Because NTP chooses servers nearby based on the configured time zone.

Correct Answer: A


Question 15:

Which of the following parameters are used for journalctl to limit the time frame of the output? (Choose TWO correct answers.)

A. –from=

B. –since=

C. –until=

D. –upto=

E. –date=

Correct Answer: BC


Visit our site to get more 102-400 Q and As:https://www.itcertbible.com/102-400.html (120 QAs Dumps)