IBM Cloud Integration and Development

Free Download the Most Update C1000-056 Brain Dumps

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your IBM Cloud Integration and Development C1000-056 IBM App Connect Enterprise V11 Solution Development exam. We will assist you clear the C1000-056 exam with IBM Cloud Integration and Development C1000-056 actual tests. We C1000-056 new questions are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more C1000-056 Q and As:https://www.pass4true.com/c1000-056.html (62 QAs Dumps)
Question 1:

DRAG DROP

What is the correct order of steps to create an Integration Service from scratch?

Select and Place:

Correct Answer:


Question 2:

DRAG DROP

What is the correct order of prerequisite steps to install IBM App Connect Enterprise on IBM Cloud Private?

Select and Place:

Correct Answer:


Question 3:

HOTSPOT

Which section in the Cloud Integration Platform Navigator should be clicked in order to install IBM MQ?

Hot Area:

Correct Answer:


Question 4:

Which statement is true about shared libraries?

A. If a shared library (A) references another shared library (B), shared library (B) can create a reference to shared library (A)

B. Static libraries can reference shared libraries but cannot reference other static libraries

C. Integration Projects can reference shared libraries

D. A shared library must be deployed with or before an application that references it

Correct Answer: B


Question 5:

How can an MQGet node be configured to read a message from a queue without deleting it?

A. Set “Copy Message” property to None

B. Check the “Read Only” property

C. Set “Generate Mode” property to None

D. Check the “Browse Only” property

Correct Answer: A


Question 6:

What is one reason to organize resources into applications?

A. It enables all processes using the module to reference the latest versions

B. It enables the ability to reference the resources in an Integration Project

C. It allows for Java and ESQL support in the same message flow

D. It provides runtime isolation of resources

Correct Answer: D


Question 7:

What is the maximum number of integration servers that can be used in a single server running IBM App Connect Enterprise?

A. Up to 512

B. Unlimited

C. Up to 256

D. Up to 128

Correct Answer: B

https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/SSTTDS_11.0.0/com.ibm.etools.mft.doc/bn28100 _.html


Question 8:

What are two attributes of IBM App Connect Enterprise JDBC pooled connections?

A. Each JDBC connection that is associated with the message flow instance is maintained until the connection is closed.

B. A new JDBC connection is created if the maximum pool size has not been reached

C. Each JDBC connection that is idle for 15 minutes is removed from the pool.

D. A JDBC connection is created on demand for each message flow instance request

E. Each JDBC connection that is idle for 60 seconds is closed and is not associated with a message flow instance.

Correct Answer: AE


Question 9:

What is the file format of resource statistics that are written by resource managers?

A. XML

B. JSON

C. HTML

D. CSV

Correct Answer: A


Question 10:

What are two mechanisms for storing user permissions to enable administration security on the Web Console?

A. OAuth

B. LDAP

C. File

D. Queue

E. YAML

Correct Answer: BE


Question 11:

What are two purposes of a user trace?

A. Debug message flows and integration servers

B. Provide more information than the administration log

C. Provide flow usage metrics

D. Detect Web-Admin login failures

E. Monitor user activity

Correct Answer: AB


Question 12:

Which prerequisite task must be done before encrypting a connection to an MQTT server?

A. Create a connection from the MQTT server to the SSL server.

B. Configure the Security identity property on the MQTT server to use encrypted message flow.

C. Configure the MQTT server to communicate using JMT encryption.

D. Create a truststore and import the MQTT server public certificate into the truststore.

Correct Answer: D


Question 13:

What node category is used to enable integrations running in IBM App Connect on IBM Cloud for performing aggregation-style operations?

A. Messaging Nodes

B. Group Nodes

C. Transaction Nodes

D. Callable Nodes

Correct Answer: B

https://developer.ibm.com/integration/blog/2018/10/08/ibm-app-connect-enterprise-now- supports-group-nodes/


Question 14:

Which file needs to exist in the directory where the command docker build run?

A. Dockerfile

B. docker.yaml

C. Configfile

D. config.yaml

Correct Answer: A


Question 15:

The following flow is implemented in an online retailer\’s system to expose a web service that would process new orders then send shipping request(s) to the shipping carrier. The shipping request messages should be put on a queue in the shipping carrier\’s secured SSL- enabled remote queue manager. What are two ways to set up the SSL connection to the remote queue manager?

A. Configure an SSL-enabled Security Identity by using the mqsisetdbparms command, then use that identity in the MQ Output node properties

B. Check the “Use HTTPS” property in the MQ Output node

C. Check the “Alternate User Authority” property in the MQ node

D. Check the “Use SSL” property in the MQ Output node properties

E. Create and configure an MQEndpoint policy to use SSL and attach it to the MQ Output node

Correct Answer: D


Visit our site to get more C1000-056 Q and As:https://www.pass4true.com/c1000-056.html (62 QAs Dumps)